Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Делать эту что есть.Чем котяра в мешке.M@sTeR писав:незнаю що робити, чи краще купити БУ за якихось 200 долярів, чи робити цю.
А почему 4,13 есть и другие ГП?Ряд 18 или 7 люди уже ездят на таких можешь поспрашивать или попробовать.M@sTeR писав:Хотілось би вже з гп 4,13 ну і з якимось рядом...
То же самое что и было только без болячек.Если машина не планируеться под продажу ставь ряд,так как при продаже в большенстве случаев его ни кто не оценит.M@sTeR писав:Що краще робити. і Скільки буде коштувати стокова кпп з ГП 4,13, в нормальному стані. Шо воно мені дасть
+1 так завжди єBlack писав:Если машина не планируеться под продажу ставь ряд,так как при продаже в большенстве случаев его ни кто не оценит.
+1 , да і ручка передач буде менше болтатись по салоні )))mikeng писав:що стосується нечіткості включення - раджу попробувати поміняти карданчик на калинівський
мені воно не сильно помогло, запхав один тюбик і ніякого ефекту, втиснув другий ніби трохи тихішше стало....mikeng писав:з шумом попробував боротись присадкою хадо, будете сміятись але стало тихіше і передачки норм перемикатись почали.
Ну в мене десь так само.M@sTeR писав:Виє на першій як їду більше 20, друга після 40, 3 після 70..
В мене не включається даже коли їду 5-10 км\год.Треба або повністю зупинятись, або "заталкувати" через силу(жалко мучити її).M@sTeR писав:Коли довго поїжджу по місту то перша деколи нехоче включитись
убіта в гавно, тоже саме ащющаюM@sTeR писав:Дуже розбита чи то куліса чи шо. Короче сам хід ручки від передачі до передачі дуже великий.
Это можно руками прощупать на штатной крестовине ни чего сложного нет,взяв за шток выходящий из коробки.Калиновская дело не испортит,но мы пока говорим за КПП.Скорее всего там разболтался механизм выборки передач, который не разобрав коробку не рагульнёшь.Делайте выводы.И не торопитесь раньше времени расставаться с денежками.mikeng писав:що стосується нечіткості включення - раджу попробувати поміняти карданчик на калинівський
+100 набагато краще будеhaker-ok писав:що стосується нечіткості включення - раджу попробувати поміняти карданчик на калинівський
одиничні випадки що вона помагає, і дуже малий відсоток більшість це самовнушенієhaker-ok писав:з шумом попробував боротись присадкою хадо, будете сміятись але стало тихіше і передачки норм перемикатись почали.
майже всі вазіки мають виття і в тебе не виняток.sergey писав:Виє на першій як їду більше 20, друга після 40, 3 після 70..
це нормально по переключення першої йде на сухо без синхронів.sergey писав:В мене не включається даже коли їду 5-10 км\год.Треба або повністю зупинятись, або "заталкувати" через силу(жалко мучити її).
В кого таке стоїть на стоковому моторі??? Хотілось би попробувати, як воно.....Black писав:А почему 4,13 есть и другие ГП?Ряд 18 или 7 люди уже ездят на таких можешь поспрашивать или попробовать.
Они все хороши по своему :)M@sTeR писав:Скільки приблизно коштує якась краща ГП
На форуме есть тема доктор + зайди по линке скачай прайс и посмотри цены........... :)M@sTeR писав:Скільки приблизно коштує
в тебе яке масло в кпп ? в мене колись була така сама ситуація з маслом GL5 (залив по дурості якесь) - іменно після довгої їздив в пробках перша передача з першого разу не включалась.. на холодну все атлічно було.M@sTeR писав:Коли довго поїжджу по місту то перша деколи нехоче включитись
ОК дякую за пораду.....а яке краще влити???vovka писав:в тебе яке масло в кпп ? в мене колись була така сама ситуація з маслом GL5 (залив по дурості якесь) - іменно після довгої їздив в пробках перша передача з першого разу не включалась.. на холодну все атлічно було.M@sTeR писав:Коли довго поїжджу по місту то перша деколи нехоче включитись
саме так відбуваєтьсяZiro-cool писав:і на нейтралці зимою машини практично трохається з місця
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей