Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Виродки на дорозі
igorok
Ім'я:Ігор
Стать:чоловік
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:
Re: Виродки на дорозі

Повідомлення igorok » Нед, 25 вересня 2011, 10:17

A1 писав:ти взагалі читав цитати з ПДД, які я скидував?
там взагалі то про обгін сказано, а тут випередження обговорюють ;) В попередньому відео права смуга була досить вільна, і того міцика можна було 10 раз обійти, чи не вважаєте рагулізмом претендувати на першість в лівій полосі? Мол я перець, а ти посунся, а шо випередити справа не кошерно, якщо дійсно спішиш, може людина розвернутись хоче, чи наліво повернути, тим більше показував лівим поворотом, типу об'їдь справа, короче то нагадує двох цапів на кладці, ніякої толерантності :D

tetraider
Ім'я:Юра
Номер:6264
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення tetraider » Нед, 25 вересня 2011, 10:23

igorok писав:там взагалі то про обгін сказано, а тут випередження обговорюють В попередньому відео права смуга була досить вільна, і того міцика можна було 10 раз обійти, чи не вважаєте рагулізмом претендувати на першість в лівій полосі? Мол я перець, а ти посунся, а шо випередити справа не кошерно, якщо дійсно спішиш, може людина розвернутись хоче, чи наліво повернути, тим більше показував лівим поворотом, типу об'їдь справа, короче то нагадує двох цапів на кладці, ніякої толерантності
повністю згідний... я так само по Кн. Ольги їхав на розворот ну в районі 60... залишалося метрів 100 мені ззаду бмв маячить мені поф я їду мені на розворот включив поворот метрів за 50 він далі маячить... але саме цікаве я думав він далі поїде а він туди само розвертатися і ше став справа від мене закрив весь обзор... і шо про такого [цензура] скажеш :(

VAVAN
Номер:LVIVSKI
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення VAVAN » Нед, 25 вересня 2011, 11:01

словом ви сперечаэтесь, як мають їздити водії, а всім противникам міцика явно мабуть впадло, шоб корона з голови впала, щоб його обіхати з правого боку. Ну не хоче людина їхати в правому боці, так.... він порушує правила, шо треба рухатися якомога правіше, але на це є ДАІ . Якшо ж правий ряд би був занятий і він як черепаха їхав в лівому, то звичайно -рагуль -водій міцика. А в даній ситуації по відео з реєстратора більшим биком і рагулем, та ше й бидлом виступає водій , що знімав. Адже 5 раз можна було обїхати міцика з права і побавитися в шахматки.

З такими "навчаннями" як їздити на дорозі я б не жартував в нашій державі. Одна справа, шо можна попасти на бандюків на девятці і можуть пальнути зі ствола по колінах, інша справа як людину, шо ви хочете провчити невпораєтьс з керуванням і вона виїде не дай Бог на тратуар і не зібє людину чи дітей або просто зашкодть свому власному здоровю чи життю.
Будьте простіші . ви ж ГОМО САПІЕНС :happy

VAVAN
Номер:LVIVSKI
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення VAVAN » Нед, 25 вересня 2011, 11:06

igorok писав:може людина розвернутись хоче, чи наліво повернути, тим більше показував лівим поворотом, типу об'їдь справа
мені здається , що водій міцика був не місцевий на даній ділянці дороги і очікував на місце розвороту і не хотів його проскочити, таким чином він оцінюючи ситуацію по заду побачив шо водій_бидло позаду нього зможе зробити випередження справа безперешкодно і не втрачаючи швидкість.

serega_l1
Ім'я:Сергій
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази
Контактна інформація:

Повідомлення serega_l1 » Нед, 25 вересня 2011, 11:43

Speedo писав:Ну може не 7 хвилин то тривало
Відрізок від Деревача до Солонки за 7 хв. проїжджається повністю... І за весь відрізок не знайшлось дирки, куда нирнути :angry . Це "жаба" а не принцип!!!
Speedo писав:Такий чувак і сам кому хочеш може травми нанести
По такому принципу, ми далеко заїдем... Точно, будемо як в Москві - стріляти, бити морди і машини.
З теперішньою кількістю мишин, на дорогах проектованих ще в радянські часи, врятує лише культура водіїв. Миколаїв - Стрий і далі: я, наприклад, завжди прижимаюсь до краю, коли обганяють мене, або зустрічний обгін - і не бачу в цьому нічого обломного. В іншому випадку - всі б волочились за якимось грузовим гімном, спроектованим в ті часи, що й дорога... :sad :sad :sad

Thorn
Дякував (ла): 18 рази
Подякували: 11 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Thorn » Нед, 25 вересня 2011, 11:49

Робим всы ось так:
Thorn писав:
Thorn писав:Короче перестаём писати тупы пости,а ыдем правим рядом :( :D
А тих що ыдуть лывим ы не поступаёться,пыдрызаём!!! :angry :)
Воно :bad

Thug

Повідомлення Thug » Нед, 25 вересня 2011, 11:53

дєвачькі, ніссорьтєсь.

Панятна, що отак вчити на трасі - то дурість. Хоч міцу навряд чи шукав розворот - він і так їхав поза 100 км/год. Він би не встиг нормально в'їхати в той розворот.

Обігнати з права? Ну можна, нівапрос. Особливо, якщо на правому сидінні сидить пасажир і скаже чи вільна смуга, чи там може якийсь телепень став, бо йому бульба сі розсипала.

Іншими словами: на міцу - чмо. Але треба і себе в руках тримати. Бо варіантів закінчення у такого навчання доволі багато - від "нічого не станеться", до побитого, а, може, і чиєїсь смерті або каліцтва.

Так, для довідки - в Європі справа можна випереджати лише в нас. пунктах. На трасі всі тупо вистроюються в ліву смугу і чекають поки тошнот, котрий випереджає фуру з дельтою у 5 км/год звалить в праву смугу. І хай там хоч буде три смуги, права вільна, в середній тошнот - рідко коли знайдеться прєдур, котрий буде випереджати правою.

А на німецькому автобані, коли хтось топить 200, а всі інші - 130-150, і коли він впирається в колону, котра чекає черги на випередження, то він просто чекає, коли дійде його черга. Без блимання, без істерії.

Тільки французи бувають емоційні. От там можуть зганяти з лівої чи середньої смуги, якщо хтось навіть не надовго зазівася :shout

Ну то таке.

Я от шо помітив. З нашими дятлами на дорозі якщо завестися (ну там чмо блиманням фар зігнати вправо, для прикладу), то асабіста я потім довго заспокоююсь. Ну кров нагла очі заливає, одного зігнав, потім другого, третього обфафакав, четвертого підрізав (от просто зі злоби через його тупість). А потім попустить і думаю - а воно мені треба було самому собі нерви псувати? В світі стільки ідіотів - всіх не виправиш. А у результаті радості від поїздки нема - тільки зіпсований настрій :happy
Нє, я не заклекаю толерувати всіх чмошників, але важливо вчасно зупинитися в своїх намаганнях довести до чмошника всю жалюгідність його існування.

tetraider писав:але саме цікаве я думав він далі поїде а він туди само розвертатися і ше став справа від мене закрив весь обзор... і шо про такого [цензура] скажеш :(
Почитай про розвороти. Якщо немає такого знаку:
Зображення
(він позначає ЗОНУ для розвороту)
а є такий (або взагалі ніякого)
Зображення
(позначає місце для розвороту)

то треба ставати якомога ближче до правого краю клумби.
Це твоя помилка, що ти так став, що тобі все загородили :sing
А блимання фарами - то вже інша історія
Востаннє редагувалось Нед, 25 вересня 2011, 11:55 користувачем Thug, всього редагувалось 1 раз.

Morozov

Повідомлення Morozov » Нед, 25 вересня 2011, 11:54

Thorn писав:Робим всы ось так:
+1
Ми ж цивілізовані люди ...

Петро
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 17 рази

Повідомлення Петро » Нед, 25 вересня 2011, 11:57

Morozov, :D але там ваділа здивовано гигоче :shout
Thug писав: А у результаті радості від поїздки нема - тільки зіпсований настрій
Я вчора,як їхав зі села,то матюкався як сапожнік-де стіки варятів понабиралось по дорозі :surprised Але виматюкався то так легко на душі стало :angel :oops :D
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)

gribkoff777
Ім'я:Тарас
Номер:BC ☻ AA
Контактна інформація:

Повідомлення gribkoff777 » Нед, 25 вересня 2011, 12:00

Morozov, :D
Хочеш миру - готуй Parabellum

A1

Повідомлення A1 » Нед, 25 вересня 2011, 12:10

дуже пізнавальний топік, стало ясно чому люди себе так поводять на дорогах. Комплекси, понятія, обіди, зависть і так далі - рулять, толерантність - це лоховство.

serega_l1
Контактна інформація:

Повідомлення serega_l1 » Нед, 25 вересня 2011, 12:17

A1 писав:толерантність - це лоховство
Коли тобі в лоб летить зустрічна??? То як хтось такий "реальний ПОЦан" то хай ловить зустрічну. Я розумію, коли хтось внагляк хоче бути самим розумним - це одне, а їхати швидко і безпечно - зовсім інше.

Thug

Повідомлення Thug » Нед, 25 вересня 2011, 12:21

A1, дик а шо, це відкриття? :D

Інша річ, що іноді важко бути толерантним, коли тебе мають за ніщо. Тобто толерантність до чужих випадкових помилок на дорозі - це правильно. А толерувати чмо, яке робить шо хоче і іншим заваджає - це вже в кого як вийде.

Для прикладу, вчора на Зеленій на переїзді біля Дністерської внізапна опустили шлагбаум - повзе дрезина з двома вагонами.
Ну всі стоять. Тільки той, хто стояв першим залишив дофіга вільного місця. І тут прилітає умнєг на бусі. По зустрічній. І стає першим. Це чудо, яке "булопершим-сталодругим" і в вус не дує, а місце перед ним ще є. І шо ви думаєтє? По зустрічній прилітає ще одне чмо! Таксист на гнилій дев'ятці. От тобі і перебор із толерантністю.

Я б не пустив ні одного, ні другого. Обоє би кукерєкалі до відкриття шлагбауму. Потім, звісно, ззаду знов би знайшовся сєрдабольний лашара, котрий би їх пропустив перед собою.

А ці козлікі бачать, що їх пускають - от і роблять так. А от виперла б зустріччна колона їх заднім ходом метрів на 100 - може би і дійшло. Тобто вєрняк, шо не дійшло б, що це питання культури - їм в дупі культура. Дійшло б, що краще стояти в черзі, ніж потім задом їхати.

A1

Повідомлення A1 » Нед, 25 вересня 2011, 12:21

serega_l1 писав:Коли тобі в лоб летить зустрічна???
ти про що ? :surprised

serega_l1
Контактна інформація:

Повідомлення serega_l1 » Нед, 25 вересня 2011, 12:37

Коли дорога ряд на ряд - а місця куча, але кілька принципових 3.14дарасів приліпились до центру дороги і хер посунуться, бо їдуть по правилам і не спішать нікуди, а позаду хвіст в кучу машин. Принцип??? НІ!!! СИНДРОМ ПОВНОГО МУДАКА :nuke

igorok
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Нед, 25 вересня 2011, 12:54

A1 писав:зависть і так далі - рулять, толерантність - це лоховство.
це був сарказм?

A1

Повідомлення A1 » Нед, 25 вересня 2011, 13:11

igorok писав:це був сарказм?
це був оффтоп :)

pavlo09
Ім'я:Павло

Повідомлення pavlo09 » Нед, 25 вересня 2011, 13:31

igorok писав:зависть і так далі - рулять, толерантність - це лоховство.це був сарказм?
це була правда!!! Нажаль...

Stuff
Ім'я:Віталік
Дякував (ла): 15 рази
Подякували: 29 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Stuff » Нед, 25 вересня 2011, 13:31

Прикольно читати люди бакланять тих кому пофіг на ту бакланку,бо вони як їздили так і будуть їздити,для прикладу от я,їзжу швидко,часто шахматами,нікого не харючи,але є на дорозі такі,кому щось не сподобається,посигналить чи будуть блимати,але нічого не поробиш,що зробиш із крейзі драйвером?даш в голову,попадеш на толкового,хапнеш статтю.Підріжеш,спровокуєш ДТП.Погрожуватимеш,дивись пункт номер один,мужчини,будьте дорослими,ітак із того нічого не вийде,не задоволені завжди будуть,а ви ж не баби базарні... %)
количество слов не определяет качество речи...

serega_l1
Контактна інформація:

Повідомлення serega_l1 » Нед, 25 вересня 2011, 13:37

Vitalik-first писав:мужчини,будьте дорослими,ітак із того нічого не вийде
100%

Закрито

Хто зараз онлайн