отжог и убил

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
12,9hrdrive писав:який час евіка був?axel писав:але Володька і його EVO загадка дня, з високим стартом і не напрягаючись показав хороший час. Можна було спробувати надерти зад GT-R.
Кост![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
все було гарно, організаторам РЕСПЕКТ!![]()
![]()
Те що ти Львівянин це я прекрасно знаю. І то що те твоя особиста справа також цілком погоджуюсь. Ніразу не пробував лізти в твої особисті справи.Andre писав:1. До Львова я приїжджаю не до Стаховича а до себе, так як сам корінний Львівянин і за останній місяць в Києві був тиждень. Це моя особиста справа.
Питань більше немає.Andre писав: Львівські старти і Ваші "чорні" очі - ну не канає мені тут
За що тобі окремий респект. Як на мене машинка супер, недивлячись на всі невдачі.Andre писав:Зато я їжджу на машині яку зробив сам і торчу.
_Ramp_ писав:мабуть треба тащити з ебея на фієсту двіжок 9.0 на 1100 к.с на карбюраторі без турбіниі тоді гегемонії GTR настане кінець
ой хлопці, я навіть не знаю яка машина з ним може зрівнятися.Vomont писав:vovka, краще турбо ротор
Справді ?afos писав: Та й на чемп України вроді не появляється ( ааа ловити там нічого)
Це відноситься до : вроді не появляється ( я не писав зовсім не приїздить ),LUCKY писав:Справді ?
Я давно таке казав і писав,afos писав:А що це у Бамблбі час як в середнього вазіка .А на рахунок GTR дивно чому він на чайці участь не приймає , недавно була битва JAPAN & USA нехай би там показав як потрібно їздити а не тут із машинками по 5тис баків і купою вкладених зусиль і нервів.Та й на чемп України вроді не появляється ( ааа ловити там нічого )
Я конкретно процитував до чого це відноситься, а ти замість того щоб тут розказувати кому і куди їздити краще б навчився читати.afos писав:Це відноситься до : вроді не появляється ( я не писав зовсім не приїздить ),LUCKY писав:Справді ?
Чи до : ловити нічого ( так писав саме так ).
Усі знають вже давно як валить
GTR і приймати участь у таких змаганнях трішки не коректно ( результат і так усім відомий )
А хтось там пише за конкуренцію : з ким?, Vamont ? ви його запитайте чи він сам вірить у те що зможе його обійти не вклавши у своє авто ще купу грошей
.
А їздити може хто і куди хоче це вибір і право кожного я цьому ніяк не перечу.
Та я не проти того щоб такі авто прїзджали , навпаки тільки за , тільки в даній ситуації ( наявність конкурентів а вірніше повна відсутність ) спокійно можна прїхатись поза конкурсом з бажаючими .Novel писав:Ну не приїхав би він!
Киндер писав:а какмаро як так поняла хотів попантуватись...не получилось...обідився і поїхав
о какКиндер писав:а какмаро як так поняла хотів попантуватись...не получилось...обідився і поїхав
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей