Стрийська - Наукова, зробили зупинку і вічно затор

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а от далі стоїть дядечко в пагонах й розумників тормозить.bossjara писав:водії марщруток тоже барани - встань 10 метрів дальше
а це правильно. Лист куди треба чи через кого треба й все.bossjara писав:невже не можна було на час ремонту хоча б звітдам ту зупинку дальше забрати?
То погода така срана. І втікав він шустро. То є Цівік старий, номера ще дореволюційні, 5 цифр. Номер задній на бампері, а місце під номер між фарами зпбитий фанерою на пістонахApokalipsis писав:Vusiko, ти фоткав на камеру 0.3? навіть не ясно шо то
треба було догнати та спитатисяVusiko писав:Хто знає що за бидло на цьому тазіку їздить?
Та я його доганяв. але бачив. що то бидло робить аварійні ситуації втікаючи і чут не збив людей на переході передумав.Vomont писав:треба було догнати та спитатися
Він за 5 хв 3 рази чуть в мене не вїхав. А потім повертав на право з лівого ряду і став на самому повороті. Коли я його почав якось обїзжати він натиснув на газ, щнов чуть не зачепивши мене. Тому в мене і виникло бажання познайомитися з цим монстром автомобілістомmister_X писав:Vusiko, а що хоч сталося?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість