Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ВАЗ 21124
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Стать:чоловік
- Номер:ВС6666АК
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
byte
Кулиса для 2108 имеет другую форму, по этому ищи для "зубила", там в магазине была, магазин "Лимпопо", как ехать в Рясне с левой стороны по дороге к переезду.
Карданчики как оказалось есть разные, вчера видел новую модификацию, сделан из салумина, а тот что у меня переделаный из карданчика рулевой колонки ВАЗ 2105, поговаривают что его закусывает, но мне пока нравится.
Кулиса для 2108 имеет другую форму, по этому ищи для "зубила", там в магазине была, магазин "Лимпопо", как ехать в Рясне с левой стороны по дороге к переезду.
Карданчики как оказалось есть разные, вчера видел новую модификацию, сделан из салумина, а тот что у меня переделаный из карданчика рулевой колонки ВАЗ 2105, поговаривают что его закусывает, но мне пока нравится.

Dynamic Sport Latvia
- Zhdan
- Контактна інформація:
Читав на кількох форумах що саме від переробленого ВАЗ2105 рахується кращим варіантом ніж від Калини салуминовий.21043 SW писав:byte
рулевой колонки ВАЗ 2105, поговаривают что его закусывает, но мне пока нравится.
В свою машину робив карданчик сам. Знайшов на кривчицькому базарі новий рульовий карданчик від іномарки 50грн.(продавець не знав від якої, але по розмірам підходив) і за 10грн. заплачених зварщику получився хороший замінник ВАЗівському05 карданчику. Новий ВАЗівський карданчик дуже проблематично купити, в основному продають б/в.
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
vovka
Щоб поставити ці вали треба трохи доробити голову, потім поміняти комп і залити в нього нову програму, купити нові форсунки, бо ті що є з цим валом до дупи і новий насос. Останні дні задаю собі питання: На хера воно мені потрібно? :lol: Абідно що вже все куплено
Denja
заслонка 54, так точно.
А з синіми спокійніше живеться
Щоб поставити ці вали треба трохи доробити голову, потім поміняти комп і залити в нього нову програму, купити нові форсунки, бо ті що є з цим валом до дупи і новий насос. Останні дні задаю собі питання: На хера воно мені потрібно? :lol: Абідно що вже все куплено
Denja
заслонка 54, так точно.
А з синіми спокійніше живеться

Dynamic Sport Latvia
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
http://www.digital-printing.ru/download/1-100_87.avi - 8.7 до сотки . ВАЗ 2110 з валами 10.05. Ну і ще там по мілочах...
- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Во партізан, всеодно тебе вирахуєм. Невже до 11мм. дойшов - 11.25, напевно, бо про заміну гідріків не казав.21043 SW писав:А Я на них планував більшого досягнути Laughing
Збираю групу толкових людей для того, щоб "вивести тебе на чисту воду".
Краще признавайся сам!
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей