Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Текст [Львів]
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Стать:чоловік
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Сьогодні зранку на поч. Пасічної, буквально біля кінцевої трамваю №2 "цепочка": Авео поцілувало Б4 Пассат, який у свою чергу догнав 2109...найбільше попалось пассату....незнаю як таак вони умудрились, бо зранку зараз на Пасічній в сторону Личаківської хронічні корки 

Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- markijan
- Ім'я:M@RK
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: ДТП!!! Текст [Львів]
В той час ішов додому,і бачив то всьо...в котрий раз себе переконую купити відеорегістратор,Т4 є винуватцем,сам дупу підставляв,а тепер попробуй доказати автобусу шо він правий,шей морду набили.Sheff писав:Десь в 7-й вечора на Героїв УПА, 73, навпроти автосалону Хонди/Лірроя, автобус Сетра догнав білий Т4. Сетрі нічого, в Т4 пом'ятий зад.

- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
8-15 ранку, сихівський міст(в сторону центра) - корок аж до кінотеатру Довженка. Виявляється на мості(навпроти Окко) в крайньому лівому ряді не розминулись три машини
ніби без серьйозних наслідків...
на марки не звернув увагу, бо мусів той кусок поскорше проскочити...

на марки не звернув увагу, бо мусів той кусок поскорше проскочити...
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
Сьогодні приблизно 08.15, вул. Луганська на виїзді з-під Сихівського моста в сторону Стрийської масштабна ДТП за участю Калини, BMW, Ford Transit та ГАЗель. Калина, ймовірно, вирішила, що дія знаку "СТОП", який знаходиться ліворуч і призначений для тих, хто з'їжджає з моста на Луганську, розповсюджується і для неї, а значить, треба зупинитися. Бумер аж ніяк не чекав такого маневру і влупив КАЛіну зі всієї дурі, що аж її розвернуло мордою у бетонну конструкцію моста. А далі - доміношка: у Беху завалив Форд, а у Форда - ГАЗелька...
А десь за годину - на самому мості у крайній лівій смузі 21011 і якась іномарка притулилися.
А десь за годину - на самому мості у крайній лівій смузі 21011 і якась іномарка притулилися.
Хочеш миру - готуй Parabellum
- Yura Ros
- Ім'я:Юра
- Номер:4607
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
на Панча вчора байкер вклеївся в якусь малолітражку, в зад. Байкера забрала швидка..яка доречі їхала хвилин 15-20...Серёга писав: Непрочитані повідомлення | Активні теми Нові повідомлення (1380) | Ваші повідомлення
whiteline,dba,tein,girodisc,defi,powerflex,hawk,Xtreme Clutch,ACL
0677100852 Юра
0677100852 Юра
-
- Ім'я:Андрій
Не байкер вклеївся в малолітражку, а тіп на Поло не пропустив байкера, який рухався йому на зустріч, здійснюючи поворот на ліво. Пацана забрали в лікарню з травмою коліна. Сам байкер завжди їздив дуже акуратно і в екіпіровці, що його і спасло від більших травм!!!Yura Ros писав:на Панча вчора байкер вклеївся в якусь малолітражку, в зад. Байкера забрала швидка..яка доречі їхала хвилин 15-20.
- Yust
У ДТП біля Львова загинув 73-річний скутерист
2 вересня о 19.50 на автодорозі біля села Пасіки Зубрецькі Пустомитівського району водій автомобіля «Міцубіші Паджеро», 32-річний львів’янин, зіткнувся зі скутером «Альфа», яким керував 73-річний львів’янин. Унаслідок зіткнення транспортні засоби отримали технічні пошкодження, а водій скутера – від отриманих травм загинув на місці аварії.
http://zik.ua/ua/news/2011/09/05/307074
2 вересня о 19.50 на автодорозі біля села Пасіки Зубрецькі Пустомитівського району водій автомобіля «Міцубіші Паджеро», 32-річний львів’янин, зіткнувся зі скутером «Альфа», яким керував 73-річний львів’янин. Унаслідок зіткнення транспортні засоби отримали технічні пошкодження, а водій скутера – від отриманих травм загинув на місці аварії.
http://zik.ua/ua/news/2011/09/05/307074
Шукаючи Європу ми знайшли Україну.
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
на богданівській на повороті аварія з 4 машин одна з яких вантажна. незле так потовклись 

zubylo.lviv.ua
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
сьогодні зранку на Кульпарківській-ВВ знову дтп...незначне...бмв е36 білосніжна догнала 21099
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- veresen
- Ім'я:Павло
- Номер:BC 0433 AO
- Контактна інформація:
Сьогодні зранку на В.Великого між к. Ольги і Кульпарківською, трійня: Міцик догнав таврольота а таврольот в свою чергу мерса.
^_^
- weber
У БМВ відпала ніздря, а інша влізла. 99-ій нічого здається.Vexler писав:сьогодні зранку на Кульпарківській-ВВ знову дтп...незначне...бмв е36 білосніжна догнала 21099
- hrdrive
- Контактна інформація:
сьогодні зранку на кільцевій перед мостом як їхати до кваса сервісу фура злетіла в кювет. інших учасників не спостерігав. чемно лягла на бік. це чуть нижче ніж було то дтп з ТАТА і Вольво.
INTE®©ULLE®™
-
вчора на Краківському ринку сталась трагедія: Водій трактора який загружає сміття(троха випивший походу) якось в нього той трактор покотився і зачіпив джип і тягнув його десь 20 метрів з гори і затащів в браму бару.... ! то вийшов з трактора рука в крові сів і зі страху чи шо... помер жалко 

- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Серёга, напиши пост внятніше, бо як завжди, майже нічого не зрозуміло
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
шо не зрозуміло? водій трактора п"яний десь відключився, включився вже в барі разом зі своїм трактором і дороженним джипом і з того всього дістав інфаркт або інсульт від переживання що ніколи в житті не розрахується ні з джипом, ні з баром і ще й сяде за те що пяний.
zubylo.lviv.ua
-
На Б.Хмельницького коло радіобазару пачанчіки на мерсі торпедіровали сітроена і косвенно аудюху, фотки ввечері
В етом міре, вася, меня сделалі две вещі "Старий Ринок" і "Ваш магазин"!
- tetraider
- Ім'я:Юра
- Номер:6264
Десь 15:30 на кульпарківській 2 дтп в правому ряду... перше перед поворотом на Садову там хтось когось догнав не встиг розгледути і на спуску перед поворотом на Антоновича 4 машинки в рядок перший Т5, потім 124 мерс потім фабія здається і таврон будка найбільше візуально потовчений.... пробка така не погана зробилася...
- mikeng
- Ім'я:mikeng
сьогодні взагалі жестяк - одні дтп, прийшлось покататись по львову - то бачив два на в великого і біля радіобазару - все вищеописано
давайте обережніше - дістало!, як не як дороги вже вологі і машин кардинально побільшало
давайте обережніше - дістало!, як не як дороги вже вологі і машин кардинально побільшало
- veresen
- Ім'я:Павло
- Номер:BC 0433 AO
- Контактна інформація:
Народ привик до сухого асфальту. Дощ впав, от і маєшmikeng писав:сьогодні взагалі жестяк - одні дтп
^_^
- niko1006
- Ім'я:Петро
- Контактна інформація:
сьогодні на обїзній недалеко повороту на Зимну воду..."копійка" я так зрозумів виїжджала на головну і врізалась у грузове авто...капець...бік від шофера копійки був повнівстю втовчений і водій тієї автівки висів на паску безпеки..правда напевно вже мертвий
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей