nazikey писав:я як коли коли пузом коли 5 а коли і 7

3 вариант или 7 .Книжка пишет положение рук по циферблату часов 10-2 или 9-3 смотря от ситуации на дороге, а там что психолог себе напридумовал с тем я немного не согласен.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
nazikey писав:я як коли коли пузом коли 5 а коли і 7
Black писав:Книжка пишет положение рук по циферблату часов 10-2
о! при такому положенні найкраща керованість і зреагувати найлегше. книжка так вчить. в житті якшо динамічно їду, то тільки в такому положенні рук!Black писав:а там что психолог себе напридумовал с тем я немного не согласен.
Black писав:nazikey написав:
я як коли коли пузом коли 5 а коли і 7
:)
Редко курю в салоне пузом не достаю удерживаю левой коленкой когда прикуриваю
3 вариант или 7 .Книжка пишет положение рук по циферблату часов 10-2 или 9-3 смотря от ситуации на дороге, а там что психолог себе напридумовал с тем я немного не согласен.
не шмалю папіроси, але як говорю по телефону то тримаю тоже лівим коліном а переключаю ліктемBlack писав:Редко курю в салоне пузом не достаю удерживаю левой коленкой когда прикуриваю
+100500, бляха доводиться деколи і такsergey писав:не шмалю папіроси, але як говорю по телефону то тримаю тоже лівим коліном а переключаю ліктем
Согласен но ввиду кое каких инженерных причин лишён такого удовольствия :)nazikey писав:трохи лекше серво кермо кинув на пузо і рулиш
нічого страшного бачу і без цього в иебе нормально виходить :)Black писав:Согласен но ввиду кое каких инженерных причин лишён такого удовольствия :)
о, собрат - 70% часу так їжджу. А решта 30 % - такhrdrive писав:іву руку тримаю на 11 годині. праву на 3 годині
ну там - пробки, тянучки, траса (якщо хороша)cat-yellow писав:але буває так, шо ліва рука на 7 годині, права на 5
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей