Загальні питання по обслуговуванню та ремонту авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Машина-таймер!?
ALPINE
Ім'я:Богдан
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Машина-таймер!?

Повідомлення ALPINE » Пон, 26 вересня 2011, 13:00

Отже розказую свою історію про машину. Машина Рено кангу 2000р.в. 1.9д. топливна сис-ма електронна ось вже як 3 тиждень після обіду відмовляється заводитись, це відбувається приблизно після 4-ої год. також замітив що вроді ще впливає температура. лікується очікуванням на протязі 1-2год. пробував висмикувати фішку з датчика температури при цьому вона мала б перейти в аварійний режим і завестись, але цього не сталось. діагностику робив-помилок нема. Радять зробити діагностику самого компа і опір проводки, можливо при потребі перешити його. Хто шо може підказати корисног мені,як розумно і головне ефективно вирішити цю проблему!? можливо направити до людей які у цьому розбираються.
п.с.офіціалів не пропонувати.
дякую за увагу!аварійний режим і завестись, але цього не сталось. діагностику робив-помилок нема. Радять зробити діагностику самого компа і опір проводки, можливо при потребі перешити його. Хто шо може підказати корисног мені,як розумно і головне ефективно вирішити цю проблему!? можливо направити до людей які у цьому розбираються.
п.с.офіціалів не пропонувати.
дякую за увагу!

Myself
Ім'я:Oleksandr
Стать:чоловік
Номер:ВС 0990 ВО
Дякував (ла): 19 рази
Подякували: 71 рази
Контактна інформація:

Re: Машина-таймер!?

Повідомлення Myself » Пон, 26 вересня 2011, 13:12

ALPINE, а нащо два рази писати? Щоб "навєрняка"? :D :shout До східноукраїнських електриків тобі дорога, там може порішають ;)
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра

scorpion

Повідомлення scorpion » Пон, 26 вересня 2011, 20:57

Причина може бути банальна, десь нема мінуса :sing .

Vusiko
Ім'я:Олексій
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Vusiko » Пон, 26 вересня 2011, 21:49

ALPINE писав: Хто шо може підказати корисног мені,як розумно і головне ефективно вирішити цю проблему!?
ALPINE писав:після обіду відмовляється заводитись, це відбувається приблизно після 4-ої год.
Переводи годинник в машині. :beer ;)

Lestat
Ім'я:Yaroslav

Повідомлення Lestat » Пон, 26 вересня 2011, 22:17

Лиши машину на пару днів Сергію на Стрийській. Це як їхати по Стрийській до обїздної, буде заправка ВОГ, після заправки автосалон, відразу після автосалона поворот на право і там до будинку з синім дахом.

ALPINE
Ім'я:Богдан
Контактна інформація:

Повідомлення ALPINE » Пон, 26 вересня 2011, 23:21

scorpion,
Впершу чергу це і було зроблено особисто мною, всі відомі масси було зачищено до блеску-результату не дало ;)
Vusiko,
Пройдений етап :D правда не мною... і я б сказав що тут грає роль більше залежність чомусь температурного режиму %)
Lestat,
дякую за інфу попробуємо і туди звернутись, просто проблема в тому що не кожен має техніку яка норм. працює з французами і багато хто просто дуріли від неї, коли все пройшло дійсно так як я казав, що є певний температурний режим при якому вона відмовляється завестись, а от тільки переходить його все норм.
Бо переважно такі машини або заводяться або ні,а в мене получається повна індвідуальність :surprised

П.С. дякую за активність вона, думаю, все-таки допоможе при вирішенні цієї проблеми! :angel

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість