сам і їздь в таких маршруткахСерёга писав:битком(переповнена) їздила

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
сам і їздь в таких маршруткахСерёга писав:битком(переповнена) їздила
Серёга писав:соляра торба дорога і запчасть
то всьо туфта. Влада ніколи не навчить бидло бути людиною. Треба щоб в першу чергу самі пасажири навчили водія небути бидлом. А ситуація якраз навпаки. коли щось робиться в маршрутці всі бігом шукають пейзажі за вікнамиSpeedo писав:А водії маршруток і надалі залишаються бидлом....в переважній своїй більшості.
http://vgolos.com.ua/politic/news/43991.html
то точно, буквально сьогодні їхав на вул.Городоцьку в 22 маршрутці, проїхав тюрму, поворот на Городоцьку, його колега на 56-й відчалює, а тупарєз на 22 обходить його, займає лівий ряд(на зупинці нікого) і...відкриває двері(ну це ж не трамвай).Speedo писав:А водії маршруток і надалі залишаються бидлом....
Та бо беруть всіх підряд! Якщо воно в кращому випадку 8 класів закінчило в шільшькій школі, навчилося їздити на татовій "капєйці" чи "дев"ятці" і воно вже йде шофером у Львів, з його насиченим рухом, бо хоче "бабло рубати", щоб дєвку на діскатєку повести і стидно не було перед іншими рагулями з "тусовкі", а з часом і самому купити "васьмьорку".Vusiko писав:Влада ніколи не навчить бидло бути людиною
Тоже пару раз був в Празі, там заходиш в автобус, водій усміхається і каже Добрий день. В свою чергу пасажири виходячи з автобуса прощаються з водієм, деякі навіть дякую кажуть.Speedo писав:недавно був у Варшаві, їздив у громадському транспорті, так там так і є, ПАН шофер
це точно!Vexler писав:Найзразковіше наразі АТП - це crush`а.
та таке питання вже не раз розглядалося...нам самим неприємно що у нас працює бидло(хай і одягнене в сорочку і галстук..але реально бидла хватає)...але які критерії підібрати для конкурсу...і як перевірити достовірність інформації??.....якщо є ідеї пиши..візьмемо до уваги.....проте як показує практика...суть водія можна побачити лише в процесі роботи(дуже часто людина з відштовхуючою зовнішністю виявляється досить вихованою та професійною...і навпаки)...а потім його вже не так просто звільнити...тому наразі маємо що маємоSpeedo писав:Та влаштуйте, хоча би конкурс для водіїв, то ж люди за життя пасажирів відповідають
дуже сподіваюся що після ввведення нової мережі, проведення конкурсів та легалізації перевезень(заключення договорів в яких ці всі речі заборонені) такого більше не буде....управління транспорту обіцяє що буде пильно стежити і за рухом автобусів..і за станом автобусів...і за поведінкою водіївSpeedo писав:Думаю, що проблема ще й в тому, що багато маршрутів належать приватним особам, скажем, два колєги, чи два куми, приїхали з заробітків скинулися, купили старого буса, купили ліцензію і далі "заробітчєнствують". А "хазяїн барін", хочу курю в салоні, хочу беру пнсіонерів, не хочу - не беру, хочу - включаю "блатняк" на повний звук і мене нііпьот, чи то комусь тоже подобається чи ні, "най усі видют який я тіпа крутий", ще й можу їздити одною рукою, підрізати всіх як "шумаХєр" з цигаркою в зубах до того всьго і мені нас...ати на всякі там рішеня міськради маршрутка - моя. Хоча, я все-таки, більше схиляюся до думки, що бикують саме наймані працівники. Власник переважно себе так поводити не буде, він відчуває відповідальність і зацікавлений в якості своїх послуг.
досвід роботи мають всі...прийде і скаже я 5 років на сімдесєтпершім відїздив...а рекомендації не дадуть бо всі переважно в підприємців працюють ..таких що влатовані в самому атп одиниціSpeedo писав:Думаю, як і в будь-якій галузі основне - досвід роботи. Але найголовніше - досвід у перевезенні пасажирів. Рекомендації з попередніх місць праці (у вас контора солідна).
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей