Автомобільна акустика та аудіо-системи

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Питання про віброізоляцію дверей
Dancer
Ім'я:Назар
Стать:чоловік
Номер:5356
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Питання про віброізоляцію дверей

Повідомлення Dancer » Сер, 07 березня 2007, 00:30

Є пару питань до колективного розуму :)

1. В мою дверку можна спокійно поставити під обшивку здоровий лист фанери, що закриє 2/3 технологічних отворів. І на нього стане подіум. Думається мені, що це має бути плюс - получиться класний акустичний екран. Але чи варто? :? Я порився в мережі, так там віброізоляцією клеять всі дюри.

2. Спецматеріали (напр. Візомат) VS Гідроізоляція (бітум на фользі). Ніби і то і то зроблено з бітуму. Хто пробував одне і друге? Ясно що професійний установщик не буде бавитися з клієнтом з такими замінниками, бо виглядає навіть непрофесійно :D але все ж таки :)

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Сер, 07 березня 2007, 20:45

1. Фанеру в топку, краще обшивку чимось обклеїти.
2. стп м1 - клеїв собі, задоволений, лекше бо тяжко підлізти.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Рост
Контактна інформація:

Re: Питання про віброізоляцію дверей

Повідомлення Рост » Чет, 08 березня 2007, 01:21

Dancer писав:Є пару питань до колективного розуму :)

1. В мою дверку можна спокійно поставити під обшивку здоровий лист фанери, що закриє 2/3 технологічних отворів. І на нього стане подіум. Думається мені, що це має бути плюс - получиться класний акустичний екран. Але чи варто? :? Я порився в мережі, так там віброізоляцією клеять всі дюри.
А є сенс з фанерою заморочуватись? В тебе що, Helix RS6?
Dancer писав:2. Спецматеріали (напр. Візомат) VS Гідроізоляція (бітум на фользі). Ніби і то і то зроблено з бітуму. Хто пробував одне і друге? Ясно що професійний установщик не буде бавитися з клієнтом з такими замінниками, бо виглядає навіть непрофесійно :D але все ж таки :)
Якщо б це були постійні затрати (ну як на бензин, масло моторне, колодки гальмівні тощо), я б тебе зрозумів. Але ж це разова робота. Один раз треба заплатити за нормальні матеріали і мати наступних, скільки там років буде в тебе та машина, чистий спокій.

Dancer
Ім'я:Назар
Номер:5356
Контактна інформація:

Re: Питання про віброізоляцію дверей

Повідомлення Dancer » Пон, 12 березня 2007, 20:45

Рост писав:А є сенс з фанерою заморочуватись? В тебе що, Helix RS6?
Двері в мене величезні, обшивка співати буде.. Вібрика захоче нємєряно.. :( А фанера по моєму радикальний спосіб додати жорсткості обшивці
Рост писав:Якщо б це були постійні затрати (ну як на бензин, масло моторне, колодки гальмівні тощо), я б тебе зрозумів. Але ж це разова робота. Один раз треба заплатити за нормальні матеріали і мати наступних, скільки там років буде в тебе та машина, чистий спокій.
Я хочу в декілька етапів проклеїти майже всю машину. Припустимо на двері ще можна покласти СТП - по 2 листи на дверку, але на все інше я не нароблюся, є ж і інші способи потратити гроші із задоволенням ;)

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість