Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Help!!!
- Pioneer
- Ім'я:Тарас
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Може ви поможете, я купив ДВД і монітор в машину і така проблема, коли підключив монітор і вставляю диск з музикою на моніторі висвітлюється список пісень ітд. , а от коли вставляю ДВД або інший диск з фільмом то звук іде а на моніторі синій фон і пише шось потипу "драйвер хес нот ту монітор..." докладно непомятаю!!! Люди може хтось з таким стикався знає в чому причина, то якісь настройки чи просто брак мафону!!! Дякою наперед! 

- Pioneer
!
думаю якщо він знає то тут напише і скаже чито рішима проблема чи нєandrew писав:Pioneer чого мучишся зконтактуйся з Квасом він в тій техніці шарить думаю допоможе

- Pioneer
!
сам прікол шо мафон нездешевих :? а перепрошити його неможнаDj kvass писав:Треба було брати мультизонний ДВД а то він прошитий під 1 зону і пі....тепер шукай диски з тою зоною.
Дешеве мясо....
- Pioneer
!
Та нє підключення все нормально, там особо підключати нема чого один дріт "відео" тай книжку читав нічого там толкового непише!C#@O$ писав:- ти подумай може і причина не в прошивці. Переглянь підключення, настройки і книжку почитай - а не методом тика.
- Pioneer
!
Брав на гуртовні маг нездешевих, і то неглюк я думаю що він просто непатентований от і хоче тільки ліцензійні дискиLyubomyr писав:Pioneer
а де купляв?я брав домашній ДВД в Китаї, маленький такий і ціна 35 у.о. ніби читав Мпег4 іт.д., а зараз щось глюкати почав...
- Pioneer
!
JVC KD-DV6201 ось тут пару слів про неї http://www.avtozvuk.com.ua/info.php?id=2583Dark Wind писав:Помойму нема таких двд які хочуть ліцензійні диски)) є так звані регіони, в мене польська двд вона показує все крім ліцензійних двд)), хіба польські! Пише Wrong Region, тому на мою думку в тебе шось з двд! може шось з настройками але то мало імовірно, а яка марка двд
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей