Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Сьогодні зранку те саме. Зупиняють модні тачки і роблять ще більший корок.tetraider писав:бачив сьогодні їх на ВВ-Кульпаркіська на Кн. Ольги-ВВ не помітив... я бачив альфа ромео червоне зупинили, пасат на транзитних номерах і октавію якусь чомусь зразу звернув увагу на альфу номера ІІ ---- ІІ... шастають серйозно так... стояло дві малини а третя якраз мені на зустріч їхала напевно на іншу точку...
ну от як завжди! а ви подивіться уважно відео - прадо, якому власне вдарили палкою по дверях і вигнули зеркало, внагляк не поступалась машині ДАІ з включеними червоними і синіми мигалками незважаючи на то шо на відео чітко видно шо права смуга вільна!!! крім того їм шей причулось шо даішник сказав "водій [цензура]...ної тойоти..." хоча там чітко чути шо він каже "водій автомобіля тойота..." тому вважаю цей епізод перебільшеним і висмоктаним із пальця...Vexler писав:Охорона Азарова пошкоджує машини, які не поступаються кортежу. ВІДЕО
кагбе в цивілізованих країнах зупиняють власника авто і штрафують, а в диких...CAT писав:ну от як завжди! а ви подивіться уважно відео - прадо, якому власне вдарили палкою по дверях і вигнули зеркало, внагляк не поступалась машині ДАІ
Підтримую. То псів не виправдовує.A1 писав:кагбе в цивілізованих країнах зупиняють власника авто і штрафують, а в диких...
а то хто там їде і по якій причині це вже значення не має....CAT писав:Vexler, слухай, їде машина з мигалками, згідно правил треба пропустити! звідки знати шо там, азаров чи нє... а на відео чітко видно шо прадо мав куда перестроїтись.просто харить шо журналісти перекрутили половину фактів так як їм зручно було, і саме через такі приколи від журналістів вже не знаєш чому вірити, а чому ні...
то ти так думаєшcat-yellow писав:хоч в мене і все в порядку з доками і машинами
прям всіх?Vexler писав:всіх підряд
gribkoff777 писав:Саперку виклав, до перфоратора можуть доколупатися? Типу я когось засвердлити хочу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей