Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
де це є? тикни на карті?axel писав: Я в Городку на асфальтному крилі об'їздної пробував максималку. Можеш там спробувати.
Дeбiл тут ти! Нема чого їхати 260 км/год по дорозі, якаLEgEnDA писав:та ну накуй, 2 рази на мотік до страдча проїхався, коли мені при 260 лоб в лоб вилетіла аудюха - я бомбив літати.. насправді дорога дуже обмежена по видимості зустрічного руху і все таки є аварійно-небезпечною(ті підйоми-спуски) і всі думають шо вони матьорі бо їдуть 150 на аудіПетро писав: там у нас зробили дорогу ляльку![]()
Їхав би дозволених 90 все було б добре.LEgEnDA писав: є аварійно-небезпечною(ті підйоми-спуски)
в тебе який такий трактор????Святослав писав:я на свому тракторі попробував швидкість 160,дороги тримається впевнено, більше наразі не хочу, але думаю це ше не остаточна шв.
брєд, треба їхати на швидкості, а не розганяти на 5 секM@sTeR писав:СТрілка дійшла до відмітки 180 так ще пару сек, і в все по тормозах...
Ну блін, попреше це було в ночі, подруге незнав дороги, преший раз їхав по тій трасі, подруге задні стойки вбиті наглухо, і по третє просто страшно було дальше так їхати......A1 писав:брєд, треба їхати на швидкості, а не розганяти на 5 секM@sTeR писав:СТрілка дійшла до відмітки 180 так ще пару сек, і в все по тормозах...
тим більше брєд на вбитій машині і невідомій дорозі такі сумнівні "рекорди" ставити, раді одного поста на форумі.M@sTeR писав:попреше це було в ночі, подруге незнав дороги, преший раз їхав по тій трасі, подруге задні стойки вбиті наглухо, і по третє просто страшно було дальше так їхати......
От там якраз люблять заховатися в тому лісі "друзі" з "фарою"M@sTeR писав:хочете вірте а хочете ні., сам такого неочікував, на тому участку де смуги роздільні лісом.......
а зранку знов в Жидачів "за дозою"?hrdrive писав:адреналіну вистарчає до ранку
Мене там раз на фару ловив, не встиг навіть палкою махнути :)Speedo писав:От там якраз люблять заховатися в тому лісі "друзі" з "фарою"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей