Так от, чим безпроблемно можна освіжити ті елементи? Наразі думаю над балончиковою фарбою. Але глянцеву чи матову? Є ше варіант лаку... Але глянець в принципі мене не дуже пре...
Давайте поради :)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
цікавий варіант. але по ходу недешевий. там обтягувати треба всю ту пластмасу, яка є на фото...Saba писав:BOXER, обтяни перфорованою шкірою ручки
а бороду? її руками рідко хто чіпає. просто чуть пошкурити наждаком, шоб тих царапин не було і трохи фарбою задути. нє? :)andy_m писав:фарбою не заканаэ, постирається і буде ше гірше.
постійно подібним "молочком" від ЛіквіМолі натираю весь пластик. Пару днів гарно, але я багато по місту їжджу, відповідно постійно двері туда-назад...Speedo писав:а поліроль не пробував? Є такий Plak "молочко" (не спрей), він досить гарно відполіровує.
а от як slim_painter пропонує? лаком покрити зверху.AndrewK писав:ІМХО фарбувати полюбе погано, бо так чи інакше облізе
Але перед тим дати грунт для фарби,я так малював в пасаті ручки на дверях.В мене трималось 2-а роки,так і продав машину,покупець навіть непомітив що ручки пофарбованіslim_painter писав:чорний матовий акрил і поверх акриловий прозорий лак. пошкурити і обезжирити само собою))
Не обовязково....згадай мої значкиhrdrive писав:hrdrive
який саме?Sluva писав:Але перед тим дати грунт для фарби
нє, колір буде той самий, ялинки не хочу в машині. консоль в нормальному стані, тільки от закінчення бороди пошарпане...nazarok1990 писав:а центральну консоль в колір кузова або якийсь інший можна малювати.
можна пошукати, але нові можуть коштувати космос, а б/у не дуже кращі будуть...nazarok1990 писав:хз ручки не малювавби, краще вже купити нові.
Ручки не такі дорогі як ти думаєш!BOXER писав:нє, колір буде той самий, ялинки не хочу в машині. консоль в нормальному стані, тільки от закінчення бороди пошарпане...nazarok1990 писав:а центральну консоль в колір кузова або якийсь інший можна малювати.можна пошукати, але нові можуть коштувати космос, а б/у не дуже кращі будуть...nazarok1990 писав:хз ручки не малювавби, краще вже купити нові.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей