це машину сусідську посуває чи номер йому з середини бамперу на бік перчіплює?Thug писав: А воно пересуває номерок мого сусіда в мій бік.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я паркуюсь, як ІДІОТ.
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- serega_l1
- Ім'я:Сергій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
Re: Я паркуюсь, як ІДІОТ.
Ага, машину пересуває - ескаватором 

- serega_l1
- Контактна інформація:
Ти йому ковш відломайThug писав:От шукаю методи впливу

А шо не розуміє реально, що так не робиться, чи як?
- MAECTP0
- Контактна інформація:
serega_l1,
1.
serega_l1, схему накидаєш?
Thug, ну а ти стань вальтом. ТОбто якщо він передом то ти - задом. вийде правий бік до правого боку. й ставай впритул. й буде тобі місце висісти/сісти в авто.
1.
2.Thug писав:А воно пересуває номерок мого сусіда в мій бік.
Thug писав:Сусід стає гарно по номерку
serega_l1, схему накидаєш?
Thug, ну а ти стань вальтом. ТОбто якщо він передом то ти - задом. вийде правий бік до правого боку. й ставай впритул. й буде тобі місце висісти/сісти в авто.
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
MAECTP0, номерок, я так зрозумів - на паркані ? Може закріпити його міцніше ? Чи на дроті висить ? Тоді з боків намотати по 10-15 витків алюмінієвим і обжати плоскогубцями- хрен руками пересуне!
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- serega_l1
- Контактна інформація:
Яку схему?MAECTP0 писав:схему накидаєш
- MAECTP0
- Контактна інформація:
serega_l1 писав: Яку схему?

----------------------------------
то в чім проблема... перечіпити номерок того мудака вертикально. й хай пакрується на боковину... праву - щоб зміг вийти. Натяк правда замутений але я б поржав.Liuskywalker писав:MAECTP0, номерок, я так зрозумів - на паркані ?
---------------------------------------
блін то сусід в тебе культурний мудак, раз не бачить що йому номерок пересунули. То йому й треба номерок вертикально перечіпитий на ютюб закинути як він буде перкуватись.Thug писав:А воно пересуває номерок мого сусіда в мій бік. Сусід стає гарно по номерку,
Думаю тут треба збиратись трьом й правильного питати чи він буде паркуватись в своїй сраці якщо йому так на плоті напишуть. Й показати монтіровку неправильному. В плані якщо я ще раз не зможу нормально вийти бо мене підперли то ти не зможеш сісти черех погнуті двері.
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
сорі , я не ту пімпочку клацнув .
Моє питання адресувалося Thug :)
Моє питання адресувалося Thug :)
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- MAECTP0
- Контактна інформація:
Liuskywalker,
я думаю то й так було зрозуміло

- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
ти це в багажник кидаєш, а я не кидаю, бо мені по всьому багажнику на поворотах літає! я сижу зліва, а дитина сидить справа і коли я паркуюсь, то малий може відкрити двері САМ і не дивитись є хтось поруч чи нема, і так само сідає в машину він також сам справа, так що якщо хтось так до мене притулиться то сам собі дуракMAECTP0 писав:Ну а ставати по діагоналі щоб потім з продуктами чи торбами було зручно сідати... то я це в багажник кидаю а не суну все в салон на панель перед водійським місцем

zubylo.lviv.ua
- MAECTP0
- Контактна інформація:
Sally, ну я малому все нагадую щоб відкривав обережно. Інколи, раніше, навіть виходив й відкривав йому двері щоб не пообдирав.
А зараз коли бачу що тісно то жінка з малим виходиь ще на проїзній частині й далі я втискаюсь правим боком так щоб було як вийти.
А зараз коли бачу що тісно то жінка з малим виходиь ще на проїзній частині й далі я втискаюсь правим боком так щоб було як вийти.
- Thug
Ну от якесь таке мурло. Ще й на чобітку львівського пивзаводу. При чому з цим його пересовуванням номерка у нього місця з обох боків навалом - двері можна відчинити навстіж.serega_l1 писав: А шо не розуміє реально, що так не робиться, чи як?
Та от ніяк не можу його виловити. Я виїжджаю і приїжджаю пізніше
Номерок на дроті. Валєтіком ніяк не вийде - там можна в'їхати тільки задом.
Поки що теж бачу єдиний вихід у тому, щоб примотати іншим дротом намертво. А далі па сітуациї будемо сматрєть

Ех... от раніше у мене був сусід... хто скоріше зимою з нас виїжджав - другому сніг з машини навколо дверей струшував, хоча ми практично не були знайомі.
- Sally
MAECTP0, обережно для дитини поняття розпливчасте. і я дитину не висаджу щоб чекав на проїздній частині. я не розумію, КОМУ показувати майстерність паркування? для кого ця демонстрація своїх пожливостей компактного паркування і акуратного відкривання дверей? невже не можна стати трошки далі але на порожнє місце і нікому не заважати собою і щоб ніхто не заважав тобі?! імхо це просто щоб повийо який я крутий водій 

zubylo.lviv.ua
- Sally
Thug, от випаде сніг, то весь сніг зі своєї машини на його перекинь в наказаніє 

zubylo.lviv.ua
- MAECTP0
- Контактна інформація:
свій номеров чіпляєш між своїм й його місцем - займаєш два. А його номер над сусідським.Thug писав:Поки що теж бачу єдиний вихід у тому, щоб примотати іншим дротом намертво. А далі па сітуациї будемо сматрєть

- Thug
почекай, стане трошки більше машин - інакшого виходу не буде. Мені приємніше бачити, коли хтось, як ти кажеш вийо, ніж коли кидають машину як-небудь. Ніби від зайвого повороту керма і руху взад/вперед та машина може розвалитисяSally писав: імхо це просто щоб повийо який я крутий водій
- Sally
Thug, я туди намагаюсь не їздити коли там багато людей бо не люблю таких скупчень людей. я ще розумію біля нової лінії, там весь час лунають оголошення водій підійдіть до свого авто у звязку з дтп, але там справді мало місця і багато бажаючих, а тут же місця дофіга, ставай де завгодно, для чого оце от?!
zubylo.lviv.ua
- MAECTP0
- Контактна інформація:
ну ти ж не хоч сати далі на порожнє місце а стаєш де тобі хочеться а щоб було зручніше то займаєш відразу два місця.Sally писав:невже не можна стати трошки далі але на порожнє місце
А на рахунок стати далі але по людськи то хтось тут дописував що паркується в центрі залежно від погоди й чи не влом далеко йти.
а щодо
а якщо місця більше нема???Sally писав:повийо який я крутий водій
- Sally
MAECTP0,
я шукаю порожні місця щоб не трястись над чужими машинами! але повторюю ще раз їжджу коли машин мало, тому там довкола дверей купа місця вільного, але дехто умудряється стати по 3 в прольоті хоч через прольоти (на 10 м далі від дверей) зовсім пустоMAECTP0 писав:ну ти ж не хоч сати далі на порожнє місце а стаєш де тобі хочеться а щоб було зручніше то займаєш відразу два місця.

я в центрі завжди по людськи паркуюсь, дуже рідко буває, що стану як попало, то хіба кудись спізнююсь і не надовго. якщо мені треба в центр і погода погана чи влом йти далеко, то стаю на платних парковках, де паркує паркувальщик і я нікому ніяк не заважаю! от сьогодні мені треба було ходити туди-сюди біля міцкеваича і я стояла біля банку на платній парковці годину. на 4 гривні не збідніла. але в ашані місця вільного повно, все безкоштовне і на голову не падає дощ! якщо важко пройти по парковці на шпильках 2 м то тоді взагалі не варто туди шпильки вдягати, бо всередині на плитці взагалі йти небезпечно, не те що важко! так що це все різні ситуації.MAECTP0 писав:А на рахунок стати далі але по людськи то хтось тут дописував що паркується в центрі залежно від погоди й чи не влом далеко йти.
якщо більше нема, то тоді нема виходу. там дуууже рідко так буває що справді нема місця.MAECTP0 писав:а якщо місця більше нема???
zubylo.lviv.ua
- MAECTP0
- Контактна інформація:
я не писав конкретно про якесь місце - кінгкрос. Я там взагалі машиною не їзджу тому "повийо" було не доречним.Sally писав:там
тому

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей