там взагалі то про обгін сказано, а тут випередження обговорюютьA1 писав:ти взагалі читав цитати з ПДД, які я скидував?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
там взагалі то про обгін сказано, а тут випередження обговорюютьA1 писав:ти взагалі читав цитати з ПДД, які я скидував?
повністю згідний... я так само по Кн. Ольги їхав на розворот ну в районі 60... залишалося метрів 100 мені ззаду бмв маячить мені поф я їду мені на розворот включив поворот метрів за 50 він далі маячить... але саме цікаве я думав він далі поїде а він туди само розвертатися і ше став справа від мене закрив весь обзор... і шо про такого [цензура] скажешigorok писав:там взагалі то про обгін сказано, а тут випередження обговорюють В попередньому відео права смуга була досить вільна, і того міцика можна було 10 раз обійти, чи не вважаєте рагулізмом претендувати на першість в лівій полосі? Мол я перець, а ти посунся, а шо випередити справа не кошерно, якщо дійсно спішиш, може людина розвернутись хоче, чи наліво повернути, тим більше показував лівим поворотом, типу об'їдь справа, короче то нагадує двох цапів на кладці, ніякої толерантності
мені здається , що водій міцика був не місцевий на даній ділянці дороги і очікував на місце розвороту і не хотів його проскочити, таким чином він оцінюючи ситуацію по заду побачив шо водій_бидло позаду нього зможе зробити випередження справа безперешкодно і не втрачаючи швидкість.igorok писав:може людина розвернутись хоче, чи наліво повернути, тим більше показував лівим поворотом, типу об'їдь справа
Відрізок від Деревача до Солонки за 7 хв. проїжджається повністю... І за весь відрізок не знайшлось дирки, куда нирнутиSpeedo писав:Ну може не 7 хвилин то тривало
По такому принципу, ми далеко заїдем... Точно, будемо як в Москві - стріляти, бити морди і машини.Speedo писав:Такий чувак і сам кому хочеш може травми нанести
Thorn писав:А тих що ыдуть лывим ы не поступаёться,пыдрызаём!!!Thorn писав:Короче перестаём писати тупы пости,а ыдем правим рядом![]()
:)
Почитай про розвороти. Якщо немає такого знаку:tetraider писав:але саме цікаве я думав він далі поїде а він туди само розвертатися і ше став справа від мене закрив весь обзор... і шо про такого [цензура] скажеш
+1Thorn писав:Робим всы ось так:
Я вчора,як їхав зі села,то матюкався як сапожнік-де стіки варятів понабиралось по дорозіThug писав: А у результаті радості від поїздки нема - тільки зіпсований настрій
Коли тобі в лоб летить зустрічна??? То як хтось такий "реальний ПОЦан" то хай ловить зустрічну. Я розумію, коли хтось внагляк хоче бути самим розумним - це одне, а їхати швидко і безпечно - зовсім інше.A1 писав:толерантність - це лоховство
ти про що ?serega_l1 писав:Коли тобі в лоб летить зустрічна???
це був сарказм?A1 писав:зависть і так далі - рулять, толерантність - це лоховство.
це був оффтоп :)igorok писав:це був сарказм?
це була правда!!! Нажаль...igorok писав:зависть і так далі - рулять, толерантність - це лоховство.це був сарказм?
100%Vitalik-first писав:мужчини,будьте дорослими,ітак із того нічого не вийде
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей