Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Історії з ДАЇвцями...
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Стать:чоловік
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Святослав, і по своїй суті гірші за львівських уродів в рази 

Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- Святослав
- Ім'я:Святік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Історії з ДАЇвцями...
Vexler, ми раз їхали в кам"янець-подільський, з колегою на його машині, їдемо, зліва пост ДАІ, справа заправка, думаєм, заїдем на заправку, вип"єм чаю, заодно і дорогу в дайців уточнимо, колєга заїхав на заправку аж на сам виїзд, зупинилися я пішоб через дорогу питати в дайця як нам далі... а він каже, шо вже приїхали :) клич водія машини. в той момент я просто немав шо сказати (2-3сек), він шо робить, фоткає нашу машину і я починаю доганяти шо ми стоїмо за знаком "Зупинка заборонена"
йух так і не відстав, поки не склав протокол...

- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Святослав, І що написав? "Машину не зупиняв - сама зупинилась?"
А по-суті - можна було б бодатись: почати "з совісті", потім пройтись по фотіку (чого не сертифікований? чого використовуємо незаконні прилади фотофіксації? і т.д.), по мигалці на даху (люстра має вертітись під час патрулювання), по причині зупинки (якої не було - машини він не зупиняв)... Дивись - сума зауважень до його дій, описаних в протоколі, переважила б бонуси він складеної писульки
, і все б тихо-мирно, а головне - безплатно
вирішилось би саме по собі...

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Святослав
- Ім'я:Святік
- Контактна інформація:
Myself, хм, на другий раз візьмем тебе з собов 

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
зато у випадку їхньої неправоти, або не зовсім правоти - найух так посилаються, шо аж гай шумить, наші то ше би повиступали, а ті відразу, магом шарш(!) і всі найухСвятослав писав:100% вони гроші рідко коли беруть, завжди протокол.Vexler писав:з тернопільськими тобі повезло конкретно
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Святослав, уроди кончєні
cat-yellow, 100%

cat-yellow, 100%
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- OKurylyshyn
- Ім'я:Олег
Так треба було сідати і їхати далі. ДАІ не може складати протокол, якщо нема водія, а ті фото що він зробив то хіба для сімейного альбома підходять.Святослав писав:клич водія машини. в той момент я просто немав шо сказати (2-3сек), він шо робить, фоткає нашу машину і я починаю доганяти шо ми стоїмо за знаком "Зупинка заборонена"
- weber
Респект дайцам вчора на Городоцькій за Лукойлом (їхнє звичне місце), які зупинили шоху за непропущення пішохода. Стою я в середньому ряду, а шоха десь так під 70 по лівій смузі проноситься в момент, коли перед моєю машиною йшов пішохід. Були сумерки. Ледве не збив бідолаху, але був відразу зупинений доблесними даїшниками

- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
Напевне все таки треба тему завести, антианалог "кормушки львова", тобто, де слід стояти дайцям, щоб контролювати порядок на дорозі.
P.S. Хтось вже писав по сихівський міст зранку.
P.S. Хтось вже писав по сихівський міст зранку.
- Thug
Їздив в Одесу в понеділок. Через те, що була потреба їхати через Тернопіль - їхали вбитою дорогою Львів-Тернопіль-Хмельницький-Вінниця-Умань-Одеса.
Біля Вінниці латають дороги. В одному місці перекрили одну смугу, поставили мєнтів, щоб вони регулювали рух. А шо роблять доблесні служителі смугастого патика? Правильно, ловлять з феном тих, хто не їде по знаках "70", а потім і "50".
Перших я проїхав нормально. Побурчав ще, що займаються обдиранням водіїв, замість того, щоб регулювати.
Їду далі. Знову ремонт, знову перекрита смуга. Знову мєнти. Ну я бачу знак "50", скидаю швидкість. Але чудо в фуражці все одно махає патиком.
Підходить...
ДАІ: "Добрий дєнь, гаї області, бур-бур" (як завжди ні прізвище, ні звання не розібрати).
Я: Доброго дня. А що сталося, я щось порушив? (невинно кліпаю очима, бо свято переконаний, що все зробив правильно)
ДАІ: Так, там був знак "50", а ви прєвишаєтє
Я: Там не було ніякого знаку (мальоха вкурвлююся, бо знаку не було, або бов десь в кущах. А я дивився уважно)
ДАІ: Був-був. І ви нарушаєте. От з якою скоростью ви їхали?
Я: Ну десь 60
ДАІ (ображено): Ну як 60! 73 кіломєтра в час!
Я: Хм. А звідки визнаєте?
ДАІ: Ну у нас радар скорості!
Я: Який? покажіть, будь ласка!
(Мило либлюся. Уже готую схему "а шо то у вас за прібор? А шо це за цифри? Швидкість? МОЯ? Та ну, а доведіть!" Уже бачу що попереду другий мєнт з тим же радаром міряє швидкість іншої машини
)
ДАІ: Радар "Беркут"! Та шо я вам буду показувать! Ви ж уже січас говорите, що ви їхали 60.
Я (вже починаю неприховано хіхікати): ну як же так... шкода, що не покажете
ДАІ: Ну ви хоч докумєнтікі покажіть... можете не передавати, просто з рук
Я (уже просто ржу): Та не проблема!
(Показую з рук документи. З доками все ок, тому мєнт починає шубуршати мазгами, що б то ще придумати)
ДАІ: А шо то у вас руки трясуться?
Я (блін, ненавиджу, коли таке питають. Після цього дійсно руки починають труситися
): Та у вас дороги такі, що у мене не тільки руки трясуться.
ДАІ (до нього остаточно доходить, що уже нічого не обломиться і він починає, як це люблять всі мєнти, красиво закінчувати розмову): Ну ото ви бистро їдете, а з-под кальос камні летять. Ото попаде вам в стікло, будете нас визивать шоб аформіть, бо у вас повне каско! Я ж за вас і переживаю! От я вас січас остановив, я ж протокол не пішу. Я ж просто прєдупредить!
Я: Дуже дякую! Я це враховуватиму.
Мєнт ще щось там почав бурчати про те, що він там життя кладе за безпеку руху, потім побажав щасливої дороги і я попрощався.
Вмикаю лівий поворот, щоб вирулити, а він навіть зупинив інші машини, які їхали позаду, щоб я міг виїхати
Загалом, не найгірший варіант. Ну спробував розвести - то таке. Але ж він потім старався, щоб клієнт поїхав далі задоволеним
Біля Вінниці латають дороги. В одному місці перекрили одну смугу, поставили мєнтів, щоб вони регулювали рух. А шо роблять доблесні служителі смугастого патика? Правильно, ловлять з феном тих, хто не їде по знаках "70", а потім і "50".
Перших я проїхав нормально. Побурчав ще, що займаються обдиранням водіїв, замість того, щоб регулювати.
Їду далі. Знову ремонт, знову перекрита смуга. Знову мєнти. Ну я бачу знак "50", скидаю швидкість. Але чудо в фуражці все одно махає патиком.
Підходить...
ДАІ: "Добрий дєнь, гаї області, бур-бур" (як завжди ні прізвище, ні звання не розібрати).
Я: Доброго дня. А що сталося, я щось порушив? (невинно кліпаю очима, бо свято переконаний, що все зробив правильно)
ДАІ: Так, там був знак "50", а ви прєвишаєтє
Я: Там не було ніякого знаку (мальоха вкурвлююся, бо знаку не було, або бов десь в кущах. А я дивився уважно)
ДАІ: Був-був. І ви нарушаєте. От з якою скоростью ви їхали?
Я: Ну десь 60
ДАІ (ображено): Ну як 60! 73 кіломєтра в час!
Я: Хм. А звідки визнаєте?
ДАІ: Ну у нас радар скорості!
Я: Який? покажіть, будь ласка!
(Мило либлюся. Уже готую схему "а шо то у вас за прібор? А шо це за цифри? Швидкість? МОЯ? Та ну, а доведіть!" Уже бачу що попереду другий мєнт з тим же радаром міряє швидкість іншої машини

ДАІ: Радар "Беркут"! Та шо я вам буду показувать! Ви ж уже січас говорите, що ви їхали 60.
Я (вже починаю неприховано хіхікати): ну як же так... шкода, що не покажете

ДАІ: Ну ви хоч докумєнтікі покажіть... можете не передавати, просто з рук
Я (уже просто ржу): Та не проблема!
(Показую з рук документи. З доками все ок, тому мєнт починає шубуршати мазгами, що б то ще придумати)
ДАІ: А шо то у вас руки трясуться?
Я (блін, ненавиджу, коли таке питають. Після цього дійсно руки починають труситися

ДАІ (до нього остаточно доходить, що уже нічого не обломиться і він починає, як це люблять всі мєнти, красиво закінчувати розмову): Ну ото ви бистро їдете, а з-под кальос камні летять. Ото попаде вам в стікло, будете нас визивать шоб аформіть, бо у вас повне каско! Я ж за вас і переживаю! От я вас січас остановив, я ж протокол не пішу. Я ж просто прєдупредить!
Я: Дуже дякую! Я це враховуватиму.
Мєнт ще щось там почав бурчати про те, що він там життя кладе за безпеку руху, потім побажав щасливої дороги і я попрощався.
Вмикаю лівий поворот, щоб вирулити, а він навіть зупинив інші машини, які їхали позаду, щоб я міг виїхати

Загалом, не найгірший варіант. Ну спробував розвести - то таке. Але ж він потім старався, щоб клієнт поїхав далі задоволеним

- Cr@zy
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
Thug писав:Ну я бачу знак "50", скидаю швидкість. Але чудо в фуражці все одно махає патиком.
так був знак чи не було? Реально швидкість перевищив?Thug писав:Там не було ніякого знаку (мальоха вкурвлююся, бо знаку не було, або бов десь в кущах. А я дивився уважно)
- Thug
Cr@zy, пардон, погано описав. Прямо перед мєнтами був знак. І до нього я вже скинув швидкість. Але мєнт намагався довести, що є ще один знак раніше, якого я не побачив.
Хоча який сенс ставити два знаки "50" під ряд, якщо там немає ніяких перехресть?
Ааааа! І остання фраза мєнта: "І запам'ятайте: якщо працівник ДАІ каже, що знак є, значить знак є!"
Хоча який сенс ставити два знаки "50" під ряд, якщо там немає ніяких перехресть?
Ааааа! І остання фраза мєнта: "І запам'ятайте: якщо працівник ДАІ каже, що знак є, значить знак є!"

Востаннє редагувалось Чет, 06 жовтня 2011, 19:07 користувачем Thug, всього редагувалось 1 раз.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
мене сьогодні зупинили на кільці княгині ольги-в. великого :)
патрулювали без машини, або машина десь була в корчах, я оглядався і шось її небачив.
буцімто я не пропустив пішохода.. хотя я чітко бачив що він ступив на зебру вже коли я був на ній та й бачив я ментів і їхав 20 бо пробка.
короче дай шось нехотів писати протокол ))) перепитував чи знаєте ви скільки штраф, "шо будемо робити", "ну шо потім по судах бігати" і т.п. прочитав лекцію як то погано не пропускати пішоходів, сказав що зараз його дожене і ми таки складемо протокол.. кажу - ну добре, якшо порушив то тре складати.. але кажу що я вини за собою небачу.
пробив мої права по рації.. ше раз спитав шо будемо робити, побажав мені козел щоб я когось збив якшо так буду далі їздити
мав би побажати навпаки щасливої дороги і не порушувати )) в кінці кінців відпустив.
патрулювали без машини, або машина десь була в корчах, я оглядався і шось її небачив.

буцімто я не пропустив пішохода.. хотя я чітко бачив що він ступив на зебру вже коли я був на ній та й бачив я ментів і їхав 20 бо пробка.
короче дай шось нехотів писати протокол ))) перепитував чи знаєте ви скільки штраф, "шо будемо робити", "ну шо потім по судах бігати" і т.п. прочитав лекцію як то погано не пропускати пішоходів, сказав що зараз його дожене і ми таки складемо протокол.. кажу - ну добре, якшо порушив то тре складати.. але кажу що я вини за собою небачу.
пробив мої права по рації.. ше раз спитав шо будемо робити, побажав мені козел щоб я когось збив якшо так буду далі їздити

- weber
vovka, слід було побажати йому щоб його посадили з конфіскацією майна за корупцію, якщо далі продовжуватиме брати взятки. Тоді може задумається і буде доброзичливішимvovka писав:мені козел щоб я когось збив якшо так буду далі їздитимав би побажати навпаки щасливої дороги і не порушувати )) в кінці кінців відпустив

- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
ЦЕНЗУРАvovka писав:побажав мені козел щоб я когось збив якшо так буду далі їздити
Хочеш миру - готуй Parabellum
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Сьогодні їздив на експертизу
десь в 23.00 виїхав з дому, зразу 2 дайця на дорозі, зупинили. Представився, спитався чи все ок з доками. Показав. Попросив вийти з машини.. Думаю та [цензура] - вийду, вроді нормальний молодик дятел, настрою сваритись не було... Почав нагліти, мол відкрий багажник і т.д. відкрив. Стандартно про алкогольні напої, наркотичні речовини, почав домахуватись) Сказав їдем на експертизу, я віднєкувався, гайор сказав шо заправить якшо нічого не покаже
Думаю їдемо)))
По приїзді туда, медсестра стара така каже ой, координація явно порушена, явні признаки наркотиків
Кароч відправила дайця за тестом(на вагітність майже
)
[цензура] поїхав за свої гроші купив тест, зробили аналіз, нічого не показало... Я в кабінеті зразу ж кажу до гаїшніків - на яку заправку їдемо
Вийшовши вони віддають доки і кажуть повезло тобі, наступний раз більше трави викуриш, тест точно покаже
карочь я їх довів до ручки, мол їдемо на заправку, дали мені 30 грн шоб я їх не зайо
Вот так вот я сьогодні получив взятку від інспектора
Реально зрозумів одну річ. Раніше ставився до них по принципу - привітався, не хамить і т.д. - і доки покажу, і вийти можу.
Коли бурмотить собі шось там - ніколи з машини не вийду і кричу на них.
А тут піндюк молодий, побачив шо я повівся на вийти і т.д. і починає своє кіно крутити.
А як себе поводити в такій ситуації, коли дійсно тверезий\адекватний, а на забавки [цензура] часу не має?

десь в 23.00 виїхав з дому, зразу 2 дайця на дорозі, зупинили. Представився, спитався чи все ок з доками. Показав. Попросив вийти з машини.. Думаю та [цензура] - вийду, вроді нормальний молодик дятел, настрою сваритись не було... Почав нагліти, мол відкрий багажник і т.д. відкрив. Стандартно про алкогольні напої, наркотичні речовини, почав домахуватись) Сказав їдем на експертизу, я віднєкувався, гайор сказав шо заправить якшо нічого не покаже

По приїзді туда, медсестра стара така каже ой, координація явно порушена, явні признаки наркотиків

Кароч відправила дайця за тестом(на вагітність майже

[цензура] поїхав за свої гроші купив тест, зробили аналіз, нічого не показало... Я в кабінеті зразу ж кажу до гаїшніків - на яку заправку їдемо

Вийшовши вони віддають доки і кажуть повезло тобі, наступний раз більше трави викуриш, тест точно покаже

карочь я їх довів до ручки, мол їдемо на заправку, дали мені 30 грн шоб я їх не зайо

Вот так вот я сьогодні получив взятку від інспектора

Реально зрозумів одну річ. Раніше ставився до них по принципу - привітався, не хамить і т.д. - і доки покажу, і вийти можу.
Коли бурмотить собі шось там - ніколи з машини не вийду і кричу на них.
А тут піндюк молодий, побачив шо я повівся на вийти і т.д. і починає своє кіно крутити.
А як себе поводити в такій ситуації, коли дійсно тверезий\адекватний, а на забавки [цензура] часу не має?
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
LEgEnDA, мораль сєй басні такова - вкотре пояснюю жінці своїй, шо із за того я упереджено до них і ставлюсь, бо мені не важливо, добрий мене екземпляр зупинив, чи поганий, я просто знаю, шо всі вони в массі своїй "ХХХХРАСИ ХХХАНІ", тому Саня так і поступати: на другий раз пиняють - а ти по понятіям, покажи ксіву, маляву, свідків.... і пішов-поїхав по списку...
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
LEgEnDA,

раніше, як потрапляв туди, 50 уйо полюбасу линяв, бо лікар на мазях з гайцями був. А тут таке...LEgEnDA писав:Вот так вот я сьогодні получив взятку від інспектора
Хочеш миру - готуй Parabellum
Вимагати складення направлення, а якщо пропонують проходити на місці, то двох свідків і новий запакований муштук.LEgEnDA писав:А як себе поводити в такій ситуації,
http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/m ... g=z0931-09
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
та я їм ніфіга не дав можливості сфальсифікувати. Пощупав тест на герметичність, вона при мені відкрила його, все робила при мені, хоча спочатку сказала зачекайте в коридорі, на шо я усміхнувся і сказав нєєєgribkoff777 писав:раніше, як потрапляв туди, 50 уйо полюбасу линяв, бо лікар на мазях з гайцями був. А тут таке...

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 23 гостей