Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Будьте обережні в Сільпо ;)
- andriy_zab
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 12 рази
Це не поодинокі випадки! таке вже чув від 3 своїх знайомих! Також тепер поширена практика збільшення вашого кошика-себто берете собі на тиждень продуктів, і замість 3 покладених вами в кошик, скажімо соків, вам вибивають 4 !!! Будьте обережні! Перевіряйте касовий чек одразу, бо потім, нічого не докажете!!! 
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
2 Demyan
Я запитав у співробітників, кажуть таке часто трапляється. У такому випадку розумніше всього сказати нехай викликають міліцію. Та наполягати на тому, що продукти ви кидали в кошик і вони були проведені через кассу, а неспівпадіння - помилка касира, котрий не пробив товар. Для того, щоб доказати зворотнє їм потрібно буде запис з камер, котрого у них немає.
Я запитав у співробітників, кажуть таке часто трапляється. У такому випадку розумніше всього сказати нехай викликають міліцію. Та наполягати на тому, що продукти ви кидали в кошик і вони були проведені через кассу, а неспівпадіння - помилка касира, котрий не пробив товар. Для того, щоб доказати зворотнє їм потрібно буде запис з камер, котрого у них немає.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Я працюю в одній великій торговій мережі супермаркетів і гуртівень, ВПЕРШЕ ПРО ТАКЕ ЧУЮ!!! у нас такого не траплялось ніколи, буває що касирка лишнє проб’є, ну баває, помилится але то випадково, ало щоб навпаки і з таким результатом, ніі... ніколи. Мені здаєтся що це развод, який мутить якась конкуруюча організація на кшталт інтеррмаркету.
Ford?
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Це цілком імовірно, в мене багато друзів працювали в Сільпо, і саме такого небуло, але траплялися інші випадки, причому зініційовані касирами і так далі, наприклад в чеку сума перевищує реальну на 10 - 20 грн, дрібниця, хтось замітитить і йому все перерахують і чемно вибачуться, а хтось спішиться і перевіряти не буде...
Путін [цензура].
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Re: !
Це все чос, хоч це і мережа конкурентів, але я невірю в таке, помилитись можна в +, ну буває, касирка задумаєтся, менеджер неправильно товар розцінив, всяке, але щоб таке... 3.14здьож!!! Як то кажуть чорний піар.Yarek писав:Мда я читав і був в шоці!!!! шкода тої жінки!!!
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Впевнений на всі 100 що і у вашій мережі таке є! Це не поодинокі випадки. Причому по всій країні. Не буду переказувати, може lex сам розкаже як бачив подібні розводи в Києві.Fobos писав:Це все чос, хоч це і мережа конкурентів, але я невірю в таке, помилитись можна в +, ну буває, касирка задумаєтся, менеджер неправильно товар розцінив, всяке, але щоб таке... 3.14здьож!!! Як то кажуть чорний піар.Yarek писав:Мда я читав і був в шоці!!!! шкода тої жінки!!!
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
У нашій мережі точно немає, і невірю що в сільпо є або в інтермаркета. :evil: Це провокація.pikach00 писав:Впевнений на всі 100 що і у вашій мережі таке є! Це не поодинокі випадки. Причому по всій країні. Не буду переказувати, може lex сам розкаже як бачив подібні розводи в Києві.Fobos писав:Це все чос, хоч це і мережа конкурентів, але я невірю в таке, помилитись можна в +, ну буває, касирка задумаєтся, менеджер неправильно товар розцінив, всяке, але щоб таке... 3.14здьож!!! Як то кажуть чорний піар.Yarek писав:Мда я читав і був в шоці!!!! шкода тої жінки!!!
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Був я сьогодні в тому сільпо. Я не знаю який даун вибирав для нього місце..
Коротше затоварились трошки, причому так шо кульки до машини внапряг нести. Питаю в касирки чи можна виїхти на стоянку візком і в машину перекласти, каже скажи охоронцю.
Так вот, підходжу до того імбицила, так він круглими очима починає питати на яку саме стоянку
Ну пісєц яких даунів на роботу беруть. Тіпа там 100 стоянок навколо.
Коротше розізлився, взяв кульки в руки та й пішов собі до виходу. Той баран ше шось там пробував сказати шо я не до того виходу іду.
Пісєц короче а не магазин. Нафіга взагалі там ті візки??
Коротше затоварились трошки, причому так шо кульки до машини внапряг нести. Питаю в касирки чи можна виїхти на стоянку візком і в машину перекласти, каже скажи охоронцю.
Так вот, підходжу до того імбицила, так він круглими очима починає питати на яку саме стоянку
Коротше розізлився, взяв кульки в руки та й пішов собі до виходу. Той баран ше шось там пробував сказати шо я не до того виходу іду.
Пісєц короче а не магазин. Нафіга взагалі там ті візки??
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 36 гостей