чобіток або бусик в колегиTwister писав:Сьогодні з Запоріжжя приїхала моя стелятік хз як її забрати ато вона має бути об"ємною

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
чобіток або бусик в колегиTwister писав:Сьогодні з Запоріжжя приїхала моя стелятік хз як її забрати ато вона має бути об"ємною
ну впринципі так.. але рубероїд тож файно пртклеївсяnazikey писав:стп на основі каучука від самого металу краще поглинає вібрацію. ефект кращий. ну і до металу краще пристає.
Нічого смердіти не буде. Пишу з власного досвіду.Twister писав:ну смердіти не мав би лежачи на сонці нагрівався дуже добре і не ваняв..при укладці коли починала плавитись захисна плівка от тік тоді починав ваняти.. я впринципі думав шо більше запаху буде від нього але в машині зараз запаху абсолютно ніякого..
давайvasylms писав:Якщо цікаво можу викласти деякі фотки а також поділится досвідом що і як робив.
на даху тоже рубіроїд ?nazikey писав:Twister, не забудь фото даху викласти хоч подивлюсь як виглядає
фотки завжди цікаво давай виложуй пригодятьсяvasylms писав:Якщо цікаво можу викласти деякі фотки а також поділится досвідом що і як робив.
дякую)nazikey писав:гарно відпочити![]()
неееb_andriy писав:на даху тоже рубіроїд ?
згідний з тобою але треба прекласти рук :) , думаю в тебе все вийде.Twister писав:якщо нічо не буде на ямах скрипіти,тріскати тоді все буде супер
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей