Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
забув букву Г спочаткуThorn писав:ІМНО
Та цензура що ти рівняєш класичне червоний з чорним і чорний капот на "голубому" фоніAnGeL92 писав:ну ж всі бачили такий же прель як в мене, тільки весь в кольорі...
втопку чорний капотеhrdrive писав:мій варіант виглядає приблизно так.
тобто комменти важливіhrdrive писав:дякую всім за відгуки і коментарі!
повір мені нічого не зміниться, сорі але це з серії скупий платить двічі взяв би STP трошки дорожче але горяб незнав і клеїться нормально і перевірена роками і всіма фірмами а та дішовка ніяка і ефекту ноль! :)hrdrive писав:коротче чорного капоту не буде.
дякую всім за відгуки і коментарі!
помагайте продати обвіс!
сьогодні зашумив багажник. купив 6 листів візолу вібри і 3 метри ізолону 8 мм. нагарався ппц. заразу їду буду тестувати шо з того вийде.
завтра в терноплю
ефект самовнушенія завжди на висоті!Pioneer писав:і ефекту ноль!
то ідентичний матеріал,склад один і той же,нашо писати таке,ефект є перевірив на 2 машинах, Акцент був заклеєний паполовину СТП і наполовину Візолом, різниці ніякої.Pioneer писав:повір мені нічого не зміниться, сорі але це з серії скупий платить двічі взяв би STP трошки дорожче але горяб незнав і клеїться нормально і перевірена роками і всіма фірмами а та дішовка ніяка і ефекту ноль! :)hrdrive писав:коротче чорного капоту не буде.
дякую всім за відгуки і коментарі!
помагайте продати обвіс!
сьогодні зашумив багажник. купив 6 листів візолу вібри і 3 метри ізолону 8 мм. нагарався ппц. заразу їду буду тестувати шо з того вийде.
завтра в терноплю
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей