+100500Yelik писав:ТАБАЧНИК - ПІШОВ ГЕТЬ!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+100500Yelik писав:ТАБАЧНИК - ПІШОВ ГЕТЬ!
Приклад невдалий, гроші ж не з місцевого бюджету! Якби їх проплачували з львівського бюджету, а брали кредит в банку, тоді приклад би підходивAndrewK писав:Знаєш, коли наприклад ти починаеш вдома ремонт і гроші скінчилися (а тобі хтось обіцяв позичити), то виноватий не той хтось, а ти, який розгромив все і не спланував належно, щоб завершити
аж через рік???? я думала що вже весноюYelik писав: футбол через рік
майже, 8 червня здається починається, бо рік навчальний скоротили в школах через цю подію.Sally писав:я думала що вже весною
цікаво з чого ти це взяв, Чупринки роблять нормальними темпами, велику частину вже зробили заміну комунікацій, засипали піском та втрамбували, а частину навіть щебьонкою засипали. Такшо зарано ти висновки робиш, з тих вулиць які регулярно бачу то робляит нормальними темпами. Доречі Чупринки походу не онур робить, бо не бачив жодного їхнього робочогоAndrewK писав: Левандівка і Чупринки - підрядчику не проплачено гроші і робота тупо стоїть.
наскільки мені відомо, то ОнурJarevych писав:Чупринки походу не онур робить
Про Сяйво вже забули там робочих давно не видно!Sally писав:Jarevych, ну сяйво стоїть, там ні слуху ні духу від робочих.
чупринки, коновальця, городоцька і личаківська робляться по кредиту ЄБРР...тому заборгованість міста за ремонти на ці вулиці не розповсюджується...тут інший платникAndrewK писав:Ну що, приїхали. Чупринки - підрядчику не проплачено гроші і робота тупо стоїть.
Opelevod писав:Про Сяйво вже забули там робочих давно не видно!
Код: Виділити все
через брак фінансування його компанії довелося припинити роботи на вул. Зеленій та на вул. Сяйво. Брак коштів позначився, передусім, на закупівлі будматеріалів, зокрема, бітуму.
«Ми намагались зробити усе, щоб не зупиняти роботи. Однак нам довелося повністю припинити роботи на вулицях Зеленій та Сяйво. Завтра ми плануємо розпочати роботи знову, оскільки основа там готова вже давно, будемо класти асфальт», – розповів Февзі Айранджиоглу.
Myself писав:зранку "електровіник" замітав основу, а чуваки з шуфлями відшкробували болото з під бордорів
я тя прошу..нормальна там дорога!!!Richard Hamond писав:Є звичайно альтернатива - Шевченка, але там хіба гусеничним трактором їхати, особливо внизу
Як на мене халтураbossjara писав:дорогу вони зробили не погано
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей