Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП! Розбили мою Вектру! :-(
- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
моя порада: ти б зробив офіційну оцінку в кваліфікованого експерта, а вже потім ремонтував, бо якщо чел потім впаде на мороз, що то забагато, будеш довго доказувати, що все те треба було міняти, навіть якщо робив на сервісі.FAST писав:Завтра будуть робити дефектовку і далі буде видно!
по-друге, якщо в тебе є цивілка, то відповідно до Закону "Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів" можеш звернутись до МТСБУ
Стаття 41. Регламентні виплати з централізованих страхових резервних фондів МТСБУ
41.1. МТСБУ за рахунок коштів фонду захисту потерпілих відшкодовує шкоду на умовах, визначених цим Законом, у разі її заподіяння:
а) транспортним засобом, власник якого не застрахував свою цивільно-правову відповідальність, крім шкоди, заподіяної транспортному засобу, який не відповідає вимогам пункту 1.7 статті 1 цього Закону, та майну, яке знаходилося в такому транспортному засобі;
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- FAST
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Давно вже не писав!!! Короче треба ше один кусок пласмаси і можна збирати, думаю завтра післязавтра виїду!!!
Тюнінг: фари цільні, бровки, сітка Камей (буде в понеділок), чорний молдінг бампера в колір кузова, сітка в бампері! Наразі всьо!
: Бюджет був обмежений і тіп трохи дурнуватий попався!
Робота на сервісі обійшлася в 400$ з покраскою! Запчастини, точно не знаю, потім напишу! Отакто!
Тюнінг: фари цільні, бровки, сітка Камей (буде в понеділок), чорний молдінг бампера в колір кузова, сітка в бампері! Наразі всьо!

Робота на сервісі обійшлася в 400$ з покраскою! Запчастини, точно не знаю, потім напишу! Отакто!
093 655 48 53
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей