Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ти знов за своє? Тільки почали тебе на путь істінний наводити, а ти знов до рагу тянешсяЙосип писав:дверні ручки покрасити в чорний мат і зеркала обтягнути карбоновою плівкою
А бленда чого чорна, будеш малювати?Йосип писав:обвіси ті покрасив в колір так не погано вийшло
То як з моїм бампером. Задній поставив бу то він нормально помалювався. а передній з заводу йшов чорний. а я його ще помалював, то фарба відлущується місцямиЙосип писав:А зeркaлa нe ти що крaсятся в них повeрхня шeршaвa тому и тaк подумaв a ни то лишу чорни
шпаклівка для пластику рішаєЙосип писав:А зeркaлa нe ти що крaсятся в них повeрхня шeршaвa
ТЄМА!Йосип писав:на фото заниження -50 (а точніше 300 кг заліза)
Зараз піду сфоткаю сусіда машину після такого заниженняLiuskywalker писав:Йосип написав:на фото заниження -50 (а точніше 300 кг заліза)ТЄМА! Так і їздь !
гарно пошкур і краскою пару слоїв,я так зробив з блендою-тримаєтьсяЙосип писав:блeнду нe знaю чи воно нормaльно вийдe
ну на ремонти ше можна рахувати гроші, но на тюнінгtiko писав:Скільки коштів ти потрапив на неї( ремонт,тюнінг і т.д.)?
Ну коштів саме більше пішло на тюнінг а в ремонт не так і багато.Поміняв головку яка обішлась мені в 100 грн і кинув кольца нові а так в принципі мелочі.tiko писав:Скільки коштів ти потрапив на неї( ремонт,тюнінг і т.д.)?
треба було сказати шоб ЛТК відвідали, тут би і їх роздуплилиЙосип писав:Мене в неділю навіть даїшники розпитували що за диски чи я в такому вигляді купляв чи сам робив
Давай фотки установки.Йосип писав:підсилювач магнат і компонентну акустику герц 16 та піщалки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей