Andre писав:А мені ще повірте є чим зайнятись крім того щоб цілий день обробляти відіки і виставляти вам - щоб ви мені потім писали - не можна так швидко їздити по місту
Краще не виставляй, ато наші чорні очі.... недайбог пошкодять....

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Andre писав:А мені ще повірте є чим зайнятись крім того щоб цілий день обробляти відіки і виставляти вам - щоб ви мені потім писали - не можна так швидко їздити по місту
Чувак, невже ти віриш в ті забобони ???Andre писав:вже зашкодили і не раз
думаю всі поняли.Andre писав:може ти не шариш але з 16 гіг відео - треба вибрати нарізки - підібрати музику, компресувати в звиклий формат і т.д. Це все триває не один день.Це відео яке ви бачили робило двоє людей два тижні.
+1 шоб ми не побачили 800+ конейveresen писав:(ну якщо ти сам спеціально чогось нашаманиш)
Andre, класне відео
Машинка вапше торч
Та від*єбіться від Андре,то вам одне не віриться то друге не віриться,то шось неподобається
ага і ше попередження мені далиAndre писав:тут був попередный класний пост - але видно злосний модер його витер...
coolAndre писав: щоб зробити таку саму треба машину донора і думаю тисяч 70-80 долларів
якщо вірити Тюнінгу автомобілів (минуло- чи позаминулорічний, точно не памятаю) то в Andre 2га по швидкості 3000GT в СНГBOXER писав:Andre, скільки машин такого рівня є в Україні (побудованих в Україні)? маю на увазі те, шо є на виході (час, потужність, спеки) + вкладення
ага )) и снежный человек существует...MAGYLA писав:якщо вірити Тюнінгу автомобілів (минуло- чи позаминулорічний, точно не памятаю) то в Andre 2га по швидкості 3000GT в СНГ
а может всё таки не глаза , а что то другое послужило причиной попандоса???Andre писав:вже зашкодили і не раз .. останній раз попандос виніс річного ланоса
Дмитриус писав: что то другое послужило причиной попандоса
а не забагатоДмитриус писав: снежный человек
Andre писав:тисяч 70-80 долларів
вже перша тому-що ТОТАЛРейс розібрали на запчастини давноMAGYLA писав:якщо вірити Тюнінгу автомобілів (минуло- чи позаминулорічний, точно не памятаю) то в Andre 2га по швидкості 3000GT в СНГBOXER писав:Andre, скільки машин такого рівня є в Україні (побудованих в Україні)? маю на увазі те, шо є на виході (час, потужність, спеки) + вкладення
Andre писав:вже перша тому-що ТОТАЛРейс розібрали на запчастини давно
покажи свою.Malenko_bros писав:Почніть будувати грамотні машини а тоді коментуйте роботу інших. стоководи
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей