коли з холостого різко підгазовуєш, то коробка рохкає?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Аналогічноhaker-ok писав:а там шось ніби шелепоче, і от шо замітив коли вижати щеплення то той звук пропадає, пустити знов появляється.... при їзді є підвивання, думав вижимний поміняв і нічого не дало....
забий.. то підшипник помоєму первичного валу. в мене він диринчить вже тисяч мабуть 50. пара майстрів робили коробку (коли я ставив спорт ряд то заодно казав хай до іншого глянуть чи там все гуд), і чи то не звернули увагу на то чи зробили ше гірше - я з тим змирився ))) от буду скоро може блокіровку ставити то заодно спробуєм то ліквідувати.haker-ok писав:таки тре лізти в КПП, питання чи той ремонт на довго
100%Denzzzil писав:це походу підшипник, якогось там валу
і я теж...sergey писав:Аналогічно Нічього не роблю
і теж вже тисяч 10 з тим пройшов :)vovka писав:забий.. то підшипник помоєму первичного валу. в мене він диринчить вже тисяч мабуть 50. пара майстрів робили коробку (коли я ставив спорт ряд то заодно казав хай до іншого глянуть чи там все гуд), і чи то не звернули увагу на то чи зробили ше гірше - я з тим змирився ))) от буду скоро може блокіровку ставити то заодно спробуєм то ліквідувати.
Denzzzil писав:це походу підшипник, якогось там валу...
поки машина була на покрасці розібрав коробку, поміняв підшипники на первичному і вторичному валах і шо ви думаєте??? і ніхера то [цензура] не далоvovka писав:то підшипник помоєму первичного валу
15 тис.км.Всьо працює, але деколи так торохтитьhaker-ok писав:і теж вже тисяч 10 з тим пройшов :)
то як з якого боку глянути )))) хвороба але не більша ніж нежить купив крапельки і все ок)))))nazikey писав:не в образу власникам вазів, бо сам на такому їжджу,в них де не глянь всюди болячки . Таке враження що ВАЗ це сплошна хвороба
nazikey писав:3. Коли вижимаєш сцеплення пропадає значить вижимний шелестить.
Гроші на вітерnazikey писав:хіба що якісь присадки в коробку пробувати
трохи не так виразився шуршить вижимний коли вижим робиш перестає шуршати бо йде нагрузка на нього так само первинний вал.Morozov писав:Якщо нажав педаль щеплення і звук пропав, то це явно не вижимний.
а що тоді??? в мене якраз так і є.... підшипники на валах поміняв.....Morozov писав:Якщо нажав педаль щеплення і звук пропав, то це явно не вижимний.
ніхера не дадуть я видавив 2 тюбики ХАДО - і пофіг звуки сторонні не пропалиnazikey писав:хіба що якісь присадки в коробку пробувати
а воно не помагає.nazikey писав:а вижимний ти давно міняв
десь тисяч 40 тому....nazikey писав:haker-ok, а вижимний ти давно міняв
+1sergey писав:а воно не помагає.![]()
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей