Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Розгін до 100км/год
- Andre
- Ім'я:Andre
- Стать:чоловік
- Номер:ANDRE
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
ну ну.. так давай може зразу почнем бабки збирати мені на 98-й бензин? щоб всі в один день покатались????? :)
Востаннє редагувалось Суб, 15 жовтня 2005, 23:30 користувачем Andre, всього редагувалось 1 раз.
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- Andre
- Ім'я:Andre
- Номер:ANDRE
- Контактна інформація:
Давай починай збирати, теж серйозно, все що назбираєш, на всі і заправимось, якщо бєнзи вийде багато поїдемо на брюховицьку окружну розженемо брику до 250 км. а після обкатки можу когось за окрему плату і на 300 прокатати ...RS писав:Я за. Серйозно. На такій ракеті ше не їздив. Я не підлещуюсь , просто мені дуже цікаво.

Додано через 1 хвилину 10 секунд:
За базар отвєтіш21043 SW писав:Це не ракета, так панти.RS писав:На такій ракеті ше не їздив.:

ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- emer.VRS.
- Контактна інформація:
Заценіть як електромобіль може їхати.
http://www.membrana.ru/lenta/?5267
Обновлённая версия электромобиля Eliica, созданная в японском университете Кейо (Keio University) при содействии множества промышленных компаний, показала максимальную скорость 370 километров в час, став самым быстрым современным электромобилем планеты.
Восьмиколёсная Eliica (подробное описание машины вы найдёте в нашем материале) разгоняется с места до 100 километров в час за 4,2 секунды, а до 160 км/ч — за 7 секунд.
Это самый динамичный электромобиль в мире, заметим, вполне комфортный и вместительный одновременно.
http://www.membrana.ru/lenta/?5267
Обновлённая версия электромобиля Eliica, созданная в японском университете Кейо (Keio University) при содействии множества промышленных компаний, показала максимальную скорость 370 километров в час, став самым быстрым современным электромобилем планеты.
Восьмиколёсная Eliica (подробное описание машины вы найдёте в нашем материале) разгоняется с места до 100 километров в час за 4,2 секунды, а до 160 км/ч — за 7 секунд.
Это самый динамичный электромобиль в мире, заметим, вполне комфортный и вместительный одновременно.
- mysha
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
А 20 сек. по паспорту для мого мотора 1.2ghost™ писав:якщо не помиляюсь то для шістки - 16, 17, 19 двигуни 1,6; 1,5; 1,3, то новий авто з 1 пасажиром

Ну ше є накладки на пидалі
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей