:evil: У Ростик разгоречился даже без смайлов пишит :twisted:Рост писав:Не тре викручуватися. Я про недороблену схемотехніку говорю.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Бій двох самураїв
- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Стать:чоловік
- Номер:0020
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Та нє, я розумію про шо ти говориш-рівень шуму підсилювача(звукового і цифрового тракту). Тобто ти кажеш, що коли ми слухаєм музон цей шум також відтоворюється.
Я трохи іншої думки, при паузі можуть відтворюватися і інші шуми, які при нормальному прослуховуванні не відтворюються, якщо цікаво можу написати докладніше, але більшість непоймьот!
Я трохи іншої думки, при паузі можуть відтворюватися і інші шуми, які при нормальному прослуховуванні не відтворюються, якщо цікаво можу написати докладніше, але більшість непоймьот!
- Kosiat
- Контактна інформація:
РостТа ладно, ВАМ Ростислав не делайте с форума приватный магазин!
Тут есть мнения не только Ваше!
Вот что пишет Кащей:
В такой ценовой категории - из общедоступных - однозначно пионер. Головы одни из самых наджёжных по качеству, плюс отличный виброустойчивый механизм. Кенвуда тоже ничего, но они хуже держат диск.
Акаи к сожалению действительно так себе.
Акаи к сожалению действительно так себе.
- Контактна інформація:
Робота ЦАПа і постфільтрів. Але менше з тим. Просто ти недоречно закинув, що я комусь щось пробую втулити, і через це рекламую явний відстій.Dj kvass писав:Та нє, я розумію про шо ти говориш-рівень шуму підсилювача(звукового і цифрового тракту). Тобто ти кажеш, що коли ми слухаєм музон цей шум також відтоворюється.
А щодо процитованого з таврофоруму, так внаслідок певної особистої зацікавленості дехто надто вибірково займався цитуванням. Тому хочу ще звернути увагу на інший тред: http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=4632
Зокрема, сказане Сашою Мілютіним: "Никка надо уметь слушать!
Он же ясно написал: "По меркам ценовой категории - просто конфетка!"."
А якщо хтось не знає, Нікк - відомий російський установщик, признаний корифей Синьої конфи.
Додано через 2 хвилини:
Окей, хлопаки, піонер рулить! Айда до мене, піонери купувати! :) Їх в мене теж є :)
- Andre
- Ім'я:Andre
- Номер:ANDRE
- Контактна інформація:
ghost™
Точно, на ямах параша, в нас в одній машині був.. і довго роздупляється... А Піонер - рулер, особливо ще ті, що без крутої графіки, 2-ох дінові. без всякого там МП3, просто СД, має ще деку на касету, сихід на СД-ченджер, але як він грає, при всіх 40-ка волюмах грає просто супер, в брата дорогий СД Накаміші за 700 паперів гірше звучить, випробовувалось на одній ак системі :?
Точно, на ямах параша, в нас в одній машині був.. і довго роздупляється... А Піонер - рулер, особливо ще ті, що без крутої графіки, 2-ох дінові. без всякого там МП3, просто СД, має ще деку на касету, сихід на СД-ченджер, але як він грає, при всіх 40-ка волюмах грає просто супер, в брата дорогий СД Накаміші за 700 паперів гірше звучить, випробовувалось на одній ак системі :?
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Номер:0020
- Контактна інформація:
Ну короче пішла в мене полоса діагнозу Піонерів а зокрема, 7500,7700,77, і топ 9600.
Так вот звучать вони однаково!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відрізняються тільки настройками! :!:
На рахунок паузи. ДІЙСНО ЧУТИ!!!!!!!!!
Але тільки при диску МР3, 7500 і 9600 взагалі не чути, а вот 7700 і 77 трохи гірше. Але при нормальному CD шумів ніяких нема!!
Зрівнював звук з кларом 638 і Піон 7500. Так в Піонер типліше відіграє і залова присутність в нього вища тай ініціалізація диску швидша на порядок. Але Кларіон чітко відіграв верхи можна сказати ВІДМІННО чого не скажеш про Піонер де він трохи врізався в вуха
:
Так шо.....
Є будь яка апаратура ,але витбирати вам!!!
Так вот звучать вони однаково!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відрізняються тільки настройками! :!:
На рахунок паузи. ДІЙСНО ЧУТИ!!!!!!!!!
Але тільки при диску МР3, 7500 і 9600 взагалі не чути, а вот 7700 і 77 трохи гірше. Але при нормальному CD шумів ніяких нема!!
Зрівнював звук з кларом 638 і Піон 7500. Так в Піонер типліше відіграє і залова присутність в нього вища тай ініціалізація диску швидша на порядок. Але Кларіон чітко відіграв верхи можна сказати ВІДМІННО чого не скажеш про Піонер де він трохи врізався в вуха

Так шо.....
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей