Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- bossjara
- Ім'я:Антон
- Стать:чоловік
- Номер:59105TC
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/ ... eg=2341-14
Стаття 194. Умисне знищення або пошкодження майна
1. Умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло
шкоду у великих розмірах, -
карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів
доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста
двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк
до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, або
позбавленням волі на той самий строк.
2. Те саме діяння, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим
загальнонебезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в
особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші
тяжкі наслідки, -
карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти
років.
{ Стаття 194 із змінами, внесеними згідно із Законом N 270-VI
( 270-17 ) від 15.04.2008 }
не совЄтую так нагло...
Стаття 194. Умисне знищення або пошкодження майна
1. Умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло
шкоду у великих розмірах, -
карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів
доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста
двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк
до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, або
позбавленням волі на той самий строк.
2. Те саме діяння, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим
загальнонебезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в
особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші
тяжкі наслідки, -
карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти
років.
{ Стаття 194 із змінами, внесеними згідно із Законом N 270-VI
( 270-17 ) від 15.04.2008 }
не совЄтую так нагло...
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
- sergey
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Виродки на дорозі
Ну це чисто по "нашому", ти мені дзеркало я тобі два.Що це за розборки в стилі 90-х?
Як не як в правовій державі живемо, не Зімбабве якесь
Прокляни його тай все, або треба було обігнати і на першому пішоходному переході різко тормознути.

Прокляни його тай все, або треба було обігнати і на першому пішоходному переході різко тормознути.
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Ето пяцццььsergey писав:не Зімбабве якесь
Прокляни його тай все

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- sergey
- Контактна інформація:
Ну може мужик наbossjara писав:сток оригінал(при наймні так кажуть), вроді подібне з вигляду до заводського - 180-200грн.
вже купив Віагру, спішив(бо вже прийняв таблєткуM@sTeR писав:ВС 0094 СВ ВАЗ 21099

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- Thug
bossjara, не повіриш, але за збитки, якщо не помиляюся, до 4750 грн. винуватець відбудеться штрафом у 150 грн. А самі збитки доведеться у нього ще окремо відсуджувати. Іншими словами, якщо це не ДТП, то важко щось вибити з винуватця. Отаке у нас законодавство
- sergey
- Контактна інформація:
Неправда!Мені два рази виплачували по 2900 грн.І штраф там не 150 грнThug писав:не повіриш, але за збитки, якщо не помиляюся, до 4750 грн. винуватець відбудеться штрафом у 150 грн. А самі збитки доведеться у нього ще окремо відсуджувати. Іншими словами, якщо це не ДТП, то важко щось вибити з винуватця. Отаке у нас законодавство

Взагалі-то помоєму від 500 грн

Thug, ти папутал з збитками завданими не ТЗ а чьогось іншого.
- bossjara
- Контактна інформація:
Thug,
ясне діло шо ніхто нікого саджати не буде, і тим більше збитки відсуджувати, але якщо обламати на тій 99 зеркала, як дехто радить, то ймовірність нажити собі клопоту(у вигляді пі.зд.юлЄй від власника, тяганини з мЄнтами і т.д) більша ніж помститись йому творчо і оригінально. Хоча я вже казав - в кожного свої таракани в голові.
На цьому пропоную дане обговорення припинити по наступним причинам
а) оффтопимо
б) автор створив окрему темуviewtopic.php?f=6&t=25620, продовжувати оффтопити можна там

bossjara писав:Умисне знищення або пошкодження
тобто до 850 грн...bossjara писав:карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів
ясне діло шо ніхто нікого саджати не буде, і тим більше збитки відсуджувати, але якщо обламати на тій 99 зеркала, як дехто радить, то ймовірність нажити собі клопоту(у вигляді пі.зд.юлЄй від власника, тяганини з мЄнтами і т.д) більша ніж помститись йому творчо і оригінально. Хоча я вже казав - в кожного свої таракани в голові.
На цьому пропоную дане обговорення припинити по наступним причинам
а) оффтопимо
б) автор створив окрему темуviewtopic.php?f=6&t=25620, продовжувати оффтопити можна там

- Thug
sergey, ти щось плутаєш, або тобі пощастило з винуватцями.
Реально все відбувається так - оформляєш документи (заява, всьо такоє), потім сидиш і чекаєш на відповідь з міліції. А вони присилають листа, в якому написано "розглянули, ознак злочину, за який передбачена кримінальна відповідальність не виявлено. можете оскаржити в суді". Все. Плавалі, знаєм.
Може зі штрафом помилився, це ж не я його платив
Реально все відбувається так - оформляєш документи (заява, всьо такоє), потім сидиш і чекаєш на відповідь з міліції. А вони присилають листа, в якому написано "розглянули, ознак злочину, за який передбачена кримінальна відповідальність не виявлено. можете оскаржити в суді". Все. Плавалі, знаєм.
Може зі штрафом помилився, це ж не я його платив

- sergey
- Контактна інформація:
Ну плутаю, з одним да, з ішним вобще нєThug писав:ти щось плутаєш, або тобі пощастило з винуватцями.

Це щось з розряду не АвтоправаThug писав:Реально все відбувається так - оформляєш документи (заява, всьо такоє), потім сидиш і чекаєш на відповідь з міліції. А вони присилають листа, в якому написано "розглянули, ознак злочину, за який передбачена кримінальна відповідальність не виявлено. можете оскаржити в суді". Все. Плавалі, знаєм.

- Thug
та до чого тут авто? У тебе пошкодження чим були завдані? Якщо машиною чи навіть пішоходом під час руху - це ДТП і оформляють ДАІ, і все вирішується інакше.sergey писав: Це щось з розряду не Автоправа
А якщо просто чмо кулаком стукне по машині (і мєнтам пофіг, чи по машині, чи він тобі іншу власність понищив) - це уже оформляють звичайні мєнти. І тоді воно йде за тою схемою, що я описав
- Thug
Лана, дійсно , з цим зав'язуємо. Я не закликаю ламати йому дзеркало, єслі шо. Це дурацький вихід і може тільки спровокувати загострення і ескалацію конфлікту
- Zhdan
- Контактна інформація:
Слово "загострення" тут зайве. :)Thug писав:загострення і ескалацію конфлікту
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Слабак! От як треба:veresen писав:Thug, Першого потушив матьоро, а з наступними шось не розыбрався
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Thug
Zhdan, вінават!
Myself, дик! Це явно профік! А тому пощастило попасти в підборіддя

Myself, дик! Це явно профік! А тому пощастило попасти в підборіддя

- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
в темуM@sTeR писав:20 хв. тому на вул. Левандівській на самому мості (вже як на Шевченка виїжджати) стоячи в пробці в лівому ряді, якийсь [цензура] на білій ВАЗ 21099 з номером ВС 0094 СВ, виїхавши на зустрічну щоб обїхати пробку зачіпив мене, а саме моє зеркало водія......зеркало (саме скло) після того почало болтатись, я в совю чергу спочатку сигналив йому, включив аварійку, потім догнавши його кажу що робити будем, а він та звідки я знаю шо воно не болталось до того...навіть невибачився козел, я кажу давай на місці, а той та нічо тому зеркалу нема, тож 9...і каже роби шо хоч я спішу, визивай ДАІ.....я також дуже спішив і поїхав на роботу. ЩО робити в таких випадках....... в ДАІ зараз буде офорлмено ДТП а то такий гемор...хочеться якось наказати того козла....Може хто знає цю машину ВС 0094 СВ ВАЗ 21099 білого кольору![]()
![]()
http://warnet.ws/news/48116/comments/
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
м-ля, нє ну я в шоці. Доки наші люди будуть вважати автомобіль якимось символом достатку??? І чим крутіша тачка, значить ти крутіший, багатший, успішніший і т.д. Зараз що 80-ті? Та ніде у світи такого немає!!! Хто має такі "комплекси", хай продасть квартиру чи хату і візьме собі "мерса", "лексуса" чи на що там хватить, а жити буде на зйомній (і я не перебільшую, знаю одного такого ідіота, що мучиться з жінкою і дитиною в однокімнатній зйомній квартирці у Львові, маючи якийсь-там "мерс" джип з повним фаршомAndrewK писав:І саме цікаве, що заздрити тут по крупному рахунку нічому. За цілком помірні гроші байк можна купити практично любий (звісно крім ультракрутого, нульового і екстремального)

Нашим людям треба зрозуміти, що машина, в першу чергу, то є засіб пересування, а не засіб пантування. Ну зручно тобі їздити на ВАЗі чи "ланосі" (по ціні машини, розходу палива і витратах на ремонт), ну то їдь собі на здоров"я і поважай інших учасників руху, те саме стосується і тих, кому зручно, скажем, на "рейндж ровері". В Європі машини мають практично всі, від студента-першокурсника - до бабульки-пенсіонерки, бо ж не те, що вигідно! Інакше, просто, ніяк! Користуватися громадськи транспортом, як то не парадоксально для нас звучить, виходить дорожче! Та і привикли вже всі давно, ніхто не пантується. Нє, ну згідний і там зустрічаються випадки "пантування", але то скоріше винятки з правил (наприклад в Гамериці ніггери, що живуть на допомогу по безробіттю, набирають в кредит всяких "бехів", "мерсів" і т.п., їздять - пантуються, а потім банк у них конфісковує за несплату кредиту)
А в нас і далі, машина - то розкіш!
Думаю, доки українці не викоренять із себе цей рагулізм, на дорогах і дальше буде творитися той бєзпредєл, який маємо зараз з гнилими понтами, кідаловом, розводами, підставлянням, розборками і т.п. Самодостатня людина нікому нічого не прагне доказувати. А кому на що грошей вистарчає - на тому і їздить. Можна би було ще згадати про нашу бандитську владу і поділ людей на "білих" (тих, що при "кормушці") і "чорних" (всіх решта), але то всі і так знають...
Може трохи грубо, вибачайте, якщо кого образив, але погодьтеся, ми українці, а особливо, галичани, троха такі є.

- Mc
ну-ну, назви хоч одну західну країну, де місцевим (не туристам) дешевше на своїй машині їздити :))) при вартості бензину і страховки машина там береться тільки коли сімейні потреби прижимають ну або петролхед якийсь.Speedo писав:ористуватися громадськи транспортом, як то не парадоксально для нас звучить, виходить дорожче!
biketravel.wordpress.com
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Франція. Відстань приблизно 100 км на поїзді TGV квитоки виходить, ну не пам"ятаю точно - давно був, щоб не збрехати, але десь в районі 20 долларів США, на машині однозначно дешевше обійдеться. Навіть нехай машина бере 10 літрів по трасі (а дороги там, всі знають, не такі як у нас - вискочив на автобан і попер). Я розумію, що там бенза дорожча, але... Плюс до всього, приміських автобусів там просто НЕМА (принаймі в тому регіоні де я був)! Ну немає в них потреби - нема попиту. Старожили по селах кажуть, що колись були, а зараз НЕМА. Студіки всі свої машини мають, а ті, хто не має, їдуть "до спілки" Тобото без машини ну зовсім ніяк. Думаю, схожа ситуація по цілому ЄС.Mc писав:ну-ну, назви хоч одну західну країну, де місцевим (не туристам) дешевше на своїй машині їздити
Наприклад, чув, що в Стокгольмі, найдешевший квиток на міський автобус (трамвай, метро) - мінімум 5 євро, в одну сторону, в Лондоні також щось схоже (тіпа як у нас на маршрутку - 2 гривні - відчуйте різницю

- bossjara
- Контактна інформація:
в Лондон можна дістатись автобусом, таксі і на метро. Вартість поїздки в метро складає 4 фунти стерлінгів. (50 грн!!!)
http://colosseum.in.ua/vidpochinok/kont ... obritaniia
http://colosseum.in.ua/vidpochinok/kont ... obritaniia
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей