Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
з поворотами правий, лівий, правий і т.д.Sally писав:там взагалі дуже підступна дорога - рівна, але
Тема замнута, але я про інше. Я бачив що зараз страхові надають послуги, коли доплачуєш біля 100 грн і страхова сума значно збільшується. Або в Оранті можна заплатити біля 50 грн і коли є ДТП з потерпілим, йому страхова оплачує лікування не залежно від вини водія.Shmidt писав:є осцв...якщо не впишемось..буде водій доплачувати
В мене така штука є. Звичайна цивілка дає 50 000грн для відшкодування майна. Я заключив додаткову угоду до цивілки, її ціна 100 грн і я маю ще + 50 000грн, тобто в мене цивілка виходить на 100 000грн.Andriy01 писав:Тема замнута, але я про інше. Я бачив що зараз страхові надають послуги, коли доплачуєш біля 100 грн і страхова сума значно збільшується. Або в Оранті можна заплатити біля 50 грн і коли є ДТП з потерпілим, йому страхова оплачує лікування не залежно від вини водія.
Там досить продумано розставлені знаки, без потреби там жоден знак "40" не стоїть, тому якщо дотримуватись ПДР, навіть з принципу дозволених "+20 км/год" - все буде ок.Sally писав:хочеться нажати на газ, але там того робити не можна на більшості ділянках
во. істина. То навіть дайці кажутьСвятослав писав:таж 3 роки, якраз найбільш небезпечний період, бо тварина починає думати, шо став професійним водієм.
Саме так, ззаду тойоти. А що буде збігатись?Yust писав:Може той Кіа чобіток ззаду короли? Тоді всьо буде збігатися.
та таку швидкість ше набрати потрібноЙосип писав:.Я тоже люблю в ночі погоцати по Львову але не з такою швидкістю
Де саме?LEgEnDA писав:Сьогодні на лєвандовці т4 збив пацана який по всій видимості перебігав дорогу... лежав і важко дихав.
від шевченка біля повороту на озеро, зразу за переїздомVusiko писав:Де саме?
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 19 гостей