Автомобілі закордонного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Японці чи Німці

Японці чи Німці

1. Японці
225
38%
2. Німці
366
62%

Всього голосів: 591

DNK
Ім'я:Діма
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 3 рази
Re: Японці чи Німці

Повідомлення DNK » Сер, 24 серпня 2011, 21:15

Fobos писав:Та таке відео можна зняти на любій машині, як до тебе не доходить, це елементарна поломка, а якийсь чурбан замість того щоб поїхати на нормальний сервіс знімає відео і стирає гуму
там чітко ясно шо чурбан (як ти сказав,хоч не маєш права так його називати) розказає шо був на оф сервісі волькса і йому поянили що це нормальна робота волткса так що не нервуйся, і до мене на відміну від тебе все доходить. :sing :D

а по друге ти заангажований
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Сер, 24 серпня 2011, 21:36

DNK, лице кавказької національності казало, що воно дзвонило в сервіс фолькса, але ні слова не було, що машину дивились на підйомнику нормальні майстри. Може він російську мову досконало не розуміє і йому сказали, що це нормальна поведінка всіх фольксів з відірваним важелем.
І взагалі де записи розмов з сервісом, де відео машини в сервісі і тд. То все пусті слова, просто знято на відео поламана машина в якої проблеми з передньою підвіскою.
Ford?

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Сер, 24 серпня 2011, 22:25

та про шо мова, японці атстой, німці рулять, мені картку, а тему офф :happy
Sad, but true.

Novel
Подякували: 0

Повідомлення Novel » Сер, 24 серпня 2011, 22:37

BOXER,

Полистав тему і кожні 10 постів ваших про одне і це ж атстой, атстой - пишіть щось конкретніше, а то ригатись хочеться від Ваших фантазій. А взагалі? Ви інші слова знаєте?

Fobos,

Шановний! А я про що написав? Чи Ви не читаєте, що люди пишуть і починаєте переконувати мене у чомусь іншому. Я ж написав проблема 100% у підрамнику. Проблема пошрена у багатьох авто. - навіть в ненависних япошках. Тільки треба підійти до неї грамотно. Я ж знаю що кажу враховуючи те, що на сервісі днями проводжу свій робочий час.
Щодо Лексуса - проблема скоріш усього в блоці керування - хоч до електрики мало відношення маю. Так що проблема не носить панічний характер.
І ідіть розслабтесь... І катайтесь дальше на Форді. Ви якісь зациклені на одномарці.

Enter
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Enter » Сер, 24 серпня 2011, 22:47

Novel, підтримую.Багато тут упереджених.Куплять одну машину і тошнять одне і теж.Ви спробуйте різні авто,а те що хтось там казав,чи десь чув нікого не цікавить.

Novel

Повідомлення Novel » Сер, 24 серпня 2011, 22:53

Ну от (мене заділо) щодо B6 - проблема все таки є і долбляться над нею цілим форумом, а ви так категорично про того "чурбана" (вибачте за різкість) - де факти де факти...

На швидкоруч :
http://b6club.ru/viewtopic.php?f=5&t=2543
http://www.passat-club.ru/forum/archive ... 11763.html

Остальне в Google знайдете...

CAT
Ім'я:Данило
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Сер, 24 серпня 2011, 23:51

Novel,
ти б хоч читав шо пишуть по лінках які скидаєш))
Таже хрень была на Цивике. И у официалов и в обычном сервисе сказали, что это из-за неравномерного распределения момента от двигателя. Сказали, что так и должно быть.
але не про то мова.... суть в тому шо там в Росії в ОД правильно геометрію зробити не вміють і тому така біда...
не потрібно все валити на то шо Фольксваген поганий, в даній ситуації причиною такої поведінки машини є недолугість сервісменів і погані дороги через які стаються порушення геометрії машини при попаданні в серйозні ями...

яскравий приклад по геометрії: в мене коли була Фієста, я якось попав в сильну яму і після того машину вело в сторону... поїхав на розвал до перевіреного дядька з сучасним обладнанням, він все зробив... а через місяць я побачив шо в мене одне переднє колесо стерте з одної сторони майже в ноль. на цей раз я поїхав до офіціалів дивитись геометрію шераз, так вони зразу визначили шо зігнутий шток стойки і тому геометрію нереально зробити...
тому там в росії можуть бути такі самі "специ" які не знають як правильно зробити геометрію, а після попадання в серйозні ями там багато шо може порушитись... крім того я особисто не знаю цих людей в яких відбуваються ці трабли - а може в них диски криві на машині, а може колеса по різному накачані.. а може він на бордюри вискакує кожен день на швидкості... якісь лєвий відеоролик нічого не доказує..

а тепер шодо
Enter писав:Novel, підтримую.Багато тут упереджених.Куплять одну машину і тошнять одне і теж.Ви спробуйте різні авто,а те що хтось там казав,чи десь чув нікого не цікавить.
тут хтось викладав відео де тестили Королу і Джетту... було багато скептиків які писали шо підстава і т.п.
так от, я особисто перевіряв всі факти викладені в відео, і то як крила прогинаються в Королі, і то як кришка багажника оббита як небудь якимось ковроліном сокирою рубаним, і то як вона ходуном ходить якшо її порухати.... а крім того в ній і салоні в 100 разі гірші матеріали, гірша шумоізоляція, ніяка керованість і тупий звук мотора...
так заради чого тверезо мисляча людина має купити цю машину? заради того шо Тойота надійніша? особисто я не бачу фактів які це підтверджують. В реальному житті, а не в інтернеті, в мене багато друзів мають Фолькси і багато Тойоти, то шо в одних шо в других шось десь вилазило по гарантії, але жосткого криміналу не було...
реально сучасні машини середнього класу випущені світовими гігантами (форд, ваг, тойота, хонда, мазда, опель) згрубша одинакові по надійності. тому спорити про то шо шось там гамно, а шось нє бо то ламається, а тамто вічно їздить і нічого не стається, це тупо.
Варто оперувати такими факторами як ціна, якість збірки, якість матеріалів, сучасність моторів, комфорт, ергономіка, керованість, динаміка, простір салону...
Чесно кажучи і в цих факторах також багато в чому паритет - десь чуть краще в німця, десь в японця... але так чи інакше всі японські машини завжди недотягували і недотягують ще досі до німців в якості матеріалів та комфорті їзди...
і це видно навіть в ціновій політиці - японці часто дешевші на кілька тис баксів за свого німецького конкурента, здавалось би такої самої машини... але коли придивитись до деталей, посидіти в салоні, проїхатись, попробувати всі матеріали, стає зрозуміло де саме ці кілька тисяч зекономили...
незнаю як хто, а я немаю бажання купувати машину і потім харитись через то шо в мене пластик в салоні гамно, або ковролін сокирою відрубаний і в багажнику... я краще дам більше грошей і буду мати все добротно зроблено!
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

Novel

Повідомлення Novel » Чет, 25 серпня 2011, 07:45

CAT,

Ти чудак! Як тільки мова зайде про Фольц ти слюнями все забризкаєш навколо доказуючи і захищаючи марку, але не признаєш слабих сторін марки! Ну - це властиво - бо кожна жаба хвалить своє болото. :happy
CAT писав:було багато скептиків які писали шо підстава і т.п. так от, я особисто перевіряв всі факти викладені в відео, і то як крила прогинаються в Королі, і то як кришка багажника оббита як небудь якимось ковроліном сокирою рубаним, і то як вона ходуном ходить якшо її порухати....

Ну так де відео в головній ролі якого знімається CAT ? А то ваші слова звучать чув, бачив... і не більше того - не переконливо. Я також можу включити писателя.
Тут десь було пародійне відео як в жигуля закриваються двері - так же як в Фольца... :shout І що з того?

Поки ви собі голови б`єте доказуючи що одна марка краща за іншу (особливо це замітно німець\японець), а автовиробники об`єднуються в певних задачах. От до прикладу ненависникам япошок :

Ford и Toyota кооперируются
http://auto.mail.ru/article.html?id=35070

Тому збийтесь товариші...

Ну а це вот нова Camry.
http://auto.mail.ru/article.html?id=35072

Щось вона так собі... Старий класичний варіант - якось презентабільніше дивився. Але як то кажуть "о вкусах не спорят".

Mc

Повідомлення Mc » Чет, 25 серпня 2011, 08:17

За океаном продажи стартуют уже в октябре. Цены в США – от $21 995.
ах ти ж [цензура], от хто насправді багатий народ - не америкоси, а ми :D в нас певно під 30-ку буде коштувати..
biketravel.wordpress.com

BOXER

Повідомлення BOXER » Чет, 25 серпня 2011, 08:25

Ось яка роль японських машин в Арабських Еміратах (Дубаї), найбагатшій країні світу:

Зображення

ВСІ таксі ВСІ Тойоти Камрі :)
+ всі робочі старші машини і всі машини середнього класу теж японці.
А от солідні люди, бізнесмени і араби-власники їздять на німцях. На дорозі з потоку зразу виділялись Порш, Ауді, БМВ, Мерседес, Фолькс 8-)

Зображення
Sad, but true.

A1

Повідомлення A1 » Чет, 25 серпня 2011, 08:30

BOXER писав:На дорозі з потоку зразу виділялись Порш, Ауді, БМВ, Мерседес, Фолькс
ридаю, аффтор пиши ще :D

BOXER

Повідомлення BOXER » Чет, 25 серпня 2011, 08:31

A1, Таурег, ЕОС, Гольф 5,6, Пассат... чьо ридаєш? ;)
Sad, but true.

A1

Повідомлення A1 » Чет, 25 серпня 2011, 09:00

BOXER писав:Таурег, ЕОС, Гольф 5,6, Пассат... чьо ридаєш?
і як на цьому шроті виділитись в еміратах ?

про таксі також брєд написав. Я був в європейській країні, за мною приїхав 221 мерін, красивий, на дисках амг, в середині в підголовниках монітори і так далі. І що це означає? Нічого :)

cdrom
Ім'я:Роман
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення cdrom » Чет, 25 серпня 2011, 09:32

чув, що у нових БМВ Х5, Х6 є серйозні проблеми з рульвими рейками, деколи приходиться їх міняти через 7-10тис разом зі заміною масла! і це машини якого класу http://sm-avto.com/steering_rods_diagno ... _%28e71%29
тобто всі машини мають якісь баги, якісь переваги, і по них формується ціна.
В принципі вважаю, що німецькі машини можна вважати найкращими, за ними йдуть япошки (які відповідно і дешевші), які теж класні машини.
Особисто я зупинився на япошці і не шкодую
A goal without a plan is just a wish

antik
Ім'я:Антоха
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення antik » Чет, 25 серпня 2011, 09:34

Представлена американская версия седана Toyota Camry нового поколения

Зображення

"красотка" :D :D :D
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині

BOXER

Повідомлення BOXER » Чет, 25 серпня 2011, 09:43

A1 писав:Я був в європейській країні, за мною приїхав 221 мерін, красивий, на дисках амг, в середині в підголовниках монітори і так далі. І що це означає? Нічого
а я був два тижні назад в Дубаях, так на таксі лише Камрі/Кемрі (напевно контракт якийсь міждержавний), всередині дешевий пластик, машина зачухана, обдерта, але головне шо кондюк є :happy там без нього нереально... так от, шо це означає... за тобою амг мерін з моніками в підголовникахм (навіть на таксі вищий клас), а в Дубаях японці - машини максимум середнього класу :)

І хочеш не хочеш а Тауреги, Пассати, а тим більше Порші, БМВ і Ауді виділяються на їхньому фоні ппц як.
Sad, but true.

A1

Повідомлення A1 » Чет, 25 серпня 2011, 09:58

BOXER, туарег і пасат хіба в сколівському районі під дискотекою в селі виділяється :) і закриєм на цьому тему виділяння фольців в ОАЕ :).
BOXER писав:всередині дешевий пластик, машина зачухана, обдерта, але головне шо кондюк є
я вже колись писав свою думку про кемрі, що в нас напевно через її розмірі зробили з неї елітно-престижне авто, на яке вона на тяне. А зачухана і обдерта - то вже не до виробника, а користувача.

Sluva
Ім'я:Славік
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 28 рази

Повідомлення Sluva » Чет, 25 серпня 2011, 10:05

У всьому світі авто стали тупо засобом пересування,а ми дальше міряємся піпіськами в кого і яке авто кручє...трьоп ні про що %) , мав ниву,08,06,піжо,форда,фольца,япошку на яку машину мав гроші таку і купляв всі машини по своєму мали як позитив так і негатив і не можна говорити ,що я нізащо не сяду на япошку чи німця,як життя заставить то і на запора сядете і будете їздити
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма

BOXER

Повідомлення BOXER » Чет, 25 серпня 2011, 10:14

A1, чьо ти до одного-єдиного Фолькса дістався? аргументів стосовно інших німців нема? ;) ну нема так нема :)

Sluva, підтримую. тему давним давно пора прикрити))
Sad, but true.

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Чет, 25 серпня 2011, 10:16

BOXER писав:A1, чьо ти до одного-єдиного Фолькса дістався? аргументів стосовно інших німців нема? ;) ну нема так нема :)
Фолькс то ніфіга не престижний німець, звичайна жоповозка.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість