Сьогодні правила регламенту були порушені мінімально, конкретних претензій висловити практично нікому взагалі!Олег М. писав:нафіга в першому пості так звані правила і "технічні вимоги" ( я про колеса, бампера, глушники, конструкції кузова, системи живлення, вікна і т.д.)??????
А як машин на чайці і в Вінниці їдуть з різницею в 1.5 секунди? Зверни увагу на покриття і погодні умови, що за брєд, львівська телеметрія якраз славиться своєю точністю і безглючністю принаймні на західній Україні.Олег М. писав:окрему тему заслуговує телеметрія....таке враження що фальсифікація повна (я не про себе, знаю що найкращий результат дав в Києві 15,48с., а тут 15,93 десь так воно і буде адже авто стокове не для драгу. навіть гума проста) просто слухав результати кваліфікації і заїздів.....
Зазомбували тебеОлег М. писав:ле нічого дивного. в нашій країні корупція пермагає кругом

То точно, відчувається досвід...Vomont писав:БМВ Клуб та ЛТК можуть проводити змагання на хорошому рівні.
Буває всяке, є команди у кожного, Данко поїхав на Говерлу, лишив машину нам з Вовкою, я її тиждень майстрував з допомогою Вовки, сам пілотувати я відмовився з певних причин, мав бути інший пілот, не будемо показувати пальцем, який повів себе впринципі як завжди... В результаті перед самою кваліфікацією, нігер доводив машину до кондиції а ми з пілотом-Вовкою їхали за бензином мустангом, так як той попередній пілот лишив нам машину з літром невідомо якого бензину в баку, от і вся історія...Vomont писав:vovka, сьогодні побачивши тебе пілотом Таврії трохи не зрозумів ситуацію,проясниш?