мав такий десять рокiв тому... зараз знайти пристойний третiй прелюд дуже тяжко. Або вийде по цiнi пятогоtiko писав:AnGeL92, щось мені дуже сподобалась хонда шо ти кинув
заразив блін

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
мав такий десять рокiв тому... зараз знайти пристойний третiй прелюд дуже тяжко. Або вийде по цiнi пятогоtiko писав:AnGeL92, щось мені дуже сподобалась хонда шо ти кинув
заразив блін
науя синтетику .. то що нова машина ... полусинтетику в самий раз ..AnGeL92 писав:може влити синтетику???
в мене тож турбований мотор ..AnGeL92 писав:просто турбомотори троха дуже вибагливіші до масла.
Ну не одне нi друге не краще. Арал гуцули розливають ,Ку8 невiдомо де(на базарах його достатнiо багато)AnGeL92 писав:Питання по мастилі: Зараз залито cstrol magnetec 10w40 півсинтетика... Хочу лити шось краще... Варіанти по виробниках: Aral або Q8???може влити синтетику??? Підкажіть, бо в темах про масла не знайшов ніц толкового...
що і офіційні представники аралу тоже тюхають лєвий арал ?juvelir писав: Арал гуцули розливають
причому тут машина, якщо мотор там недавно зібраний і він не стандартний ? тут треба зважено до вибору масла підійти.nazar_opel писав:науя синтетику .. то що нова машина ... полусинтетику в самий раз ..
вот-вот, і я про то... Паша лив це масло як оптимальний варінт по ціні/якості... якщо я маю можливість лити краще дорожче масло, то як на мене двиглу буде тільки краще від того... в мене і температура вища в моторі, + масло через турбіну тече, яка явно не холодна, так що... просто є в наявності ці 2 мастила в Красному... якість гарантують... Арал безкоштовно міняють...vovka писав:причому тут машина, якщо мотор там недавно зібраний і він не стандартний ? тут треба зважено до вибору масла підійти.
подумаєш, десь 600 грн на заміну...FanateG писав:але ціна думаю вразить точно) :)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей