Якщо чесно то теж не розумію такого підходу. Ті машини полюбому будуть хотіти вкладень побільше твого колишнього сенса. Там комфорту як такого в принципі небагато, але порівнявши з ВАЗами то досить таки нормально, як на ті гроші. Якщо вибирати з двох запропонованих - то Омега. В ролі пасажира був - сподобалось, тихенько, великий салон, величезний багажник, шуму від мотору майже нечути, невеликі нерівності на дорозі практично не відчуває, корабель короче)vovka писав:шось нешарю нашо продавати сенс і купляти 15 річний гольф.
купи ліпше ланос 16v на фулі чи що..
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
VW Golf III vs. Omega II
- Cr@zy
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Re: VW Golf III vs. Omega II
смішно читати коменти старих вуйків на омегах які їздять вальяжно і пафосно по трассі з мішком бульби в багажнику. Що тут рівняти, гольф то еталон класу схаменіться і дизайн тут нема чого порівнювати і маневриність. А стосовно того уродского цивіка який Віталька виставив то взагалі LOL нє ROFL ну ("о вкусах не спорят но делают выводы") 2 ТП оприділись з напрямком використання тазіка і тоді обирай, а то машини різних класів і по своєму достойні конкуренти, але в своїх класах.
А взагалі vovka, +1 000 000
А взагалі vovka, +1 000 000
Ford?
-
- Ім'я:/
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
ахаха насмішив омага може позмагатися з новими сучасними седанами по комфорту,за гольф мовчу.....Cr@zy писав:Там комфорту як такого в принципі небагато

-
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
Питання до "омеговодів". Як на практиці показує себе 2 літровий движ? Чи машина з ним дуже "тупа" на розгонах?
На днях їду дивитися http://auto.ria.ua/auto_opel_5335313.html 2,0 8 кл.
Дзвонив, власник чесно признався, що машина в стані "так собі", "середньому", але по кузову серйозних питань немає (єдине, є трохи проблемки з задньою дверкою). Ну полюбе тре дивитися, думаю, якщо ще скине в ціні, то загнати до майстра, на ті гроші "косяки" виправити. Що порадите в першу чергу дивитися? На що звертати увагу при огляді?
p.s. купити машину не спішу, краще потратити більше часу, але оглянути більше варіантів (правда шкода буде, якщо хапнуть хороший варіант "з-під носа")
p.p.s. якби цікавили японці (італійці, французи, корейці), то назвав би тему "порадтье авто 5-5,5 тис. у.о." як тут було, але я вже більш-менш опреділився з вибором. Сенси, ланоси - не цікавлять однозначно! Якби потрібна була машина для роботи, скажем, в таксі, чи регіональним представниом по наших дорогах, з потребою річного пробігу 60-80 тис. км., брав би 2109 з салону і не замаорочувався
Дзвонив, власник чесно признався, що машина в стані "так собі", "середньому", але по кузову серйозних питань немає (єдине, є трохи проблемки з задньою дверкою). Ну полюбе тре дивитися, думаю, якщо ще скине в ціні, то загнати до майстра, на ті гроші "косяки" виправити. Що порадите в першу чергу дивитися? На що звертати увагу при огляді?
p.s. купити машину не спішу, краще потратити більше часу, але оглянути більше варіантів (правда шкода буде, якщо хапнуть хороший варіант "з-під носа")
p.p.s. якби цікавили японці (італійці, французи, корейці), то назвав би тему "порадтье авто 5-5,5 тис. у.о." як тут було, але я вже більш-менш опреділився з вибором. Сенси, ланоси - не цікавлять однозначно! Якби потрібна була машина для роботи, скажем, в таксі, чи регіональним представниом по наших дорогах, з потребою річного пробігу 60-80 тис. км., брав би 2109 з салону і не замаорочувався

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
в мого кєнта такий мотор, та їде трохи. для міста вистачає :)Schulz писав:На днях їду дивитися http://auto.ria.ua/auto_opel_5335313.html 2,0 8 кл.
Sad, but true.
- *Lesyk*
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Олександр
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Schulz, Основна проблема то кузов, якщо чесно коли брав свою, дуже більше нічого не дивився...
- Stuff
- Ім'я:Віталік
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
на форума та більшість то чотири людиниVexler писав:а кажу обєктивно як думає більшість людей з нормальним смаком.

ой ну та та,але як ти казавFobos писав:А стосовно того уродского цивіка який Віталька виставив то взагалі LOL
Fobos писав:"о вкусах не спорят но делают выводы"

количество слов не определяет качество речи...
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
ото єдине з перечисленого, що краще чим у гольфа і то не фактVitalik-first писав:маневреність
Ford?
- Stuff
- Контактна інформація:
Fobos, тобто ти хочеш сказати що місця в салоні наприклад для водія і одного пасажира,простір в плечах і перед тобою в цівіка ЕК гірше гніж в Г3?І стійкість на швидкості 200 в Г3 краще?
про дизайни вже сперечатись не будемо
В товариша Г3 1,9 ТДІ причому в версії GT на рекаро і т.д. і я на ньому їзджу часто, а сам я мав цівік ЕК,тому і порівнюю по власному досвіду,не знаю насправді чим керуєшся ти

В товариша Г3 1,9 ТДІ причому в версії GT на рекаро і т.д. і я на ньому їзджу часто, а сам я мав цівік ЕК,тому і порівнюю по власному досвіду,не знаю насправді чим керуєшся ти

- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Vitalik-first, стосовно керованосты я тыльки роблю припущення і не стверджую, а от стосовно всього ыншого що ти сказав готовий посперечатись.
Я на швидкостях быльше 160 не ризикую їхати тільки на БМВ 5-7 або мерсі Е або SVitalik-first писав:на швидкості 200
Ford?
- Romko
- Ім'я:Роман
якшо по темі - то за 5.5 у.е. хочеш не хочеш а Омега буде повним трупаком, а Гольф 3й у нас з роками не дешевшає а дорощає
, - знайти за такі гроші більш-менш адекватний також анріал :) ...
треба розширювати межі пошуку по марках, або опускатись на рівень нижче - Гольф 2, Джета, Вектра А..

треба розширювати межі пошуку по марках, або опускатись на рівень нижче - Гольф 2, Джета, Вектра А..

- Stuff
- Контактна інформація:
Fobos, я не буду сперечатись але готовий порівняти
Romko, +1,Вектра А за ті гроші буде в ідеалі і не ламатиметься часто і ціни копійки і комфорт палучче відра...Чи джетту якусь але то стара машина або багато в нї вкладувати...А так то повір,нема Омег за 5 куе в ідеалі,я вже БМВ за схожу суму купив і повір,вкладається в неї не 200-300 грн/міс.

Romko, +1,Вектра А за ті гроші буде в ідеалі і не ламатиметься часто і ціни копійки і комфорт палучче відра...Чи джетту якусь але то стара машина або багато в нї вкладувати...А так то повір,нема Омег за 5 куе в ідеалі,я вже БМВ за схожу суму купив і повір,вкладається в неї не 200-300 грн/міс.
- sergey
- Контактна інформація:
Або Сеат Толедо І.Велика така машина, з багажником, мотором і тормозамиRomko писав:якшо по темі - то за 5.5 у.е.

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
-
- Подякували: 1 раз
Ну то якщо не заглиблюватися в пошуки. Якщо пошукати добре, то можна знайти, он тут на форумі недавно продавалася за 5,6 майже в ідеаліRomko писав:якшо по темі - то за 5.5 у.е. хочеш не хочеш а Омега буде повним трупаком
viewtopic.php?f=43&t=24064 і то я думаю, що він ще й спустив трохи. "Хто ищет тот всегда найдьоть". Так, не спорю, трупаків багато попадається, але зустрічаються і цікаві екземпляри. Та й на 5,5 не зациклююсь, як буде що цікаве, то візьму і троха дорожчий варіант, якщо продавець "впреться рогом" і не спустить, а машинка буде дійсно варта уваги, дозичу і візьму дорожчу.
Вектру А мав, не хочу, то не просто вчорашній а позавчорашній день, не кажучи вже про Г2

Хотя, вектра і непогана машинка, не спорю, але вже, як то кажуть наїздився, хочеться чогось більшого

Буду шукати, мені не спішно.
Востаннє редагувалось Сер, 05 жовтня 2011, 16:04 користувачем Schulz, всього редагувалось 1 раз.
-
Взагальному нормально якщо 16клапанний бо між 8 клапанним різниця у 20 з лишнім кінських сил...Schulz писав:Як на практиці показує себе 2 літровий движ
-
вот наприклад
- luav
- Ім'я:Володимир
- Номер:BC5192AT
читаю ваші каменти і теж стає смішно.З усіх власників омег тут на форумі я-найстарший.Мені 32.І щось на старого вуйка не дуже тягну.Далі:в своєму каравані жодного мішка бульби не возив,хоча задні аморти з підкачкою мені без проблем дозволили б це зробити.Fobos писав:смішно читати коменти старих вуйків на омегах які їздять вальяжно і пафосно по трассі з мішком бульби в багажнику. Що тут рівняти, гольф то еталон класу схаменіться і дизайн тут нема чого порівнювати і маневриність.
Про гольф і омегу.Гольф машина більше для міста і переїзду на короткі відстані.Омега-міжміська машина.Її стихія-автобани і подорожі на далекі відстані.Думаю,що безглуздо навіть порівнювати поїздку на 1000-1500 км на омезі та гольфі.Дуже багатьох корисних опцій,які є в омезі,в гольфі немає.Можна заради цікавості порівняти,але я суджу по пасатах,а вони мають здебільшого багатші комплектації.
Тобто в загальному омега більше створена для комфорту та сім"ї(спробуйте завантажити в гольф дитячу коляску і положити ще трохи речей

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
може візуально і нє, а в душі такluav писав:І щось на старого вуйка не дуже тягну

- luav
2,0 8 клапанів,якщо будете неспішно їздити по місту,то вистачає.До 100 км/год десь 14 сек,якщоне помиляюь.Основна його перевага-дешевизна обслуговування.Там навіть обрив ременя не гне клапана.Та й датчики там бошевські,а не сіменс(як на 2,0 16 клапанній),а отже дешевші.Schulz писав:Питання до "омеговодів".
Абсолютно всі омеги будуть мати проблеми по кузову.І ви маєте бути до цього готові.Більші чи менші,то вже інша справа
Двигуни в переважній більшості машин вже теж будуть на підході.врешті-решт,чудес не існує і перед продажем ніхто не буде вам вилизувати машину до ідеалу,бо це нереально дорого.
Тому будьте готові до того,що в свіжокупленій машині може полетіти будь-що в будь-який момент
Якщо ви збираєтесь шукати омегу за 5500-6000 в нормальному стані,то це утопія.
Якщо збираєтесь її брати на рік-два,то теж не варто,бо можна влетіти
- luav
4 роки назад я теж був зовсім інакший.Згадаєте мої слова через 4 роки :)vovka писав:може візуально і нє, а в душі такluav писав:І щось на старого вуйка не дуже тягну
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей