Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Specially for Pioneer. Enjoy;)
- Dancer
- Ім'я:Назар
- Стать:чоловік
- Номер:5356
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Я колись таке на Гольфі мав
Була синя підсвітка дверних ручок, всіх кишеньок і ніш для барахла, бардачка, спереду під ногами, і панель приборів тоже синім підсвічувалася.
Вигляд вночі - бомба! Як стояв десь з відкритими дверима то всі прохожі заглядувалися
Пару раз ДАІшники забували документи подивитися, питали шо то таке і як то я зробив :lol:
А надихнула мене на підсвітку ручок одна дівчина, шо ніяк не могла запам'ятати, де дверна ручка...
: Правда після встановлення підсвітки вона тоже бувало тормозила, але вже набагато рідше :lol: :lol: :lol:

А надихнула мене на підсвітку ручок одна дівчина, шо ніяк не могла запам'ятати, де дверна ручка...

0676734495
- Dancer
- Ім'я:Назар
- Стать:чоловік
- Номер:5356
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
всьо дуже просто! :)))BOXER писав:Ну і дівчинка попалась тобі!!!Dancer писав:Правда після встановлення підсвітки вона тоже бувало тормозила, але вже набагато рідше![]()
![]()
А хто підкаже всю процедуру як то робиться??
їдеш на радіобазар там продають купу світлодіодів, вибираєш який тобі сподобався, кажеш шо тобі на 12 вольт, вони дають тобі резистор який ти потім припаюєш до одної з ножок діода.
На дверні ручки нетреба брати дуже яркі всітлодіоди, бо то не гарно. Треба шоб вони тільки трошки підсвічувалися. Якшо буде заярко то можеш кінчик діода запиляти напильником тоді получиться мягеньке і легеньке світло (АЛЕ то тільки для дверних ручок пиляти діоди можна, бо для інших vcwm nого світла буде мало)
Потім розбераєш дверку сверлиш в кішеньці дирну по розміру (так шоб небуло видно діода, бо якшо їх видно то по рагу..ски

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей