А ще донедавна соляру і бензин в Польщу контрабандою возилиOleh Nemchinov писав:до речі колега сьогодні сказав, що автогаз у Польші вже дешевше від нашого....

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А ще донедавна соляру і бензин в Польщу контрабандою возилиOleh Nemchinov писав:до речі колега сьогодні сказав, що автогаз у Польші вже дешевше від нашого....
Вот-вот. Якщо роботодавець гоцає на лохусі-бімері і платить 1000 грн з\п то які пред*яви до влади?Enter писав:pikach00, +1, менше нийте,
VeRMyT писав:і як завжди .... ціни на бензив вверх, ціни на продуктив ідповідно тоже всі вверх
Де логіка?Наоборот, повинні подешевшати.VeRMyT писав:і АВТОМОБІЛІ тоже в ціні всі підуть вверх .....
Тоже мені труженік завода "Серп і Молот", ти часом не на Харьковськом тракторному вкалуєш?pikach00 писав:іти на завод щось виготовляти, а не займатись купи-продай.
ти бачив щоб я чимось торгував десь? аби бзднути, да?sergey писав:Тоже мені труженік завода "Серп і Молот", ти часом не на Харьковськом тракторному вкалуєш?![]()
А якщо заставим тебе жити тільки за ту суму за яку ти у відомості розписуєшся?pikach00 писав:pikach00
Ти про що? У мене всьо як має бути по контракту ПП-шніка з замовником. Без кидалова державиSluva писав:А якщо заставим тебе жити тільки за ту суму за яку ти у відомості розписуєшся?pikach00 писав:pikach00
Саме так! От люди тому і працюють за 1000грн бо знають що заодно є можливість десь вкрасти щось що криво лежить. Так і живемо.Enter писав:Sluva, а ти живеш за ті гроші,за які в відомостях розписуешся?
взагалі не розумію.pikach00 писав:іти на завод щось виготовляти, а не займатись купи-продай.
Ну як маленькому пояснювати.bossjara писав:а от просити/вимагати більшу зарплату через збільшення цін - брєд. мало - шукай іншу роботу. або доведи що тобі повинні платити більше грошей(приносиш більше прибутку, робиш більше роботи і т.д.) і це ніяким чином змін цін не стосується.
cdrom писав:якщо не секрет, ким ти працюєш, чи в якій сфері?
ну написаноpikach00 писав:У мене всьо як має бути по контракту ПП-шніка з замовником. Без кидалова держави
Та які секрети, в теплому офісі клацаю по кнопках. Шось там програмлю :)cdrom писав:pikach00, якщо не секрет, ким ти працюєш, чи в якій сфері?
Звичайно,я ж законопослушний громадянин!!!Все як має бути дєнюжку заробили,чек дали,дєнюжку в банк здали,податки підприємства оплатили,дєнюжку зарплатну працівникам і собі виплатили...Вопшем все по законодавствуEnter писав:Sluva, а ти живеш за ті гроші,за які в відомостях розписуешся?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість