тогда все понятно..Stranger писав:lizun написав:
Stranger написав:
Я замерял на зимней резине с антибуксом 8.8 до 100
чим міряв?
Рулеткой

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Кстати, мерял вчера. При той же комплектации, за бортом +10, Без антибукса - 8.4, с антибуксом - 9.6 (неудачно стартанул и больше антибукс не включал). Конечно это всё субьективно (с сикундомером в руках), но учитывая что проводились серии из 4-х "независимых" испытаний\заездов, то можно попробовать предположить что результат близок к реальному :)Stranger писав:Круто. Я замерял на зимней резине с антибуксом 8.8 до 100. Прям як книжка пишет :) Но это с пассажиром и не выкидывая ничего с салона.Koya писав:2 Stranger
Сьогодні буду міряти на новій карті.
На останній 7.32 до 100 та 16с 1/4
Я чего то непонимаю или у тебя 5-ти ступенчатая КПП? У меня 6-ти :?Koya писав:![]()
Чем имеем тем и меряем :) Никто не говорит что это подлинные результаты :) А ты чем мерял?KAVArnuy писав:Я х.з. хлопці як ви міряете ))) свої заїзди але реально ваші корита з 16 сек на квотері не виїжають ))) я іздив кращий результат 14.8 чистий + реакція на старті 0.2 сек.
а обіжаю я багато кого ... але крутящого на жопі 340 Нм і сил 218 ) і коробка +редуктор з блокіровкою... + на виході 402 156 км.
Фару в студию!!! И будем мерять по правилам :)KAVArnuy писав: Час треба міряти на нормальній телеметрії а не з секундоміром в руках.![]()
не в обіду)) просто говорю як є )))
Той хто більш менш розбираеться мене зрозуміє...
тому що в дразі 1 сек різниці це вічність ...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей