Треба бути проффесоромDNK писав:А мне вот интересно, как Вы собираетесь напряжение к обогреву подводить?
2 дроти кінути це не треба бути професером мені здається

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Треба бути проффесоромDNK писав:А мне вот интересно, как Вы собираетесь напряжение к обогреву подводить?
2 дроти кінути це не треба бути професером мені здається
на початку теми є ссилка,буде робитись по ній.Можна кинути 2 дроти через сигналFobos писав:Треба бути проффесором А як ти напругу подаш на ту нитку? До руля прикрутиш дроти, руль же ж крутиться!
А як подушка безпеки підключена?Є контактне кільце з шлейфом на фішках якого є вільні місця і вуаля і нетреба видумувати куда підключити.В мене було місце на круїз контроль і ще є вільне місце для підключення кніпочки блютуза і обмежувача швидкостіFobos писав:А як ти напругу подаш на ту нитку? До руля прикрутиш дроти, руль же ж крутиться!
щойно обговорювалися ці всіпитання з топікпастером в ПП....я вважаю що шлейф не можна використовувати(точніше можна..попередньо порадившись з спецом)...оскільки він розрахований на слабий короткотерміновий струм...і невідомо чи витримає 5-10хв підігрів....мав колись пригоду..коли через западання кнопки..розрахованої на короткотермінову дію...ледь не згорів автобус!!!!Sluva писав:А як подушка безпеки підключена?Є контактне кільце з шлейфом на фішках якого є вільні місця і вуаля і нетреба видумувати куда підключити.В мене було місце на круїз контроль і ще є вільне місце для підключення кніпочки блютуза і обмежувача швидкості
Только перед этим уточнить, возьмет ли он на себя ответственность ( ответит за базарcrush писав:.попередньо порадившись з спецом
знімлю подушку підключу підігрів на 20 хвилин і побачу шо буде .crush писав:чи витримає 5-10хв підігрів.
Все можливо,просто переглянув лінк з першого посту і по відгукам вже не одна людина зробила так,наразі без наслідків...crush писав:я вважаю що шлейф не можна використовувати(точніше можна..попередньо порадившись з спецом)...оскільки він розрахований на слабий короткотерміновий струм...і невідомо чи витримає 5-10хв підігрів
А до чого тут подушка? вона ж підключена окремоmaisteroleg писав:если вас подушкой по фейсу шлепнет...
назва теми не звучить варто чи не варто.Тобі не треба то й не робиenchanter писав:Щось взагалі незрозуміло, для чого це робити в машині? Ще для мотоцикла/велосипеда куда не йшло...
В машині хіба мінусова температура при їзді, що руль має бути холодний? Крім того, руль якщо не обшитий - треба буде обшивати. А обшитий руль і так не холодний, якщо тільки не дермантином чи шкірою обшитий, а замшевий чи якась інша тканина.
Лише зайва небезпека короткого замикання, та і якось стрьомно за такий руль руками братись. Краще, мабуть, на якусь іншу частину автомобілю спрямувати творчу думку
Якщо, все-таки, в руки холодно - краще купити рейсерські перчатки - і крутіше, чим підігрів руля, і в руки не холодно
ну я якраз буду міняти на нову тому і клею,так можливе трікання лобового якщо зразу влючити в дуже низьку температуру,я ставлю підігрів більше для того щоб вдорозі коли їдеш не намерзало ,а так то перед поїздкою можна і руками очистити склоNovel писав:заміна лобовухи
Теж на наступному тижні буду ставити нове лобове.І також думаю про підігрів щіток.Відпишіться про враження після встановлення підігріва:)DNK писав:ну я якраз буду міняти на нову тому і клею,Novel писав:заміна лобовухи
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей