Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Покатушки 2007
- Stranger
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Я приехал в районе 16:00. Уже никого небылоKoya писав:2 vovka
Я там і так знав що нема у мене поки шансів, машина ще недороблена, більша частина запчастин приїде тільки в кінці березня...
А суперник був - повнопривідна ралійна ланча 2.0 турбо...
Прелюд щось погано їхав... він стокову 6ку повинен обходити оскільки маса у нього менша...

Успел проехаться с BMW M3 2.5 (230 л.с.). Как вы думаете какой был результат? :)

- Stranger
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Насколько я знаю минимальный М3 имел 3.2 литра + компрессор, итого 320 л.с. Но Я под капот не заглядывал. Говорю со слов владельца. Чувак сказал что у него М3 230 л.с. может просто любит себя очень. А может поставил компрессор на стоковую 325i 2.5, вот и получилось вместо 192 л.с. - 230л.с.KAVArnuy писав:Stranger писав:Успел проехаться с BMW M3 2.5 (230 л.с.).
Нету М3 2.5 литра))) не тешь себя)) ты ездил с простой стоковой БМВ)) 193 л.с. 2.5 м50 ))) М3 имеет 320 сил ))) и рвет все что на глаза попадается)))
Я не думаю что сток (192л.с.) взувал бы сток(166л.с.) с такой лёгкостью... Хотя, хрен его знает, всё-таки R6 это вам не рядная четвёрка :) Да и не видел я как он разгонялся, ибо со старта был впереди где-то на корпус. Кстати можно попробовать покататься со стоковой 325-кой и сравнить.
Короче буду рад продуть ещё разок-другой :)
Востаннє редагувалось Пон, 12 березня 2007, 16:03 користувачем Stranger, всього редагувалось 1 раз.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість