Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Покатушки 2007
- Nazarik
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
То була 2107 в вектри вона не виграла )))))Babak писав:Сподобалась червона 2105 з чорним крилом (яка виграла? вектру ). Але він так і не сказав скільки в нього на виході км/год???
Це ти за мною їхав?)))Babak писав:І потім колоною до Левандівського моста проїхались , біля 7-го відділення розїхались.
Це ігарьок на вектри ганяв і в салоні ше 2 чоловіка було)))vovka писав:Вектра якщо то та що я думаю (така сіра, стара)
Покатухі супер сподобались гонки селіки з БМВ!!
В Льоні я програв на корпус, тепер я поняв як правильно стартувати ))) Гольфа взув на три корпуса, меріна майже взув
А так все супер!!!!!

- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
О, ну то вроді як нормально, раніше більше програвав ?Nazarik писав:В Льоні я програв на корпус
Бачиш там вал Шрік і всього корпус.. Міняй насос, викинь всьо лишнє з машини, і слідуючим разом Льоню дрюкнеш, бо він і так пустий катається :)))
Реальних 120 не більше.Babak писав:Але він так і не сказав скільки в нього на виході км/год???
Що за Гольф ? 1.4 ?Nazarik писав:Гольфа взув на три корпуса
А cкільки програв ? Може він партизан там вже тоже щось підкрутив ? :)))Nazarik писав:а Пашу не взув
А то Льону майже доганяєш, Гольфи рвеш прямо таки, а якогось жигуля 1.3 неможеш :)))
- Nazarik
)))) 1.6 але він шось неїхав )))vovka писав:Що за Гольф ? 1.4 ?
Програв тоже корпус він тільки фільтр модно там забацав каже шо ліпше зним їде))))vovka писав:А cкільки програв ? Може він партизан там вже тоже щось підкрутив ? ))
А то Льону майже доганяєш, Гольфи рвеш прямо таки,
то не просто жигуль :lol: в тому жигулю якийсь фарт сидить :? !!!!!!vovka писав:а якогось жигуля 1.3 неможеш ))
Я тебе зараз обрадую
- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Контактна інформація:
покатались непогано! сам ганяв з меріном 2.5 капот злив.. потім з білою шохою 1.3 блін вже десь разів 7 ганяю і нехватає буквально пів капота... на другій перемагаю втикаю третю машина здихає... сьогодні перший раз побачив як целіку пхали, бо була якась поломка незаводилась) загалом всьо гуд але неподобається одне що люди після того як проїхались влітають на площадку де є багато людей і машин на високій швидкості. минулого разу вже були постраждавші..
таке питання. якшо я на другій вихожу до 80км, а третя нетяне.. може 4 втикати)? :)
таке питання. якшо я на другій вихожу до 80км, а третя нетяне.. може 4 втикати)? :)
TRT
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
та нічого там не сталось..все в парядє!S_V_B писав:Сьогодні покатухи недуже добре закінчились для сихів ресінг тім

Востаннє редагувалось Пон, 19 березня 2007, 01:05 користувачем VAVAN, всього редагувалось 1 раз.
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Figaro
Але раелно сьогодні ввечері на проспекті з БМВістами спілкувались на тему НЕОРГАНІЗОВАНОСТІ...всі женуть і тиснуть на ту залізну педальку жоби показати як "коники гудять" прямуючи назад до фінішу
Народ і в ПЕРШУ ЧЕРГУ ВОДІЇ в нас понятно- ментальність хуова, але з іншої сторони- звіздата АЛЕ..майте клепку в голові і не войовуйтесь, бо Бозя береже до пори до часу.
я сьогодні шкодую шо пропустив покатухи,так як був на роботі((Figaro писав:неподобається одне що люди після того як проїхались влітають на площадку де є багато людей і машин на високій швидкості. минулого разу вже були постраждавші..
Але раелно сьогодні ввечері на проспекті з БМВістами спілкувались на тему НЕОРГАНІЗОВАНОСТІ...всі женуть і тиснуть на ту залізну педальку жоби показати як "коники гудять" прямуючи назад до фінішу
Народ і в ПЕРШУ ЧЕРГУ ВОДІЇ в нас понятно- ментальність хуова, але з іншої сторони- звіздата АЛЕ..майте клепку в голові і не войовуйтесь, бо Бозя береже до пори до часу.
- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Покатухи вдались, ще таких не було
Маленький фотозвіт:
Перші драгмени на старті.
Хаос і Опель

Ждан рве японяк на вітчизняний прапор. Герой!

Мурін і вектра(мерін)

Ждан непереможний!

Фігаро і мурзік(мурзік)

Бій титанів

Мурзіки

Вікі проти тойоти. Безсумнівна перемога хонди.

Знов протистояння німців і японяк. Німці зе бест

Бумчики. Переміг бумер

Целіка і хонда.(целіка)

Хонда і опель. перемога за 2,0 літровим опелем

BMW & Toyota

Toyota & Honda(целіка)

Перші драгмени на старті.
Хаос і Опель

Ждан рве японяк на вітчизняний прапор. Герой!

Мурін і вектра(мерін)

Ждан непереможний!

Фігаро і мурзік(мурзік)

Бій титанів

Мурзіки

Вікі проти тойоти. Безсумнівна перемога хонди.

Знов протистояння німців і японяк. Німці зе бест

Бумчики. Переміг бумер

Целіка і хонда.(целіка)

Хонда і опель. перемога за 2,0 літровим опелем

BMW & Toyota

Toyota & Honda(целіка)

Востаннє редагувалось Нед, 25 березня 2007, 20:48 користувачем Жульєн, всього редагувалось 1 раз.
- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Та Ти почни з Себе. Бачив як їздиш. Нічого особистого, але трошки стримуйся, не настільки круто виглядає. Я за те, щоб сумісними зусиллями підтримувати порядок на трассі, а не показувати понти. Сам подумай, були і старожили, але всі скромно проїхались і свалили.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей