Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Виродки на дорозі
Дмитриус
Ім'я:Дмитриус
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Виродки на дорозі

Повідомлення Дмитриус » П'ят, 23 вересня 2011, 20:39

Интересно что за машинка у автора видео ? а поучать и подрезать конечно иногда полезно ... что б уродам наука была !
Маю всякi вкуснастi...

Enter
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Enter » П'ят, 23 вересня 2011, 22:01

Сьогодні уродів на дорогах було багато,перший валив на Тойоті кукурузері в обід на стрийській по зустрічній на мене.але в таких випадках не відступаю.Другий клоун в Трускавці на кільці валив в бочину на Рено Логан,прийшлось призупинитись і пояснити :)

Myself
Ім'я:Oleksandr
Номер:ВС 0990 ВО
Дякував (ла): 19 рази
Подякували: 71 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » П'ят, 23 вересня 2011, 22:03

Показувати всім "гонсчегам" цю соціалку:
http://smotri.com/video/view/?id=v147543855bf
Я ржав хвилин п"ять :D Жостко, но в тему :shout
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » П'ят, 23 вересня 2011, 22:39

Speedo писав:
Romko писав:бо є ше інші долб...би...
Ото 100%!!! Їхали якось увечері по миколаївській двохполосці в районі Деревача з колєгою на його "Кіа сіді" лівою смугою, швидкість приблизно 130 - права зайнята. Ніч (точніше - вечір, але темно, "час-пік"). І тут якийсь умнік на "мерсі-очкаріку" (вроді) пристроївся ззаду і моргає дальнім. При тому, що бачить - права зайнята! Ну куда я тобі з"їду????
І так продовжувалося, хвилин 5-7. (машин і надалі справа повно, всякі фури-маршрутки). Аж поки не ввірвався колєзі терпець і він не дав по тормозах. :D Що там почалося... як той довбень на мерсі тормозив!!! Як вертівся черв"яком зліва направо. Коротче - повеселив. Далі їхав чемно не моргав навіть. Навіть і не обігнав, потім. Думаю - навчили, більше так робити не буде :roll
Speedo ну і шо доброго в тому?
Скажу тобі як власник малолітражки, якій переважно моргають, щоб посунувся, або сам посуваюсь - я завжди знаходжу місце. І навіть між фурами вклинитись, а колись Vomonta (я не знав тоді, що то він) пропускав летящого, то навіть на обочину посунувся, бо в мене 1.2 аід сракою, а там летить 2.8....
Так от до чого веду - посунутись можна завжди!!! ЗАВЖДИ!!!! (на протязі 5-7 хвилин). МОжна не посунутись 1 хвилину і то! якшо я пішов на обгон, то відразу включаю правий поворот, щоб задній бачив, що я коли закінчу поворот - відразу посунусь.

Але як власник 4.4 літрового БМВ - я тобі скажу "С;.,;№(".КА НУ БЛ,:.;.:;.,:ТЬ ПОВБИВАВ БИ!!!!" (І торн погодиться) Шо із за таких Сідів я не їду 180, коли мені треба!

Myself
Ім'я:Oleksandr
Номер:ВС 0990 ВО
Дякував (ла): 19 рази
Подякували: 71 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » П'ят, 23 вересня 2011, 23:38

cat-yellow писав:як власник малолітражки
cat-yellow писав:Але як власник 4.4 літрового БМВ
У вас кагнітівний діссонанс, таварісчь :shout Анекдот про єврея в бані знаєш? ;) :D :shout
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Суб, 24 вересня 2011, 00:10

Myself, просто різний стиль їзди )
На Мікрі 100-110 - то майде потолок, ну може 120-130, але рідко, бо останній раз навіть Вусіко чуть ся не всрав від таких нагрузок на мозг :)

Беха зовсім інше діло, там 110 - то тільки з місця рушаєш.... переключаєшся на 2-гу передачу :) Як казав мені коллєга - і правильно, бо якшо так не їздити нею (130-150 на лєгкє, не кажу про то, шоб її кочегарити, бо кочегарю дуууууже рідко), то напуя тоді тих 4.4, якшо приходиться Сідити разом зі всіма, бо всім Шлять місця мало сі вступити...

ПС: анекдот не знаю :)

Vusiko
Ім'я:Олексій
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Vusiko » Суб, 24 вересня 2011, 04:27

cat-yellow писав:бо останній раз навіть Вусіко чуть ся не всрав від таких нагрузок на мозг
:oops

Vusiko
Ім'я:Олексій
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Vusiko » Суб, 24 вересня 2011, 04:31

Дмитриус писав:Интересно что за машинка у автора видео ?
Субару Імпреза :sing

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Суб, 24 вересня 2011, 08:33

cat-yellow писав:Шо із за таких Сідів я не їду 180, коли мені треба!
подякуй їм, що хоть не порушуєш правила, і не ризикуєш життям (такі машини дають ілюзію безпеки на швидкості під 200, але це всього-лиш ілюзія, та й не мені тобі про це розказувати). Куди можна так спішити??? (ну, я розумію, жінку в роддом, чи важкохворого до лікаря, але ж така ситуація буває не щодня) :shock Та їдь собі 130-140, ладно вже, повір, багато не втратиш, плюс бензи менше спалиш і не нарвешся на дайців (про безпеку для життя і здоров"я твоє і оточуючих, я вже писав). А моргати дальнім на швидкості 120-140 то рагулізм, спроба показати, що ти чимось "вищий" за ті 9-ки, ланоси і т.п., що пересуваються з такою швидкістю "нижча раса".
Я пропускаю - питань нема, але часом за*обує, коли ти реально не маєш куди подітися бо обганяєш, скажем, довгу фуру, а то чмо тобі блимає, бо, відітє-лі, нього ср*чка :angry

A1

Повідомлення A1 » Суб, 24 вересня 2011, 08:37

Speedo писав:. А моргати дальнім на швидкості 120-140 то рагулізм, спроба показати, що ти чимось "вищий" за ті 9-ки, ланоси і т.п., що пересуваються з такою швидкістю "нижча раса".
рагулізм їхати 130 в лівому краю і не посуватись, а накручувати себе своїми комплексами про те що хтось вищий чи нижчий

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Суб, 24 вересня 2011, 09:02

A1, +1
я десь бачив, рагулізм то, чи нє
їду з Києва додому і сам собі "отдаю отчет" в тому, що я їду 180, шо то всьо ілюзія, але то є я, я нікого не чіпаю... за те ХОЧУ їхати 180, і мені пофіг, вищий, нижчий, середній, чи третій з права, якшо разувати від хати баби Горпини, тої, шо з нашим дідом Петром на гульки ходила в 56-му році, коли діда Степана солома зігнила, бо літо було з опадами....

То не панти, просто в мене на то і є така машина, шоб їхати 180 і не вилітали всі гайки по дорозі... То чому тоді, якшо мені дозволяє совість і гроші (пробачте, не хочу нікого образити), чому я не можу їхати 180? (на трасі, де нема ям!)

VETERAN
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 32 рази

Повідомлення VETERAN » Суб, 24 вересня 2011, 09:06

Ми всі живемо в суспільстві. А суспільство - це всякі правила і обмеження. Тому в таких випадках (і в інших - також) раджу користуватись правилами, які стверджують, що в другому ряді їхати не можна, якщо перший вільний. А якщо перший зайнятий і я їду з максимальною дозволеною правилами швидкістю - не звертаю уваги на всякі моргання та інші дрібниці. Захоче - перескочить. :D
А ті, в кого цілі відра об'єму двигуна, повинні пам'ятати, що мені розганятися до 130 довго. А їм - секунда. Тому пропущу, якщо мені не прийдеться скидати швидкість і кудись ховатись. Я також маю право не робити того, чого не мушу.

A1

Повідомлення A1 » Суб, 24 вересня 2011, 09:11

VETERAN писав:А ті, в кого цілі відра об'єму двигуна, повинні пам'ятати, що мені розганятися до 130 довго. А їм - секунда. Тому пропущу, якщо мені не прийдеться скидати швидкість і кудись ховатись.
тут мова йде про те, що як виявилось є унікали, які наприклад виїжджають з Києва до Львова займають ліву полосу і їдуть 130км/год і так до самого Львова. А все решта - то нормальні ситуації, коли хтось хоче об'їхати фуру чи автобус.

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Суб, 24 вересня 2011, 09:12

VETERAN писав:Тому пропущу, якщо мені не прийдеться скидати швидкість і кудись ховатись. Я також маю право не робити того, чого не мушу.

О! Ключові слова! "пропущу, якщо мені получиться", а то тут намагаються нам співати всеношну про "нєфіг ганяти, їду по правилам..."
VETERAN писав:А якщо перший зайнятий і я їду з максимальною дозволеною правилами швидкістю - не звертаю уваги на всякі моргання та інші дрібниці. Захоче - перескочить. :D

ну то якшо варіанта пропустити нема... то тоді ладно!

я хочу сказати, шо правила-правилами... але 2109 (не в обіду мапці авто) на швидкості 120 набагато небезпечніше ніж той же БМВ Е38 на швидкості 150, я вже не кажу про 2109 на 150.

Хтось тут казав - косміч зі швидкості 60 тормозить гірше ніж Сеат після 100. То шо Сеату їхдити разом з Космічом?

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Суб, 24 вересня 2011, 09:13

A1 писав:є унікали, які наприклад виїжджають з Києва до Львова займають ліву полосу і їдуть 130км/год і так до самого Львова.
A1, я тоже з такого фігєю... :shock

VETERAN
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 32 рази

Повідомлення VETERAN » Суб, 24 вересня 2011, 09:27

Таких я об'їду по першому ряду, якщо він вільний. А на рідких швидкісних ділянках я також розганяюсь до 150, щоб обігнати якнайбільше повільних машин. Тому відразу ховаюсь у вільний перший, щоб пропустити тих, для кого і я повільний. Мені не важко пропустити тих, хто полетить далі і не буде мені заважати. Але досить часто буває, що якась крута тачка волочиться собі 80 (ну в нього такий настрій), але після мого обгону, не може такого стерпіти і відразу обганяє мене і скидає швидкість знову до 80. Я одного такого провчив дуже просто - зупинився, трохи почекав, розігнався до 160 і обігнав його. Після того, на першому ж закритому повороті заховався в лісосмугу. Після того, як він пролетів мимо мене, виїхав і спокійно собі їхав далі. А біля Дубно побачив того догонялкіна - він вилетів на клумбу біля літака.

A1

Повідомлення A1 » Суб, 24 вересня 2011, 09:29

VETERAN, є і такі, переважно їх хватає на 20-30 км на їзду на максимумі і вони "зхдихають."

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Суб, 24 вересня 2011, 09:35

VETERAN, тут погоджусь, бо вважаю "взяв мяч - куяч!"
бо тоже не люблю, коли їду 140, якесь тебе дожене (біля 160 витискає), потім стане перед тобою і гордо продовжує їхати 140.... ну ппц...
Я в таких випадках останнім часом, якшо є мождивість, то відразу обганяю при 150-200, відриваюсь, та й далі їду 140

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Суб, 24 вересня 2011, 09:41

A1 писав:рагулізм їхати 130 в лівому краю і не посуватись
а в нас є дороги де дозволено їхати швидше? Тобто, рагулізм не порушувати правила? М-да, логіка залізна! :sing
VETERAN писав:А ті, в кого цілі відра об'єму двигуна, повинні пам'ятати, що мені розганятися до 130 довго. А їм - секунда. Тому пропущу, якщо мені не прийдеться скидати швидкість і кудись ховатись. Я також маю право не робити того, чого не мушу.
+100500
я також без потреби лівого ряду не займаю. Але посинає харити, як обганя'єш, ну допустимо, на миколаївській трасі КАМАЗ з двома прицепами, який і сам валить 100, бо на горку розігнався. А якесь чудо ззаду їде і починає блимати дальнім, при тому, що прекрасно розуміє, що швидше я не поїду, а правий ряд зайнятий. Брєд...
Востаннє редагувалось Суб, 24 вересня 2011, 09:50 користувачем Speedo, всього редагувалось 3 разів.

veresen
Ім'я:Павло
Номер:BC 0433 AO
Контактна інформація:

Повідомлення veresen » Суб, 24 вересня 2011, 09:42

Було в мене таке що вертався з задорожнього і трохи спішив їхав 150-160 і всі пропускали і не бикували.
^_^

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей