Отже розказую свою історію про машину. Машина Рено кангу 2000р.в. 1.9д. топливна сис-ма електронна ось вже як 3 тиждень після обіду відмовляється заводитись, це відбувається приблизно після 4-ої год. також замітив що вроді ще впливає температура. лікується очікуванням на протязі 1-2год. пробував висмикувати фішку з датчика температури при цьому вона мала б перейти в аварійний режим і завестись, але цього не сталось. діагностику робив-помилок нема. Радять зробити діагностику самого компа і опір проводки, можливо при потребі перешити його. Хто шо може підказати корисног мені,як розумно і головне ефективно вирішити цю проблему!? можливо направити до людей які у цьому розбираються.
п.с.офіціалів не пропонувати.
дякую за увагу!аварійний режим і завестись, але цього не сталось. діагностику робив-помилок нема. Радять зробити діагностику самого компа і опір проводки, можливо при потребі перешити його. Хто шо може підказати корисног мені,як розумно і головне ефективно вирішити цю проблему!? можливо направити до людей які у цьому розбираються.
п.с.офіціалів не пропонувати.
дякую за увагу!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Машина-таймер!?
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Стать:чоловік
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Re: Машина-таймер!?
ALPINE, а нащо два рази писати? Щоб "навєрняка"?
До східноукраїнських електриків тобі дорога, там може порішають 

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- scorpion
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Причина може бути банальна, десь нема мінуса
.

- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
ALPINE писав: Хто шо може підказати корисног мені,як розумно і головне ефективно вирішити цю проблему!?
Переводи годинник в машині.ALPINE писав:після обіду відмовляється заводитись, це відбувається приблизно після 4-ої год.

-
- Ім'я:Yaroslav
Лиши машину на пару днів Сергію на Стрийській. Це як їхати по Стрийській до обїздної, буде заправка ВОГ, після заправки автосалон, відразу після автосалона поворот на право і там до будинку з синім дахом.
- ALPINE
- Ім'я:Богдан
- Контактна інформація:
scorpion,
Впершу чергу це і було зроблено особисто мною, всі відомі масси було зачищено до блеску-результату не дало
Vusiko,
Пройдений етап
правда не мною... і я б сказав що тут грає роль більше залежність чомусь температурного режиму
Lestat,
дякую за інфу попробуємо і туди звернутись, просто проблема в тому що не кожен має техніку яка норм. працює з французами і багато хто просто дуріли від неї, коли все пройшло дійсно так як я казав, що є певний температурний режим при якому вона відмовляється завестись, а от тільки переходить його все норм.
Бо переважно такі машини або заводяться або ні,а в мене получається повна індвідуальність
П.С. дякую за активність вона, думаю, все-таки допоможе при вирішенні цієї проблеми!
Впершу чергу це і було зроблено особисто мною, всі відомі масси було зачищено до блеску-результату не дало

Vusiko,
Пройдений етап

Lestat,
дякую за інфу попробуємо і туди звернутись, просто проблема в тому що не кожен має техніку яка норм. працює з французами і багато хто просто дуріли від неї, коли все пройшло дійсно так як я казав, що є певний температурний режим при якому вона відмовляється завестись, а от тільки переходить його все норм.
Бо переважно такі машини або заводяться або ні,а в мене получається повна індвідуальність

П.С. дякую за активність вона, думаю, все-таки допоможе при вирішенні цієї проблеми!

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість