Ваз 2108 87 року народженя мотор 1,3 білого кольору,незню в якому році пригнана з Англії,я третій власник цієї машини.Машину купив за свої і трошки позичені в банку гроші 18 квітня 2005 року.Попередній власник мій одногрупник почав стайлінг салону я дешо переробив а дешо доровив.
Почну з салону:повна обешумка днища, дварей,багажника по своїй технології.
Панель стоїть ще рідна покрашена в чероний колір і з накладкою все це діло таксамо як і всі пласмаски в машині посажені на силікон ніякого скрипу і лишніх звуків нечути.
Передні сідушки ві єскорта відкидні.
Обшивки на дверях покрашені в чорний колір з червоними вставками з велюру.
Задня полка поміняна на саморобну з (двп) вона вітповідно тяшкіша і на наших дорогах непідскакує

В планах зоміна панелі на високу.
Кузов перероблена на довгокрилу капітальний ремонт проводив попередній власник машину так залили що вже п'ятий рік після ремонту а літом витікає мовіль

Акустика:магнітола Kenvud маск простий сіді.
Колонки в дверках Soni 25 ват двополосні,на передніх стойках піщалки в задній полці динаміки Kenvud однополосні з фільтрами на низькі частоти (в дерев'яній полці бумкають непогано).
В планах на акустику купити хорошу магнітолу МП-3 і нові динаміки в задню полку.
Ходова:передні і задні тойки стандартні якісь Польскі вроді Делфі,передній стабілізатор від 15 моделі(трошки грубший і жосткіший) ну і звичайно розтяжка на передні стакани.
В планах паставити хороші газомасляні передні стойки і задня розтяжка.
Мотор:недавній незапланований ремонт показав що за пару років прийдеться міняти блок,а теперішній ремонт:разпредвал Pro Sport 10,6 з підйомом клапана 54,нова помпа,нава головка від 1,5,шліфовка колінвала,розрізна шестерня.
В планах заміна блока на 1,5 дороботка коробки.
І накінець пару фоток.