Знаєм таку тьотку))) її краще оминати!!!Babak писав:Яката тьотка мене підрізала на Ярісі.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Обережно! Баби за рульом!!!
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Стать:чоловік
- Номер:не модний
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Їхав недавно по дворіку, і передімною на мазді жіночка розвернулася, я ледве зупинився перед дверкою, ну і пару слів кинув в сторону водія, (вікна були затемнені, вона вікно відкрила і ввічливо попросила вибаченння ))) я навіть забув про то шо чуть в неї не вїхав)))
- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Їду раз на газелі (60 км не більше) по Городоцьків в сторону кольца минув міст і навпроти старого МРЕВ обганяє баба мене зліва на якісь малій японскій херні і так мене підрізає, шо я аж офігів
: газель юзом, я білий як простинь, чуть в рові не опинився. А вона зразу тупікується на обочині. Я підїжаю і показую ти шо хвора :evil: А вона починає ше спливати чого це я їй шось показую :evil: Була б моя воля застрілив :evil: баба років 35-40. :evil: на темно-синій машині

Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
-
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 3 рази
- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
Невже у всіх вас мами або дружини не водять авто?В мене ще з 1993 р. хотіла щоби батько купив права, але він сказав - зась, щоби потім не перживати і за машину і за неї!Сама вчила і з першого разу здала, до тепер ні одної аварії не зробила -тьфу,тьфу..Ясно що не всі..Молодші - небезпечні, в основному з купленими правами!!! :evil:
- KAVArnuy
- Ім'я:Игорь
- Контактна інформація:
Моя мала їздить краще ніж 50% мужиків , і головою думає скорше і баранку крутить *віртуозно*
і літає не подецкі)) кароче пацан чистої води
але всьотаки замітно шо Девочка ))задом не дуже вміє їздити але терпімо )) ггг
А взагалі я мало таких бачив ,як вона.
в основному всі баби за рульом то Обєкт підвищеної небезпеки
:
але всьотаки замітно шо Девочка ))задом не дуже вміє їздити але терпімо )) ггг
А взагалі я мало таких бачив ,як вона.
в основному всі баби за рульом то Обєкт підвищеної небезпеки

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Цілком можливо моя подружка. Якшо вона, то вона без прав ше... :lol:and1 писав:девочка на ланосе
Якого кольору Ланос?
Воно то так. Я вже висловлювався, шо то переважно мажорні доці з купленими правами і подарованими машинами, але без мозгів від природи...KAVArnuy писав:в основному всі баби за рульом то Обєкт підвищеної небезпеки
Sad, but true.
- Oleh!
- Контактна інформація:
некоректно називати так тему
я думаю люба дівчина яка зайде на цей сайт і гляне як жінок тут обливають брудом -ніколи більше сюди не зайде і іншим не порадить ІМХО
Я вважаю що узагальнювати нетреба , в мене багато знайомих жінок за рульм вже довгий час. в них ніколи не були ДТП і аварійних ситуацій,і взагалі жінки зарульом більш обережніші, а чоловіки навпаки дуже самовпевнені,защо і страждають .....
я вже не говорю про водіїв маршруток..... :evil:
я думаю люба дівчина яка зайде на цей сайт і гляне як жінок тут обливають брудом -ніколи більше сюди не зайде і іншим не порадить ІМХО
Я вважаю що узагальнювати нетреба , в мене багато знайомих жінок за рульм вже довгий час. в них ніколи не були ДТП і аварійних ситуацій,і взагалі жінки зарульом більш обережніші, а чоловіки навпаки дуже самовпевнені,защо і страждають .....
я вже не говорю про водіїв маршруток..... :evil:
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей