в черговий раз переконався шо мій тазік краще їде на Лук-ойлі..тоді [цензура].. платити більше

П.С. обидві заправки шо Шел шо Лук-оіл по київській за Дублянами
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Мені завжди було цікаво взнати, як можна так чітко відчувати тонку грань "краще їде на" п`ятою точкою?Romko писав:...в черговий раз переконався шо мій тазік краще їде на...
11.89 був ще пару днів назад помоєму.Romko писав: 12 з чимось
так саме неюYelik писав:Мені завжди було цікаво взнати, як можна так чітко відчувати тонку грань "краще їде на" п`ятою точкою?
залив би в дев"ятку - відчув. в інотазах так не відчувається, хоча різниця в бензі суттєва. мало би бути економніше екто.Saba писав:Заправив 92-ого на Вог на 600 грн. в пустий бак. Потім 95-Екто на Лукойлі 45 літрів, різниці невідчув хоч вбий
Перестань, якраз сучасні інотази мають двигуни чітко "заточені" під кращий бензин і на гірший реагують чутливіше. А як може дев'ятка, двигун якої розроблявся в 80-х, коли ще ніхто і не чув за 95 бензин, "реагувати" на 92-95? Ніяк не второпаю...Святослав писав:залив би в дев"ятку - відчув. в інотазах так не відчувається, хоча різниця в бензі суттєва. мало би бути економніше екто.Saba писав:Заправив 92-ого на Вог на 600 грн. в пустий бак. Потім 95-Екто на Лукойлі 45 літрів, різниці невідчув хоч вбий
в мене якраз на Мікрі на екті економноСвятослав писав:мало би бути економніше екто.
Тоже замітив сьогодні. А на інших завправках як? Бо щось не звернув увагу. На ЛУКойлі як ціни?Thug писав:На окко 95-й - 10,60 (+11 копачєк)
+100500. давно перестав розхід міряти))) найкраще то запавляти чи повний бак чи пів баку і тоді протягом кількох днів їздити і бачити розхід. деколи дозаправляю 10 літрів, то на них і 80 км. не завжди виїжаю, бо "жгу" по місту на високих оборотах...vovka писав:просто проїжджаю в день 50-60км. розхід 9.8-10.0 без кондюка. тому економічність то тоже відносно.. дуже від характеру їзди залежить. треба залити не один бак бензи щоб робити якийсь висновок. imho
нєєє, газ - то не ТРУ!pikach00 писав:Thug, постав собі ГАС![]()
Та ладно, вот тут вибирають авто за 50к+ і обізатільно гас поставлятьThug писав:нєєє, газ - то не ТРУ!
Ше по 10.30Vusiko писав:Тоже замітив сьогодні. А на інших завправках як? Бо щось не звернув увагу. На ЛУКойлі як ціни?Thug писав:На окко 95-й - 10,60 (+11 копачєк)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей