Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Хамер мати це одне, а вот працювати в Сихівському суді то вже іншеshpila писав:Мав би я Hummer я би так само паркувався)))))))))))))))
судя по знаку там всі порушники, але то ше не означає, шо ідіотиDimon писав:судя по знаку там все идиоты тогда
Так то ніби Залізничний суд.sergey писав:Хамер мати це одне, а вот працювати в Сихівському суді то вже інше
пробити колеса щоб сів карданом на бордюр і проїхатись повз на запорі кричати: "дожени як зможеш"shpila писав:Мав би я Hummer я би так само паркувався)))))))))))))))
міняєм тему на "я паркуюсь як порушник" чи нову робимо?BOXER писав: судя по знаку там всі порушники, але то ше не означає, шо ідіоти
як не дивно, але в Залізничному районі приміщення Сихівського суду.shpila писав:Так то ніби Залізничний суд.
ти вважаєш, шо всіх, хто під знаком паркується, варто називати ідіотами?MAECTP0 писав:міняєм тему на "я паркуюсь як порушник" чи нову робимо?
нічьо поганого в тому не бачуSally писав:я сьогодні теж так "раком"
а ще в тому приміщенні Галицький р-й суд, Окружний адміністративний суд, і Державна судова адміністрація. Вибирайте, що кому до вподоби :)[/off]BOXER писав:як не дивно, але в Залізничному районі приміщення Сихівського суду.shpila написав:Так то ніби Залізничний суд.
А ще куча фірм, а парковки жодноїMAGYLA писав:а ще в тому приміщенні Галицький р-й суд, Окружний адміністративний суд, і Державна судова адміністрація. Вибирайте, що кому до вподоби
Той ше нормально стоїть, а от під ашаном - сплошне мудачйо...MAECTP0 писав:huidaj
єсть такоє. Особливо внизу. Там між колонами мають паркуватися 3 машини - недосяжний ідеал. Всі стають як можуть. Але більші штурпаки біля Епіцентру паркуютьсяserega_l1 писав: сплошне мудачйо...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей