Автомобілі закордонного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
VW Golf III vs. Omega II

Яке б/у авто краще?

VW Golf III
26
45%
Opel Omega II
32
55%

Всього голосів: 58

Schulz
Стать:чоловік
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз
Re: VW Golf III vs. Omega II

Повідомлення Schulz » Сер, 05 жовтня 2011, 21:49

luav та я й не думаю взяти ідеал, я розумію, що "нормальна" Омега "починається" з 9-10 тисяч, та й з 1999 року, а то й з 2001-го, але наразі можливості не ті (мав би стільки "вільних" баблосів, придивлявся би до чогось з салону). Між іншим знаю людей, що взяли авто за 5-6 тис. і в основному задоволені. Інша справа, що нормальну машинку треба добре пошукати почекати, потратити деякий час. Не всі ж продають машину коли доб"ють до ручки, щоб знайти лоха, аби втюхати. Комусь "горить" бо бере щось нове, комусь просто терміново треба гроші і готовий багато скинути. Ну, але тема не про це. Саме більше не люблю постів (за такі гроші ти не купиш - бери нову). Нет і авторія всі мають, користуватися пошуком всі вміють, і всі знають за які гроші яку машину купиш :angry (і приблизно уявляють в якому стані).

luav
Ім'я:Володимир
Номер:BC5192AT
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення luav » Сер, 05 жовтня 2011, 22:07

Schulz писав:[Ну, але тема не про це. Саме більше не люблю постів (за такі гроші ти не купиш - бери нову). Нет і авторія всі мають, користуватися пошуком всі вміють, і всі знають за які гроші яку машину купиш :angry (і приблизно уявляють в якому стані).
Пишу тільки з тою метою,щоб у вас не було ілюзій стосовно омеги і ви знали,що саме придбаєте.А не розказували потім про ломучість омеги і дороговизну її утримання.Як правило,омег в хорошому стані дуже і дуже мало.Моя омега теж не в ідеальному стані,але ввалив,повірте,я в неї предостатньо.Що вже говорити про машини куди тулять запчастини від російського автопрому і економлять на всьому.А таких машин більшість.
Тому розмова нагадує епізод з фільму "Бумер-2":Слушай,а сколько такая тачка стоит?...... Слушай,а если сильно ушатанную,то за двадцатку смогу взять?

Тобто придбати омегу-це одне,а обслуговувати її-це зовсім інше.І повірте мені,що гроші вона з вас буде постійно смоктати.Просто ви маєте бути до цього готові.Або придбайте свіжішу машину класом нижче

*Lesyk*
Тюнінг клуб
Ім'я:Олександр
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення *Lesyk* » Сер, 05 жовтня 2011, 22:16

luav писав:Що вже говорити про машини куди тулять запчастини від російського автопрому і економлять на всьому.А таких машин більшість.
+1,так само привожу все до порядку і не знаю як на тих кулібінських переробках можна було їздити, але чим дальше тим більше розумію, що навіть старий Опель кращий за нового корейця...

luav

Повідомлення luav » Сер, 05 жовтня 2011, 22:25

*Lesyk* писав: +1,так само привожу все до порядку і не знаю як на тих кулібінських переробках можна було їздити, але чим дальше тим більше розумію, що навіть старий Опель кращий за нового корейця...
То у вас наразі ейфорія :)
Скоро буде наступна стадія:ну скільки можна ламатись :D .Згадаєте мої слова.
Останній рік вже їжджу більш менш спокійно.Перших пару років несподіванок вистачало.Хоча мені і щастить на такі речі :)

*Lesyk*
Тюнінг клуб
Ім'я:Олександр
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення *Lesyk* » Сер, 05 жовтня 2011, 22:28

luav писав:То у вас наразі ейфорія :)
Скоро буде наступна стадія:ну скільки можна ламатись :D .Згадаєте мої слова.
Останній рік вже їжджу більш менш спокійно.Перших пару років несподіванок вистачало.Хоча мені і щастить на такі речі :)
Просто ця машина була пригнана два роки тому моїм товаришем в ідеалі і маю ще надію що за 40 тис її не можна було так вбити, але я і майстри готові до всього :D

luav

Повідомлення luav » Сер, 05 жовтня 2011, 22:33

*Lesyk* писав: Просто ця машина була пригнана два роки тому моїм товаришем в ідеалі і маю ще надію що за 40 тис її не можна було так вбити, але я і майстри готові до всього :D
Можливо,у нас різне уявленні про ідеал,але 13-15 річна омега не може бути іделаьною.Тим паче через 40 тис і 2 роки по львівських дорогах.Дивлячись на свою омегу,бачу,що навіть значні вливання не рятують її від старіння

Schulz

Повідомлення Schulz » Сер, 05 жовтня 2011, 22:40

luav та я то розумію, я тому ніколи й не казав і не думав, що то "купив і їздиш". Але думаю витрати потягне будь-яка машина "в роках" і не тільки "омега". Котрась трохи більше, котрась трохи менше, то вже лотерея. Але краще вкладати гроші в ту машина, яка тобі подобається ніж купити якогось "тазіка" і тільки думати як би то його позбутися. :bad Ну то вже пішла філософія :D

Cr@zy
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 15 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Cr@zy » Сер, 05 жовтня 2011, 23:11

zelja, перечитай ще раз моє повідомлення :)

Schulz

Повідомлення Schulz » Суб, 08 жовтня 2011, 15:33

Ну що ж, повернувся з Рівного на своїй "ласточці". Омега 2,5, на авоматі, сріблястий седан, що ще написати...? Покупкою ДУУЖЕ задоволений!!! Добре зробив, що не взяв "гольфа", принаймі за ті гроші (взяв троха менше ніж за 6 кусків) нічого нормального з "дас ауто" не попадалося. Ну, але про все по-порядку.
В оголошенні писалося 97-й, автомат, хороший стан ("сів і поїхав"). Часно кажучи, передивився я раніше тих "хороших станів", гнилі латані, чого тільки не попадалося, а фотографії з "ауто ріа" видно фотки робилися ще купу років назад. :angry
Тому трохи з пересторогою їхав дивитися черговий екземпляр. Але автомобіль дійсно виявився "живеньким" (а їздили дивитися з колєгою, який також раніше мав "омегу") от я і вирішив довго не думати. З понеділка їду ставити газ (хоча, поки гнав, по трасі взяла всього 7,5 (по БК).
Машина просто БОМБА! За такі гроші - реальна альтернатива всяким-там "ланосам-шманосам" :D
Вкладення
om1.jpg
om1.jpg (21.2Кіб)Переглянуто 3476 разів

Sluva
Ім'я:Славік
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 28 рази

Повідомлення Sluva » Суб, 08 жовтня 2011, 16:46

Вітаю...тільки мухойобку зніми відразу :D
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма