Мальовничі Карпатські мухомори.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а, тоді все ясноhrdrive писав:більше не пий
То там ще снігу нема? А температура і вологість які?Liuskywalker писав:Yust, Рожнятівський р-н, Перегінськ, облазив територію від с. Ріпне до Липовиці :
г. Предтечина, ур. Хащі , ур. Головенка, г. Голиця , Широке Поле , ур. Радівка, Середній Діл, Нижній Діл , г. Вулкан, г. Мелецина , вобчем трохи налазився![]()
там хтось питав viewtopic.php?f=31&t=25771, де підошву поміняти на кросівках. То не тобі позичали ті колеса?Liuskywalker писав:Yust, Рожнятівський р-н, Перегінськ, облазив територію від с. Ріпне до Липовиці :
г. Предтечина, ур. Хащі , ур. Головенка, г. Голиця , Широке Поле , ур. Радівка, Середній Діл, Нижній Діл , г. Вулкан, г. Мелецина , вобчем трохи налазився![]()
![]()
вчора ще не було, зранку було десь + 3-4 , до Вулкана добрався вже ближче до 11-ї, мокро, може зранку і падав сніг , але на землі не було!Зранку туман - пипєц!Yust писав:То там ще снігу нема? А температура і вологість які?
нє, в мене надійні ґумачки на розмір більші , щоб нога у вовняній шкарпетці влізлаgribkoff777 писав:То не тобі позичали ті колеса?
prisma4wd писав: відерко таких красенів назбирав
хіба ? По моєму - то є натуральні підлісковці, їх в нас ще ліщаками називають, а "блядні" вони трохи , бо походу сонця і не побачили ! До речі, вони чорніють швидко, а шапка через годинки три стає як драглі, тому я завжди їх окремо кладу і стараюся великі не брати , або тільки ніжку !Yust писав:Але ж це підберезовики
Де це "біля Цетулі"?prisma4wd писав:Збирав біля Цетулі , а за опеньки я нічого неписав.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей