Vitalik-first писав:Доска відновлена і відполірована, всім торба

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
зразу на двайцітьдваhrdrive писав:Vitalik-first, потягаємся капєць в блєху на 16 A,B ?
Це питання не актуальне для Буки після побудови нового водосховища,такщо не зарахованийasteroid писав:а снігу то не буде зимою
юмаріст аднака....тихенько там сиди..бо зараз всім розкажу як ти на лижах катаєшсяasteroid писав:а снігу то не буде зимою
SALOMON SCRAMBLER 33 предназначены для начинающих и среднеподготовленных лыжников ориентированы разнообразные трассы и состояния снега . позволяют кататься ка резаными так и скользящими дугами . идеальный выбор лыж для отдыха в горах
пробіг 7 сезонів.....мають пошкодження задньої частини....експерти казали..що їх стане на 1-2 катання....але я вже 2 сезони відкатав...і в гіршу сторону не йде...так що думаю ще будуть їздити довгоConsider Salomon's Scrambler 33 ITF with C610 Binding an affordable all-terrain/freeride ski for the rest of us. If you have ever wanted an all-conditions freeride ski but couldn't justify the cost of buying a ski that you would only use on the weekends you could escape work, Salomon's Scrambler 33 ITF is an affordable solution that won't weigh you down with compromises. Designed specifically for recreational and intermediate skiers, this affordable combination of versatile ski and binding is ideal for those who like to ski groomed and ungroomed terrain in equal proportions. The Scrambler 33 uses a Spaceframe construction that helps refine torsion while enhancing edge control, resulting in smooth turns that quickly instill confidence in developing skiers. Feel good about getting what you want this season for a price that's easy to justify.
подаруй стару...вона мені під колір комбінезона пасуєhrdrive писав: в мене скромна обновка цього сезону якась кльова маска
crush писав:забрав нинька я свій екіп...
в моїх 70..міняти поки не збирався....чим мені це грозить??...неповною віддачею від лиж??badi.stryj писав:ле катати на них треба в ботах з жорсткістю мінімум 80. А ще краще 100
crush писав:.неповною віддачею від лиж??
salomon evolution x6.99badi.stryj писав:Які в тебе боти? Виробник, модель?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей