Просто моїм дискам вже торба, а тут
viewtopic.php?f=46&t=25585 як на мене халявна ціна та й вигляд покраще вазівських. Хто їздив, чи варто ставити ті ексцентричні болти, їх ціна, і може хтось в курсі чи підійде центровочний отвір?????

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
M@sTeR писав:ставити ті ексцентричні болти
яка їх ціна і де купити, по базарх нема часу їздити, робота напряжна....БОБА писав:M@sTeR, можеш ставити на морозi алеM@sTeR писав:ставити ті ексцентричні болти
Вмене на ВАЗ 21099 стоять з гольфа, ступицю трошки розточили на болтах 2мм. зняли і все ок і ніяких спец болтів непотрібноM@sTeR писав:Підскажіть, чи варто пхати на ваз 2109 диски прості залізяки з розболтовкою 4х100???
В якийсь прекрасний день, або на 1001раз, зріже тобі ці болти і тоді буде буба.Danko писав:Я тисячу дісків ставив протягом 3років і всі 4*100
А ЩЕ -Danko писав:Пишуть, що це погано, тільки люди які не пробували цього
Автослаломи, дРАГ, Нічні Гонки, Максимальні Швидкості -Danko писав:і нагрузочки у мене ойойой не маленькі.
чого робити навіть при рідній розболтовці не варто !scorpion писав:ти затягнув один з чотирьох болтів намертво
не настільки критично при нормально відбалансованих і затянутих колесах, але в любому випадку - краще диск з рідним ЦО , або проставка (благо ,то не є проблема)!scorpion писав:ЦО в диску більший від ЦО ступиці
пишу, що для ступиць 4х98 існують диски з розболтовкою 4х98! А для ступиць 4х100 - диски 4х100. Міняючи їх місцями, ти послаблюєш вузол в цілому. В мене знайомий з Калуша на ВАЗ також їздив на дисках 4х100, поки в один прекрасний день не зміг відкрутити диск від ступиці. Тупо зжерло різьби в ступицях в 2 передніх колесах, болти стали на перекос і піпєц, далі болгарка, заміна ступиць, болтів і дисків. Хоча переконувати не буду "хазяин-барин".Danko писав:спеціально для таких як ти
Liuskywalker писав:раз на рік і патик стріляє - то є таке...
але я ше раз наголошу - просто подумай про можливі наслідки... воно того варте? по мойому ні...scorpion писав:"хазяин-барин"
Liuskywalker писав: раз на рік і патик стріляє - то є таке...
M@sTeR писав:дякую за поради, все таки думаю послухаю Danka і поставлю
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей