Хіба усі гроші списати на емоції від зустрічі з отакими грибами-біляками (а емоції, як відомо, справа недешева

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ці опеньки - літні. А будуть ще й осінніhaker-ok писав:в суботу їздив в с. Фійна опеньків валом
А де саме там збираєте? Якщо не секрет...CUBE писав:в Чернівцях також ще немає, як появляться також планую в Путилу їхати!
Пише Тарас Самбір 2011-09-10 19:10:29Speedo писав:Як думаєте, чи варто зараз їхати на гриби (білі), в той же самий Вишків чи ще кудись? Знайомий каже, що вже запізно... А я щось так на неділю "намилився"... хочеться поїхати, але щоб не "поржняком" хотілось би змотатися
http://victour.io.ua/journalДоброго вечора! Сьогодні з Вишкова і Мислівки. ГЛУХО як в танку, на 4 осіб 3 білих. Це просто неможливо. Говорив з місцевими, кажуть можна приїжджати на наступний тиждень( за умови. що якщо б хоть 2 дні буде іти дощ)
Доброго дня ! Скажу так : Гуляли сьогодні під Круглою і на Правичі. Ні по низах ні по верхах грибами і не пахне !!! Якщо не враховувати 4 білих на суттєвій відстані один від другого (молодих) , маленьких нуль , старих вартих уваги теж нуль, таке враження що це квітень місяць, сироїжок дуже мало і ті 80% червиві , лисичок нема ,так що робіть висновки самі. Якщо суто по гриби то їхати нема чого! Якщо знаєте місця на підосичники то краще туди бо по дорозі назад забігали в березняки то трохи назбирали.
Тою картою скористайтеся грибних вишківських місць. Потім напишете як збиралося. Бо я свою поїздку у Путилу переношу на 30 вересня - може при оказії там з тиждень і погрибарю. Осіння біляки то всім білякам біляки!Speedo писав:Yust ясненько, значить на наступні вихідні можна пробувати рвонути!
------------
За Вишковом є таке гарне місце під назвою "драбина". От там кажуть хороші місця, я там бував, але років 15-20 тому, зараз не знаю як... думаю не гірше
красота....Yust писав:А як вам такі вишківські грибочки?
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 1 гість