Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
як збіьшити макс швидкість ваз 2101 флуд дня заходьте:)
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Я звичайно всьо розумію, але нащо цілком конкретну тему знову перетворювати в балаган, ще й назву теми міняти
:
zinkevych
Якщо ти не знаєш де є редуктор, то заміна його тобі дорого обійдеться.
В тебе напевно 4.3 бо вони на копійках помоєму з заводу ставилися.
Мінус редуктора 3.9 в тому що динаміка з ним впаде порівняно з 4.3. Зато максималка виросте. Вот і думай що важливіше. Особисто я би не міняв.
Можеш ще ГБЦ доробити (хтось на ВАЗ.ее там знайшов 12 коняк без вала, можу пошукати тему) + поставити вал + більші колеса = максималка виросте, так як мотор буде крутитися до більших оборотів (в тебе 4 ступка ? Став 5). Але то всьо недешево, якщо буде робити майстер. Та і перш чим лізти в мотор треба переконатися що він справний. бо якщо там компресія 8-9 і т.п. = то не мішай машині їздити :))))

zinkevych
Якщо ти не знаєш де є редуктор, то заміна його тобі дорого обійдеться.
В тебе напевно 4.3 бо вони на копійках помоєму з заводу ставилися.
Мінус редуктора 3.9 в тому що динаміка з ним впаде порівняно з 4.3. Зато максималка виросте. Вот і думай що важливіше. Особисто я би не міняв.
Можеш ще ГБЦ доробити (хтось на ВАЗ.ее там знайшов 12 коняк без вала, можу пошукати тему) + поставити вал + більші колеса = максималка виросте, так як мотор буде крутитися до більших оборотів (в тебе 4 ступка ? Став 5). Але то всьо недешево, якщо буде робити майстер. Та і перш чим лізти в мотор треба переконатися що він справний. бо якщо там компресія 8-9 і т.п. = то не мішай машині їздити :))))
- Nazarik
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
мдя.....
чесно скажу тягався з 99 (ще коли в мене був сток) я її взув на швидкості 145 після того більше 120 неіздив, під час обгону аж коліна тремтіли
а коли виліз глянути чи двіжок намісті
та побачив що з акумулятора майже вся жидкость витекла :) zinkevych думаю що тобі з неї ралійної машини не треба робити їде 135 радуйся шо хоть стільки їде не роби глупостей це вже екстрім на жигулях, перевірено :)
- zinkevych
- Ім'я:Zinia
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
кудою ж вона витекла?
Копа буде ралійною, АЛЕ це не означає що буду їздити по трасі ганятися зі всіма, пролітати через села! Це буде як мрія(і як друга машина не для їзди) яка зможе вижимати, стоятиме в гаражі і поліруватиметься кожен день.
при 135 на копі ноги теж тремтять!
Копа буде ралійною, АЛЕ це не означає що буду їздити по трасі ганятися зі всіма, пролітати через села! Це буде як мрія(і як друга машина не для їзди) яка зможе вижимати, стоятиме в гаражі і поліруватиметься кожен день.
при 135 на копі ноги теж тремтять!
Виїзна діагностика авто (073)808-74-88 ZinCar
- zinkevych
- Ім'я:Zinia
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
не ображаюсь, САТ просто колись їх марно шукавYelik писав:Я свого часу на 2102 їхав 150 :)... вітер тоді в голові був, тому зараз не рекомендую на жигулях їздити більше 110-120Nazarik писав:на швидкості 145![]()
і як то вона 150 поїхала - якщо сток то неможливо!
Не ображайся але на жигулю вони тебе не врятуютьzinkevych писав:ти мені купуєш ремні безпеки
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
CAT
колись тебе 140 без проблем по кільцевій покатаю
тягався з вектрою і на 145 таки її обігнав :) хлопці в вектрі були здивовані
на катках р15 на таких швидкостях себе почуваєш досить впевнено, шкода що їх віддав :)
на новій шосі (була така службова) 130 км/год - крейсерська швидкість на обїздній (щодня їздив на роботу і додому)
тобто зробити можна, але перший двіжок наврядчи потягне швидкісний редуктор (редуктор від шостої або сьомої моделі) і пятиступку (до речі на классиці ефективний розгін тільки на 4-й, 5-а суто для економії), тоді вже експерименти з редукторами і коробками (якщо буде мало)
починати треба з двигуна - 1,5, або 1,6 літра тобі допоможе, карбюратор має бути розрахований під той обєм (солекс 73, троєчний вебер, або озон який ставили на сімки 1,5 і 1,6)
колись тебе 140 без проблем по кільцевій покатаю
тягався з вектрою і на 145 таки її обігнав :) хлопці в вектрі були здивовані
на катках р15 на таких швидкостях себе почуваєш досить впевнено, шкода що їх віддав :)
на новій шосі (була така службова) 130 км/год - крейсерська швидкість на обїздній (щодня їздив на роботу і додому)
тобто зробити можна, але перший двіжок наврядчи потягне швидкісний редуктор (редуктор від шостої або сьомої моделі) і пятиступку (до речі на классиці ефективний розгін тільки на 4-й, 5-а суто для економії), тоді вже експерименти з редукторами і коробками (якщо буде мало)
починати треба з двигуна - 1,5, або 1,6 літра тобі допоможе, карбюратор має бути розрахований під той обєм (солекс 73, троєчний вебер, або озон який ставили на сімки 1,5 і 1,6)
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей