баян але в темуVanjabest писав:Син батькові:
- "Тату, тату, я їсти хочу..."
Батько:
- "Ти не при*уїв синку, я в твої роки хотів стати космонавтом!"
- Тату, тату, я хочу морозиво!
- Синку я теж хочу морозива, але гроші є лише на горілку
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
баян але в темуVanjabest писав:Син батькові:
- "Тату, тату, я їсти хочу..."
Батько:
- "Ти не при*уїв синку, я в твої роки хотів стати космонавтом!"
жесть :)Kost писав:мене лякало,що під час сексу,вона не виявляла ніяких емоцій,жодного звуку..провіврив пульс - мертва.. хууу,значить справа не в мені.
Kost писав:мене лякало,що під час сексу,вона не виявляла ніяких емоцій,жодного звуку..провіврив пульс - мертва.. хууу,значить справа не в мені..
Повний текст Українською - тутВи повинні мати при собі дійсні міжнародні права, для того щоб їздити в Україну на законних підставах. В Україні є водії, які часто сідають за кермо в нетверезому стані. Уникайте водіння за межами міських районів. Культура водіння в Україні - вельми низька, і дороги не завжди високої якості. Остерігайтеся дорожньої поліції, яка зупиняє транспортні засоби, і стягує на місці чималі штрафи за незначні порушення правил дорожнього руху.
Рекомендується пити або використовувати тільки кип'ячену або бутильовану воду, а також уникати льоду в напоях
Виходить внучка з душу обмотана рушником . Дід питає бабу - А скільки нашій Олі років ??? - Так порахуй !!!! - Сам бачу , що пора *** - а скільки їй років ????Igor4ik писав:Доцю,а вам оцінки ставлять? -Ні,діду.В нас є бали. -Ну нас тоже єбали,але оцінки ставили!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей